- 26 Ağustos 2023
- 2.832
- 4.943
- 63
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Belki benimle ayni durumu yasamis insanlar vardir belki pes pese çocuğu olup da cok rahat eden insanlar vardir belki teselli ariyorumdur belki negatif dusunmek yerine insanlarin hayat orneklerinden pozitif olacagim iyi hissedecegim-Hap içtiniz mi
+Yok
-Kürtaj olur musunuz
+Yok
Daha başka söylenecek ne kaldı ki nasıl bir teselli bekliyorsunuz ne denmesini bekliyorsunuz samimi bir şekilde soruyorum.
Acımasız olma bu kadar bak !-Hap içtiniz mi
+Yok
-Kürtaj olur musunuz
+Yok
Daha başka söylenecek ne kaldı ki nasıl bir teselli bekliyorsunuz ne denmesini bekliyorsunuz samimi bir şekilde soruyorum.
Yav tamam da arkadasim sende burda cevap yazacagina gidip bi test alip yapsana ne meraksizsin yavvvvvMesele sadece. Ben degilim bazi konular sabir taşırır cinsten evet sert konuşabiliyoruz ama her konuya gercek hayatta ezik ama buraya gelip egosunu tatmin etmeye calisan insanlar var lütfen bebegimi emziridgim ve zor hamile kaldığım icin ertesi günü hapı icmedim bu ay günüm geçti diye endise ettim bunda linçlenecek ne var ki doğurduğum çocuğa o gelip bakmayacak online bir platform kimse kimseyi yüz yüze görmüyor diye her şekilde konusmayi da kimse kimseye yapamaz
İyi kolay gelsin size.Belki benimle ayni durumu yasamis insanlar vardir belki pes pese çocuğu olup da cok rahat eden insanlar vardir belki teselli ariyorumdur belki negatif dusunmek yerine insanlarin hayat orneklerinden pozitif olacagim iyi hissedecegim
O zaman gidip o konuya yorum yap tatlım burada ki konu farklıEsi bi kadinla faceden yazisiyor kadin konu sahibinin esinden is istiyor o konu daha tuhaf bu cocuk meselesinden bence
Ortada daha bebek yok ki yaw ?Belki benimle ayni durumu yasamis insanlar vardir belki pes pese çocuğu olup da cok rahat eden insanlar vardir belki teselli ariyorumdur belki negatif dusunmek yerine insanlarin hayat orneklerinden pozitif olacagim iyi hissedecegim
Olursa diyoruz zaten emin olsam buraya yazmazdim öyle değil mi?Ortada daha bebek yok ki yaw ?
Yapmistim ona da yorumO zaman gidip o konuya yorum yap tatlım burada ki konu farklı
Ama ilerleme kaydettin yarım saat içinde, daha medeni gördüm seni, üslubunu biraz düzeltmişsin. Feyz almam demişsin ama almışsın, tebrikler1 yaşında Bebek bu 1 aylık değil, gida alıyordur artık herhalde. Emzirdigim için içmedim diyor süt korumasına güveniyor demek ki onu demek istedim. Çocuk gibi test yapmicam korkuyorum diyene ne diyeceğiz?
Ayrıca kullanılabilir diyen doktorlar da var, yani çocuğun bir süre süt icmemesi mi önemli yeni çocuk olmaması mi? Mantıksız şeylerden feyz alamıyorum kusura bakma.
Burada emin olamazsın ki ?Olursa diyoruz zaten emin olsam buraya yazmazdim öyle değil mi?
Ilk cocuk ve ikinci cocuk arasinda ne kadar yas farki var? Birde nasil basardiniz az yaş farki varsaEn azından bir kaza yaşanmıs ve bunu biliyorsunuz hap için 72 saate kadar icilebiliyor.Ben hic süphe etmeden hamile kalmıştım ikinci cocuguma hem en başında takıyorduk hem de geri cekilme oluyordu nasıl oldu hala anlamiş degiliz.Hap icmeden sadece dua ederek aglayarak olacak olan gebeligi engelleyemezsiniz.
Aralarında 4 yas var ikinci cocugum 3 yasini gecmisti hamile kaldigimda o zaman olmasa 7 8 ay sonra falan istiyorduk sadece planimizdan daha erken oldu.Hap ictiniz mi emzirirken de icilebiliyor 12 saat emzirmeyip idare edebilirsiniz.Ilk cocuk ve ikinci cocuk arasinda ne kadar yas farki var? Birde nasil basardiniz az yaş farki varsaikinci cocuk istiyorduk ama iki sene sonra falan diye hayal ediyordum esim istiyordu onunla da konuşup bu meseleyi ertelenmiştik
Ayy ne bos yaptiniz illa ki yapicam test herhalde sizene kardesim belki suan dan pozitif birseyler duymak iyi gelecek ne zaman konu acacagimi da size mi sorucam ilginizi çekmiyorsa yorum yapmayıp baska konulara bakin sirf ortalik karistirmak icin bos bos konuşma derdindesinizBurada emin olamazsın ki ?
Test yapmadan olasılıklar dahilinde bebek fikrine ikna edilmek nereden çıktı ?
Hühühühühü shhdhshshsh bunlar ne? Avam avam tavırlarBu konuda acımasız yorumlar hühühühüh yazanlar neyin kafasını yaşıyor ?
Acımasız olan ne ?
İstemiyorsanız hapı içeceksiniz denilmiş.
Ağlamayla bu iş olmuyor, test yapın denilmiş :)
Sanırsın konu sahibesini taşdan taşa, duvardan duvara vurmuşlar hshdhhsgdsd.
Düşünmeyen bu olasılıktan korkan insan o hapı ya seve seve içecek ya seve seve içecek. Önlem almayıp oturup ama ben yapamam ki diye ağlayan birisine ne desinler yaw ?
Ya inanilmaz memeye düştü cani sıkıldikca yapışıyor ağlıyor meme tiryakisiAralarında 4 yas var ikinci cocugum 3 yasini gecmisti hamile kaldigimda o zaman olmasa 7 8 ay sonra falan istiyorduk sadece planimizdan daha erken oldu.Hap ictiniz mi emzirirken de icilebiliyor 12 saat emzirmeyip idare edebilirsiniz.
Ya negatif çıkarsa diye korkuyor heyecanlı şu anYav tamam da arkadasim sende burda cevap yazacagina gidip bi test alip yapsana ne meraksizsin yavvvvv
Evet bize sorsaydınız keşke.Ayy ne bos yaptiniz illa ki yapicam test herhalde sizene kardesim belki suan dan pozitif birseyler duymak iyi gelecek ne zaman konu acacagimi da size mi sorucam ilginizi çekmiyorsa yorum yapmayıp baska konulara bakin sirf ortalik karistirmak icin bos bos konuşma derdindesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?