gitmem doktora, gidemem. eğer kistse ve ben hamile değilsem depresyona girerim, tanıyorum kendimi. belki başkasına da olmuştur diye şey ettim ben. allahım nolu başkasına da böyle olmuş olsun
Merhaba bayanlarr.. Sık sık takip ediyordum ama anca bugün üye oldum. Genelde yazdıklarınız birçok soruma cevap oluyordu ama bu kez afalladım. Bi ton soruyla çıktım geldim.
Şimdi muhtemel bi gebelik davasındayım ben.
Şiddetli kasık ağrılarım sonrasında o ağrının belime vurması ve belimin yerinden çıkacak gibi sancıması, sık olmayan mide bulantılarım ( en fazla 5 dk sürüyordur), günde 2 kez belki idrara zorlayan bedenimin şimdi her içtiğim şeyi sıklıkla dışarı atması, karnımda şişlik daha dogrusu gerginlik, tam rahmin üstünde hafif şişlik, halsizlik ve bacaklarımda oluşan uyuşmalar bana acaba mı dedirtiyor. Ama sorun şu ki dün test yaptım negatif çıktı. e benim bu kadar şeyi hemencik hissetmem de normal olamaz. adetime de daha 10 gün var. yanılmıyorsam son çiftleşmem 9 gün önceydi ve bi önceki de ondan 3-5 gün önce. Çok sabırsızlanıyorum. acaba mı diyorum ama umutlanmak istemiyorum. Sizinkinin aksine göğsümde hiçbir ağrı sızı bilmem ne olmuyor. Tecrübelerinize göre nedir bu ?
Merhaba bayanlarr.. Sık sık takip ediyordum ama anca bugün üye oldum. Genelde yazdıklarınız birçok soruma cevap oluyordu ama bu kez afalladım. Bi ton soruyla çıktım geldim.
Şimdi muhtemel bi gebelik davasındayım ben.
Şiddetli kasık ağrılarım sonrasında o ağrının belime vurması ve belimin yerinden çıkacak gibi sancıması, sık olmayan mide bulantılarım ( en fazla 5 dk sürüyordur), günde 2 kez belki idrara zorlayan bedenimin şimdi her içtiğim şeyi sıklıkla dışarı atması, karnımda şişlik daha dogrusu gerginlik, tam rahmin üstünde hafif şişlik, halsizlik ve bacaklarımda oluşan uyuşmalar bana acaba mı dedirtiyor. Ama sorun şu ki dün test yaptım negatif çıktı. e benim bu kadar şeyi hemencik hissetmem de normal olamaz. adetime de daha 10 gün var. yanılmıyorsam son çiftleşmem 9 gün önceydi ve bi önceki de ondan 3-5 gün önce. Çok sabırsızlanıyorum. acaba mı diyorum ama umutlanmak istemiyorum. Sizinkinin aksine göğsümde hiçbir ağrı sızı bilmem ne olmuyor. Tecrübelerinize göre nedir bu ?
merhaba cnm öncelikle gebelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen aynı ayrıca bazen bu belirtiler psikolosik olarak daha da artıyo. daha adetine 10 gün varken kimse hamilesin ya da değilsin diyemez biraz daha bekle ve ii bi gebelik testi al adetine 3 gün kala falan ozaman varsa cıkar ben gebeliğimi adetimden 4 gün önce evde yaptığım gebelik testi ile öğrendim cok cok hafif kırmzı cızgı ile umarım hamilesindir.
ben adetimin ilk günü sadece ağrı çekerim onun dışında ben geliyorum demez. psikolojik olarak belirti artıyor ever farkındayım ama fizyolojik olarak işte bi kasık ağrım bi bel ağrım bi bulantım bide bacak uyuşmalarım var. ağzımda da değişik bi tat var.
yazdıklarınının hepsi oluyor gebelikte bnm bi tek bacak uyusması olmadı. bnm mide bulantısı ağızda tat değişikliği adetim gecince başlamıştım
işte tuhaf olan erken başlaması. benim bünyem çok hassas. birinden duymuştum hassas bünye hissedebiliyo gibi birşeyi. belim ağrıyo mesela şu an. bu belirttiğim belirtiler daha önce hiç olmamıştı bende.
canım bence bi iki gün daha bekleyip kan testi yaptır kesin olsun.yoksa adet gününe kadar için içini yiyecek.
idrar testi yapıp negatif çıksada acaba yanlışmı diyeceksin,hatta adet olsan bile acaba üstünemi gördüm diyeceksin.
madem bu kadar stresli bi bekleyiş oluyor senin için,en garantisi kan testi,yap kurtul :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?