• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Hamileysem hayatın sonu gibi geliyor

Ya inanilmaz memeye düştü cani sıkıldikca yapışıyor ağlıyor meme tiryakisi 😒 oturduğum yer de merkeze baya Bi uzak ha diyince hastahaneye yada eczaneye gidemiyorum ehliyetim de yok esim yogun çalışıyor
Ne yapip edip almaniz lazim ama hap alamazsaniz iki cocukla bunalmis gunler sizi bekliyor olacak benim ufak da 1 yasinda ve ne kadar zor oldugunu biliyorum

Hühühühühü shhdhshshsh bunlar ne? Avam avam tavırlar
Hühühühühü ; Bir sızlanma, hunharca yakınma eylemi.
fhhdhgdhsdg ; Random gülüş güzellemesi.
Bunlar genel olarak forumun avam (!) değil havvas kaleminden çıkan esintiler, alışın artıkın hshs

Hühühühühü ; Bir sızlanma, hunharca yakınma eylemi.
fhhdhgdhsdg ; Random gülüş güzellemesi.
Bunlar genel olarak forumun avam (!) değil havvas kaleminden çıkan esintiler, alışın artıkın hshs
Esintiler yazdığınız yerde kahkaha attım hakkınızı helal edin. Size iyi havvas kalemli esintiler

Zaten düzenli değilse bekleyin ben bjr hafta beklemiştim genelde aslinda duzenliydi tam öğrenebilirsiniz. Yumurtlama gününüz mu degil mi bilinmiyor. Ama bazen hamilelik sonrası kolay hamile kalınabiliyor. Ben hamile kalmıştım düşük oldu uc ay bekledim hemen olmadı 4 ay sonra sonra oldu. Üç gün erken düzensiz biri icin. Üç ay önce benim 4 gün gecikti normalde düzenli . 1 hafta bekleyin 4 gün kadar test yapin
Cok düzenli olmuyorum ama 3 gün gecikmiş görünüyor

ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye
**Çok biliyorsunuz, "nerede demiş süt korur mu" diye sormuşsunuz ya, burada ne demek istemiş???

Olacakla ölecege çare yok, olduysa da erken öğrenirsin en azından ağlayınca çözülmüyor, yap testini. Ne desek şimdi bilemedim ben.

Benim olan olmayan çocuğum senin neyine dert oldu sen mi buyutucen hayirdir evet olunca belki birliktw büyürler diye sevinicem ekmeğimi mi veriyon aşımı mi veriyon hayırdır
Bence de sevin
Eşinden sevgi yok adam sana yanaşmıyor bile
Facebooktan kadınlarla seni aldatıyor

En azından çocuklarla oyalanırsın…

**Çok biliyorsunuz, "nerede demiş süt korur mu" diye sormuşsunuz ya, burada ne demek istemiş???

Olacakla ölecege çare yok, olduysa da erken öğrenirsin en azından ağlayınca çözülmüyor, yap testini. Ne desek şimdi bilemedim ben.
askim sütüm etkilenmesin diye içmedim ilaç demek istemiş.

yani ben öyle anladım 😂😂

ayrıca biz ne bilelim konu sahibi 😂 istersen bu aksam bi istihareye yatayım?

Bence de sevin
Eşinden sevgi yok adam sana yanaşmıyor bile
Facebooktan kadınlarla seni aldatıyor

En azından çocuklarla oyalanırsın…
Aldatmak ve sevgisizligi nereden çıkardınız 😃 adam. Bana yanasmiyor sa nasil hamilelikten suphe edebilirim adam benim icin sekiz kardeşini anasini babasini karsisina alip cikip geldi uc ay önce buraya bana yaptiklari saygısızlık yüzünden cinsel isteksizlik problemini de terapiyle cozumluyoruz bu arada aldatilmadim 😃 yazan kadinin esini ikna etti is ayarladik adamlar bosanma asamasindalar ken buraya gelip yeni bir hayata baslayacaklar tabi siz herseyi bi taraflarinizdan yorumladiginiz icin herseyin farkinda degilsiniz gecmis konulari baya araştırmışsiniz baya issizsiniz aksama kadar oturup forumdan kadınlara saldirmak disinda isiniz yok sanırım gidip bir hobi edinin kendinize negatif bagiriyorsunuz resmen o kadar mutsuzsunuz ki

Aldatmak ve sevgisizligi nereden çıkardınız 😃 adam. Bana yanasmiyor sa nasil hamilelikten suphe edebilirim adam benim icin sekiz kardeşini anasini babasini karsisina alip cikip geldi uc ay önce buraya bana yaptiklari saygısızlık yüzünden cinsel isteksizlik problemini de terapiyle cozumluyoruz bu arada aldatilmadim 😃 yazan kadinin esini ikna etti is ayarladik adamlar bosanma asamasindalar ken buraya gelip yeni bir hayata baslayacaklar tabi siz herseyi bi taraflarinizdan yorumladiginiz icin herseyin farkinda degilsiniz gecmis konulari baya araştırmışsiniz baya issizsiniz aksama kadar oturup forumdan kadınlara saldirmak disinda isiniz yok sanırım gidip bir hobi edinin kendinize negatif bagiriyorsunuz resmen o kadar mutsuzsunuz ki
Eşim son zamanlarda sürekli herseyi elestirir oldu iltifat etmiyor cinsel olarak zaten cok buyuk cekim yok aramizda ben yaklasirsam oluyordu artık bende de yok o istek iki senelik evliyiz en ufak duyusal sarsilmada esimin cinsellik olayi tamamen uzaklaşıyor gun içerisinde herseye destek cok iyi bir baba ama artık arzulanmamak sevilmemek yoruyor beni.. Çok yıprandım kendimi cok degersiz hissediyorum artık bende ona yaklaşmak istemiyorum kadinlik gururum inciniyor hiçbir zaman bana cok istekli cok sehvetli yaklaşmadi
en son nişanlıydik bsna cok istekli oldugunda

Back
X