- 26 Ağustos 2023
- 2.832
- 4.943
- 63
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Haklısınız, zor bir durum ama testi yapıp sonucu öğrenmekten başka çare yok. Emzirdiğiniz için de gecikme olmuş olabilirKizlar bir yasinda bebegim vargecen ay prezervatif yırtıldı cabuk hamile kalmadığım icin cok uzerinde durmadim ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye ama bu ay gelen giden yok inşallah hava degisimindendir yoksa napayim bir de gurbetteyim yurt dışında kizim zaten kolik ve zor bi bebekti hala cok küçük bana cok muhtac bir bebegi daha nasil kaldırırım hele birde kizim gibi zor bi bebek olursa aldiramam da o vicdan azabından korkuyoru test yapmaya cesaretim de yok oturdum ağlıyorum şuan hüngür hüngür
Süt korur demiyorum zaten prezervatif yırtıldı o şüphem o yüzdenTestini al yap bir an önce. Süt korumaz hala bu cahillik devam etmesin lütfen.
Günü gününe olmamher zaman günü gününe oluyorsanız test yapmakta fayda var,stres faktörü de etkileyebiliyor,oturup ağlayarak sadece öğrenmeyi geciktiriyorsunuz.
O zaman hapı içecektiniz. İstemiyorsanız madem. Test yapmayın o zaman 9ay sonra öğrenirsiniz sonucu. Biz ne yapalım ?Süt korur demiyorum zaten prezervatif yırtıldı o şüphem o yüzden
Benim konularda da böyle yorumlar yaptılar şaşırmadım açıkçasıay kadın bir derdim var bölümünde derdini anlatmış ters ters konuşmalar falan, arkadaşlar birebir muhattap olduğunuz insanlara veremediğiniz tepkilerin acısını sanalda mı çıkarıyorsunuz?
Çok enteresanlar gerçekten, bilmiş bilmiş tavırlar üstten konuşmalar falan ne kadar çirkinBenim konularda da böyle yorumlar yaptılar şaşırmadım açıkçasıinsanlar zaten üzgün derman arıyor bunlar nasıl ego tatmin edeceğini düşünüyor bacım
Soyleyemedigimizi mi sanıyorsun? Alıp test yapacak nesini soruyor ne desin insanlar?ay kadın bir derdim var bölümünde derdini anlatmış ters ters konuşmalar falan, arkadaşlar birebir muhattap olduğunuz insanlara veremediğiniz tepkilerin acısını sanalda mı çıkarıyorsunuz?
Süt korur gibi bişey yazmamış ki zatenTestini al yap bir an önce. Süt korumaz hala bu cahillik devam etmesin lütfen.
Test yapın öğrenin ne kadar erken o kadar iyi kanıksamak için. Bu kadar zordaysanız çift koruma+ertesi gün hapı gibi tedbirleri unutmayın, artık olan olmuş hamileysen hamilesin boşuna ağlayıp kendini üzme.Kizlar bir yasinda bebegim vargecen ay prezervatif yırtıldı cabuk hamile kalmadığım icin cok uzerinde durmadim ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye ama bu ay gelen giden yok inşallah hava degisimindendir yoksa napayim bir de gurbetteyim yurt dışında kizim zaten kolik ve zor bi bebekti hala cok küçük bana cok muhtac bir bebegi daha nasil kaldırırım hele birde kizim gibi zor bi bebek olursa aldiramam da o vicdan azabından korkuyoru test yapmaya cesaretim de yok oturdum ağlıyorum şuan hüngür hüngür
Emzirirken doğum kontrol ya da ertesi gün hapı içmekte bir sakınca olur mu acaba belki ondan içmemiştir diye düşündüm.Test yapın öğrenin ne kadar erken o kadar iyi kanıksamak için. Bu kadar zordaysanız çift koruma+ertesi gün hapı gibi tedbirleri unutmayın, artık olan olmuş hamileysen hamilesin boşuna ağlayıp kendini üzme.
Hap içtiği halde hamile kalanlarda var yani öyle düşün
Allah herkesin kalbine göre versin ben öyle diyorum artık canımÇok enteresanlar gerçekten, bilmiş bilmiş tavırlar üstten konuşmalar falan ne kadar çirkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?