Ya hamileysem çok tedirginim

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuz
Hem evliliğim oturmadığı için hem bir ilaç kullandığım için hamilelik planım yoktu şimdilik
Ama bu ay adetim 3 gün geçti

Kendi ailem biraz sıkıntılı zaman geçiriyor bilmiyorum belki bu yüzden olmadım
Bu konularda pek fikrimde yok aslında 3 gün gecikmesi stresten olur mu?
Korunuyoruz biz yaaa
Bir korku sardı beni :((
Biliyorum burada hamile kalmak için çabalayan bir çok arkadaş var onlar kusuru ma bakmasın olur mu :(
Şuan düşünmediğim için tedirginim sadece...

Nasıl korunuyorsunuz?

Mevsimseldir . Hemen her kadının regl döngüsü yılın belli zamanlarında 3-5 gün değişir .

Korunma yöntemi geri çekilme değilse :) değilsindir. Test yaptın mı canım ? Stresten de olabilir .
Yok canım tabiki de geri çekilme değil:)
Ben ilaç kullanamadığım için eşim korunuyor
Aslında bugün olurum yarın olacağım diye erteledim
Bugün alacağım test

Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuz
Hem evliliğim oturmadığı için hem bir ilaç kullandığım için hamilelik planım yoktu şimdilik
Ama bu ay adetim 3 gün geçti

Kendi ailem biraz sıkıntılı zaman geçiriyor bilmiyorum belki bu yüzden olmadım
Bu konularda pek fikrimde yok aslında 3 gün gecikmesi stresten olur mu?
Korunuyoruz biz yaaa
Bir korku sardı beni :KK43:(
Biliyorum burada hamile kalmak için çabalayan bir çok arkadaş var onlar kusuru ma bakmasın olur mu :KK43:
Şuan düşünmediğim için tedirginim sadece...

Kullandığınız ilaç antidepresan falan mı? Ya da bebeğe zarar verebilecek bir şey. En iyisi hemen bir test yaptırmak. Artık adetten 5 günöncesine kadar tespit eden testler var. 3 gün gecikmeye kesin bir sonuç verir. Adım adım ilerlersiniz. Stres yapmaktansa önce bir stres yapılacak bir durum var mı görün.

Stres adet gecikmesinde çok büyük bir etkendir . Ama emin olmak icin eczaneden test alın. 3 gün gecikmeyle belli olur. korunurken hamile kalmak çok ama çok ufak bir ihtimal

Valla yine ihtimal var öyle demeyin. İlkimde geri çejilmeydi oldu:) ikinci gebeliğimde prezervatife kurban gittik. Bunu istiyerk yaptk ama;)

Yok canım tabiki de geri çekilme değil:)
Ben ilaç kullanamadığım için eşim korunuyor
Aslında bugün olurum yarın olacağım diye erteledim
Bugün alacağım test
Eşin korunuyor ise zor ihtimal çünkü kondomlar bir çok testten geçiyor. Uzun zaman önce bilindik bir markanın ilk zamanlardaki üretimlerinde kaza ile hamile kalan bir kadının mahkemeye verdiğini biliyorum şimdi öyle sıkı tutuyorlar ki bu guvenligi, zor gibi... Havalardan stresten ay dönemlerinden vs herşeyden gecikme olabiliyor.

Stres adet gecikmesinde çok büyük bir etkendir . Ama emin olmak icin eczaneden test alın. 3 gün gecikmeyle belli olur. korunurken hamile kalmak çok ama çok ufak bir ihtimal
Bugün iş çıkışı alacağım
Acaba korktuğum içinde mi olmuyor bilmiyorum
Bütün belirtileri var kendi yok
Arada sancı geliyor ohh oldum diyorum
Bir bakıyorum ki yok :(

Back
X