merhaba öncelikle allah gönlüne göre versin inşallah.eğer adetin düzenliyse hamilelik belirtileri için çok ama çok erken çünkü olacaksa bile belki şuan daha rahime yerleşmedi hatta hala hamile kalabilme ihtimalin bile olabilir.son ilişki 9 gün önce demişsin sanırım bu da adetinden yaklaşık 20 gün öncesine denk geliyor ozaman kesinlikle hamile kalamzsın diyemem ama hamile kalma ihtimalinin yeni başladığı günler olsa gerek yumurtlama tarihi civarındaki günler yani.niye sonraki günler denemeye devam etmediniz şansınız artardı.yine allah bilir tabi.ama diğer arkadaşların dediği gibi gebelik belirtileri için çok erken.sendekiler ya psikolojik ya da başka birşeye bağlı.bence kendini fazla dinleme akışına bırak zor olduğunu biliyorum ben de hamile kalabilmek için 16 ay bekledim ve benim kasık ağrım adetten 2 gün önce başladı.mide bulantılarımda 6. haftada.inşallah güzzel haberler alırsın
planlı birşey değildi zaten benimkisi. doktora gitmedim ama ebe tanıdıklarıma sordum %60 hamilesindir %20 psikolojik %20 de kisttir dedi. eğer daha önceki birliktelikte olsaydı test pozitif çıkardı muhtemelen. yine de illa benimki gibi bi durumla karşı karşıya gelmiş olan birileri vardır. hiç değilse bende yazarım sonucun ne oldugunu ./
ben gaz sorunlarımı yazmayı unutmuşuuumm. az önce okurken aklıma geldi. midemde birşey oturuyor sanki karnım deseniz şiş. gaz o gaz yani biliyorum o şişkinliği. inmiyo da ...
ben gaz sorunlarımı yazmayı unutmuşuuumm. az önce okurken aklıma geldi. midemde birşey oturuyor sanki karnım deseniz şiş. gaz o gaz yani biliyorum o şişkinliği. inmiyo da ...
ben de aynı şeyleri yaşıyorum hemen hemen, daha adetime var, ama bu gaz beni mahvetti, hayatımda bilmem bole gaz sorunu hiç yaşamadım, diğer bazı belirtilerde var, sol kasığım ince ince sızlıo, bişeyler batıo, bi de göğüs uçlarım çok fena, ben çok ihtimal vermiyorum, zaten daha yeni başladık çalışmalara hemen olursa süpriz olcak benim için, ama insan bişeyler hissedince acaba demeden duramıo :)) ki ben vücudumda daha once hiç olmayan şeyler hissediyorum, ben de adet belirtisi bile olmaz, adetin 1. veya 2. gunu hafif bel karın agrısı olur o kadar, neler oluyor bilmiyorum, bu iş sabır işiymiş ama şimdi daha iyi anlıyorum, 1 hafta beklemek bile zor geliomuş insana :)) Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah..
canım bu kadar belirti hamileliğin 6. ayında bile yaşanmıyor, kendini çok fazla odaklamışsın, zamana bırak adet tarihini bekle, gecikirse testini yap derim ben. inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı.
Canım sen çok erken test yapmışsın ama çok fazla bu konuya odaklandığın zaman bire bir belirtileri yaşayabiliyorsun, kendimden biliyorumÖnce adetinin geçmesini bekle, biliyorum çok zor ama beklediğin sürede de fazla düşünmemeye çalış, hatta eşinle denemelere devam et benceİnşallah bir an önce bebeklerimize kavuşuruz
adetime 2 gün kala açık kırmızı ve kahverengimsitopak topak kanamam oldu normal adet kanaması gibi. 2. günüm bayagı azaldı arada akıntı gibi kanamam oluyor. doktora gittim kist falan yokmuş. e psikolojik olmadıgına da eminim. çünkübaşka şeyler çıktı baya güzel eğlenceli zamanlar geçirdim aklıma bile gelmezdi yani ama kasık ağrım hala var. ben çözemedim bu olayı .. :/