- Konu Sahibi Pink_Women
Yok yok bişey olmaz kendinizden ve eşinizden eminseniz. İş çıkışında test alın yapın kafanız rahat olsun.
bir skandala imza atmam umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok bişey olmaz kendinizden ve eşinizden eminseniz. İş çıkışında test alın yapın kafanız rahat olsun.
bir skandala imza atmam umarım
Hanımlar hemen test aldım ve yaptım
Hamile değilim
Kesin birazdan adet olurum
Umarim bir gün hayatımda ki şeyler istediğim gibi ilerlerse
Buradan hamileyim müjdesini de vermek isterim
Sağlıcakla kalın
O milyonda bir ihtimal bende değilmisim :)
Cnm bu üçüncü gebeliğim bunu isteyerek yaptk:) ikinci gebeliğimde istemedn prezervatifle gebe kaldm. Sonra bebeğimi kaybettim. Spiral taktm bir yıl sonra çıkardm sonra üçüncüye gebe kaldm:) allah razı olsn cnm aminNasıl yani? ?
Isyeyerek mi prezervatif kurban gittiniz :)
Allah bağışlasın evlatlarimizi
Ahh aynı dertten hamileyim...Korunma yöntemi geri çekilme değilse :) değilsindir. Test yaptın mı canım ? Stresten de olabilir .
İnşallahAy rahatladn şimdi ama. Hazırlıksız olunca zor oluyor:) inşllh birdaha böyle strese girmene gerek kalmaz@Pink_Women
Her sabah kekik çayı içerim aslında benBugün bir test alın sonucunuz negatif ise kendinize bir kekik çayı yapın allahın izniyle hemen adet olursunuz. Bugün olmazsaniz yarın bi tane daha icin
Valla müneccim gibilerArkadas hamilelikten supheleniyorsan doktora git test yap, muneccim mi buradakiler?
Ne yani geri çekilmemi sizin yönteminizAhh aynı dertten hamileyim...