Ya hic bebegim olmazsa!

çok güzel anlatmışsın aynı şeyleri yaşıyoruz.gözlerim doldu yine ama sanki daha çok umutlandım yanlız değilmişim...

rabbim inşalah tüm isteyenlere nasip eder sağlıklı sıhatli.bende bir yıldır bekliyorum onu ama gelemedi hala.inşalah gelecek birgün.

ben 23 yasındayım ve 15 aylık evlıyım ilk sayfada yazdıgın seyler bana okadar yakın ki her ay beklemek falan insanın içini okadar acıtıyor ki üzülmemek elde degıl esıme belli etmemeye calısıyorum ama işe gittiinde göz yaslarıma hakım olamıyorum senağlama içimi kimseye dökemiyorum ama sizleri gördükten sonra yanlız olmadıgımı anladım veee iyiki varsınız inşallah hepimiz mutlu bir haber alırız bebişlerimize hırkalar öreriz ve tabi sizin beişlerinizede örmeyi çok isterim inşallah :hulya: ALLAH kucaklarımızı boş bırakmasın (AMİN):ecrin_bebek:

amin canım ya.inşallah.bu ay daha dikkatli bir çalışma yapacaz bakalım tam günlerini denk getirecez.bu aya kadar dikkat etmiyorduk hiç denk gelmedi o yüzden sanırım.:lepi::lepi:

herşeyin bi zamnı varmış insan buna daha çok inanıyor bu sayfayı açan umutx arkadaşımız şuan hamile onunla yazan burda derdimi günlerce yaan bende hamileyim işallah rabbim isteyen bütün herkese nasip eder allah asığınmak dışında başka biey gelmiyor elden tabi tedvaiyede önem vermek lazım rabbim dermansız dert vermezmiş bizim dermanımız oldu işallah sizinde olur hep duamdasınız ben hamile kalmadığım zamn biri benimiçin dua etse diye gözünün içine bakardım şimdi hep siizn için olmayanlar için dua ediyorum o kadar iyi anlıyorum ki sizi rabbim bizim de kucağımıza almayı nasip eder işaallah

Rabbim sen çok büyüksün..çaresiz kullarına derman ol..isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle..
Ben de yeni evliyim fakat pkos dedi doktor..1 yıl beklemizi söyledi..hamilelik şansım %40 mış..öğrendiğimden beri sürekli araştırıyorum..kafamı sakin tutmaya çalışıyorum..daha çok yolun başındasın üzme kendini olacak Allahın izniyle diyorum..ama kalbimde beynimde bir soru işareti içimi yakıyor..YA BEBEĞİM OLMAZSA...ya hiç olmazsa:'(
Rabbim tüm bu çaresiz kullarına derman ol..bu yolda çok oyalatma..Sen herşeye kadir olansın..
takdir ALLAH'tan...

bende bazenn korkuyrm ya hıc bebegım olmaassa sonra dıyormm sukur esımı sevıyrm onla bı omuru gecırebılırım dıye dusunuyrm .. ukte tedavı oluymszz..

benim de en büyük tesellim en büyük destekçim eşim..daha 4 aylık evliyiz yaş 26 ilk adetimden beri düzensiz adet görürüm.prolaktin yüksekliği vardı geçmiş yıllarda.kontrol amaçlı gidiyim dedim doktora.her zamanki gibi prolaktin yüksek çıktı.dostinex verdi 2 hafta prolaktinimi düşürdü sonra adetin 3.günü yapılan kan testine ve ultrasona göre pkos var dedi ama hormonlar iyi hiç umutsuzluk etme dedi 1 yıl bekleyelim dedi.tamam dedim çıktım poliklinikten...bir de ben pkos ardaşlara umut olsun diye ablamı örnek vermek istiyorum pkos vardı ve yumurtlama hiç yoktu.3 ay klomen kullandı olmadı.bu ay kullanmıcam kafamı dinlendiricem dediği ay hamile kalmıştı 5 yaşında güzeller güzeli bir yeğenim var..umudum var ama ya olmazsa endişesi insanı içten içte yiyor..

4 ayy cok erken ben 2 senelık evlıyım 23 yasındayım 2 kere asılama denedıkk dun ogrendıkk tutmamıs tedavı ıcın 1 sene beklemenız lazım ...

Misafir ol gel bana
Börekler açarım sana
Yahu siz ne dersiniz.Allah ne yazdı ise lmuyor diyip peşini bırakıp hamile kalan hiçmi duymadınız.Ben birkaç tane tanıyorum:).Bakın Balsurat arkadaşımız biri.Olmadık tedavi kalmadı.Sebebde yokdu.Bırakdı peşini veee hamile kaldı.Dün yada evelsi gün doğum yapmış olması gerek.Ve gerçek hayattada var böyletanıdıklarımBiti hele kendi anlattı 7 sene olmamış sonra arka arkaya 4 tane
Stresin bunuda etkilediğini bilmiyorsunuz galiba hı.Neyse şimdi öğrendiniz işde biraz gevşeyin nolur.Sizin için dua edenleride unutmayın emi:)

canım bende bu ay başladım bu küre topicte kızlardan öğrenmiştim ama çörek otunu dövülmüş koymadım tane tane birde polen koydum içine tarçınıda biraz fazla kaçırmışım sanırım inş..tutar rabbim aratmasın..
hamile arkadaşlara allahım sağlıklısıyla doğumunuzu nasib etsin..ümit oldunuz valla..
hamiş olmayan arkadaşlar gerçekten düşünmemeye çalışın farzetki korunuyorsunuz ve çocuk işini ertelediniz,rabbim büyüktür elbette gelecek bebişlerimiz:))

sanki beni anlatmışsın. daha nelerr nelerrr. ben oldum olası çocukları çok severim güzel anlaşırım bir gün komşumun minik kızıyla biraz oynadık onlarda. öptüm sevdim hani hiç yanlış bir şey olmadı. ertesi günü duydumki o gece çocuk uyumamış huysuzluk yapmış, annesi demişki dün o kızımla çok beraber oldu kim bilir ne yaptı, çocuğu olmayanların nazarı çok değermiş bidaha fazla sevdirmeyeceğim ona demiş. Var ya bittim bittim duyunca. sen ne düşünüyosn millet ne.

iyi geceler kızlar denemekten bişey kaybetmeyiz tarif için teşekkürler bende bu ay deniycem inşallah tez zamanda bizlerde meleklerimize kavuşuruz:Saruboceq:

bu tarifin içine çorek otu ne kadar konuyor ve bal 1kg ye göremi yarım kavanoz acaba? hemen yapayım ilk kez duydum.

Bu hüzün bu eksiklik ortak bizim gibi nice kadınlar var duygularımı dile getirmişsin okurken gözlerim doldu. Ne olursa olsun anne olamıyacağımı düşünsemde korksamda yeniden umutlanıyorum. Kesmiyorum umudumu yaradan yazmışsa bizde göreceğiz o günleri. Beni bu aralar bebeklerinin kokusunu içine çekip sonrada bana, anne olmak çok güzel birşey sende yaşamalısın diyen yakınlarım bilmeden kalbimi oyuyor yaralıyormafoldumben. tamam kötü niyet yok ama can acıyor yav içim burkuluyor.. işte bukadar hassasım bukadar üzgünüm artık:çok üzgünüm:

kızlar bal çörek otu kürü diye bir topic var en son nisandamı mayıstamı ne yazmışlar ve bir kısmının bebişi olmuştur herhalde hamıle kalmışlar:)))

evet cnm o çok kötü bir duygu insanları anlamak ne kadar zor bebiş severken bile 40kere düşünüyorum sürekli dua okuyorum üflüyorum ne olur ne olmaz arkadaşlarımın içinde bir benım bebişim yok yanlış düşünen olur belki diye,halbukı canıgönulden sevıyoruz onları fesatlık düşünmeden..benımde başıma buna benzer bişi gelmişti arkadaş isim sormuştu hamıleydı bende isim sölerken yanlış anlamıyorsun dımı benı dedi,bende neden diye sordugumda senın yok ya dedi hani üzmüyorumdur umarım dedı ne alaka dedim ben öz yegenım olacak gıbı sevınıyorum dedim halbukı onun o yorumu yapmasına üzüldüm ben isim sormasına değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…