• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya fikir verin Lütfennn

Tavsiye ediyosun yani :52: Rahatladım biraz :17::17:
Bide bitirince kimse beni işe almıyormuş :52::52:

Söyledikleri kadarıyla "işsiz kalmazsın okul sahip çıkıyor" öyle denmişti bize. Zaten sen kendini geliştirdikten sonra böyle kaygılara hiç gerek yok canım sıkma kendini. Sen kendinden emin ol kariyerin için kendini yetiştir gerisi hikaye, yardım edebildiysem ne mutlu bana:16:

Okulların her söylediklerine de inanmamak gerek sonuçta reklam kampanyası falan filan akılları çok güzel yıkıyorlar, yine vurguluyorum ki yazacaksan hiç korkmana gerek yok sen kariyerine odaklan gerisi boş:27:

Son düzenleme:
evet tatlımmm zor ama inşallah güzel olcak:1:
inş ablam inşş :16:
Okulların her söylediklerine de inanmamak gerek sonuçta reklam kampanyası falan filan akılları çok güzel yıkıyorlar, yine vurguluyorum ki yazacaksan hiç korkmana gerek yok sen kariyerine odaklan gerisi boş:27:

Söyledikleri kadarıyla "işsiz kalmazsın okul sahip çıkıyor" öyle denmişti bize. Zaten sen kendini geliştirdikten sonra böyle kaygılara hiç gerek yok canım sıkma kendini. Sen kendinden emin ol kariyerin için kendini yetiştir gerisi hikaye, yardım edebildiysem ne mutlu bana:16:
Çok teşekkür ederim ya çok rahatladım :16::16:
Baülü olurum bende belki :52::52::52::52:

Biruninin %50si gelse kosucam zaten :52::52: medipolde istediğim bölüm yok.Acıbadem anadolu yakasında.
Benim kalacağım yer belli avrupa yakasında kalacağım,o yüzden anadoluyu direk eliyorum:43:

çok uzak 24 saat uzak buraya istanbul netten araştırıyorum gitme şansım yok:50:

Kız anadoluda diye ünv mi elenir? Marmarayla 4 dkda geçiyosun karşıya. Acıbadem ve bezmialem kesinlikle en üstlerde olmalı sağlık düşünüyorsan.

Kız anadoluda diye ünv mi elenir? Marmarayla 4 dkda geçiyosun karşıya. Acıbadem ve bezmialem kesinlikle en üstlerde olmalı sağlık düşünüyorsan.

:52: bezmialemi ilke bahçeşehiri ikinciye yazıyım diye düşünüyorum :26: çünkü babam avpda olsun dedi :43:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bilgi üniversitesi nasıl sizceeeeeeeeee :26::14:

Konuya direk dalış yapıyorumm :27:

Tercih vereceğim.
Özel üniversiteden oluşacak tercihler.
Önlisans sağlık istiyorum. :26:
Araştırdım ettim ama yine içim rahat olmadı :43:
Bahçeşehir,acıbadem,biruni,bezmi alem,nişantaşı,aydın.
Bunları nasıl sıralayabilirim?
Eğitimleri nasıl hiç bilmiyorum araştırdım ama Yarısı iyi yarısı kötü diyor.
Eşit yani çok kararsızım.
Lütfen bir el atın.
Hangisi iyi hangisini öne yazayım hangisini kesinlikle yazmayayım:43::43::43:

Nisantasini ilk tercih olarak yazarsan % 75 veriyormus.bir arastir istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biruninin %50si gelse kosucam zaten :52::52: medipolde istediğim bölüm yok.Acıbadem anadolu yakasında.
Benim kalacağım yer belli avrupa yakasında kalacağım,o yüzden anadoluyu direk eliyorum:43:

çok uzak 24 saat uzak buraya istanbul netten araştırıyorum gitme şansım yok:50:

şehir dışından gelip özel üniversitede mi okucaksın ? durumun iyi değilse okuma derim ben bir sene daha hazırlan gel istanbulda devlet üniversitesinde oku özel üniversitenin iş hayatında adı olmıcak sanı olmıcak . İlla yerleşicem diyosanda facebookta felan üniversiteleirn grupları oluyo ordan birileriyle konuş burdaki özel üniversitelerin çoğu dağ başında insanlığa uzak yerlerde biruni yeni açıldı diye biliyorum eğitim felan nasıldır bilemem özelde okucam diyosan ısrarla git adı sanı olan bi üniversiteye ve ileride meslek yapıcağın bi bölüme gir.

Ücretlerini konuşman gerek devam sorununu kitaplarını kaç liraya alıcağını vs. Özel üniversitede okumak her yiğidin harcı değildir derslerden kalmaman gerekir bazı üniversitelerde kaldığın dersi geçene kadar para ödüyosun burslu geliceksen bursun yanıyo felan bunları çok iyi araştırman gerekir.

Ama ben şehir dışından birinin gelip özel üniversitede okumasını anlamsız buluyorum sonuçta sen minimum oraya her yıl 10-15 bin tl vericeksin ve bunların içinde kitaplarının parası felanda yok özelde okuyan insanalrın çoğunun parası var ve emin ol arkdaş ortamın olucaksa sürekli bi yerlere gidip yiyip içiyosun ( bu devlettede geçerli ) ki istanbulda hayat gerçekten zor ulaşım yeme içme giyim pahalı .

Tvasiye istersen özelde okuma derim benimde özelde tam burslu bölümler tutuyo istanbulda yaşamama rağmen gitmiyorum çünkü hakikaten ya dağ başında yada zor üniversiteler. Özelde okucam dersen beykent koç sabancı gibi adı olan üniversitelerde okucaksın yok biruni sabahattin zaim vs onlar sadece üniversite hayatı için üniversiteler .

Aileninde durumu yoksa yazma derim kendi memeleketine yakın devlet üniversitelerinde oku daha iyi:31:

ama illede gidicem dersende gece gündüz hiç uyuma iyice araştır :31:

Birde üniveristenin metrobüse yakınlığınada bak derim ve binası felanda önemli . :31: başarılar dilerim devlette hiçç mi bi yer tutmuyo ?

Birde özelde ne bölümü okucaksın ?

Back
X