ben 23 yasındayım ve 15 aylık evlıyım ilk sayfada yazdıgın seyler bana okadar yakın ki her ay beklemek falan insanın içini okadar acıtıyor ki üzülmemek elde degıl esıme belli etmemeye calısıyorum ama işe gittiinde göz yaslarıma hakım olamıyorum senağlama içimi kimseye dökemiyorum ama sizleri gördükten sonra yanlız olmadıgımı anladım veee iyiki varsınız inşallah hepimiz mutlu bir haber alırız bebişlerimize hırkalar öreriz ve tabi sizin beişlerinizede örmeyi çok isterim inşallah :hulya: ALLAH kucaklarımızı boş bırakmasın (AMİN):ecrin_bebek:
Rabbim sen çok büyüksün..çaresiz kullarına derman ol..isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle..
Ben de yeni evliyim fakat pkos dedi doktor..1 yıl beklemizi söyledi..hamilelik şansım %40 mış..öğrendiğimden beri sürekli araştırıyorum..kafamı sakin tutmaya çalışıyorum..daha çok yolun başındasın üzme kendini olacak Allahın izniyle diyorum..ama kalbimde beynimde bir soru işareti içimi yakıyor..YA BEBEĞİM OLMAZSA...ya hiç olmazsa:'(
Rabbim tüm bu çaresiz kullarına derman ol..bu yolda çok oyalatma..Sen herşeye kadir olansın..
takdir ALLAH'tan...
benim de en büyük tesellim en büyük destekçim eşim..daha 4 aylık evliyiz yaş 26 ilk adetimden beri düzensiz adet görürüm.prolaktin yüksekliği vardı geçmiş yıllarda.kontrol amaçlı gidiyim dedim doktora.her zamanki gibi prolaktin yüksek çıktı.dostinex verdi 2 hafta prolaktinimi düşürdü sonra adetin 3.günü yapılan kan testine ve ultrasona göre pkos var dedi ama hormonlar iyi hiç umutsuzluk etme dedi 1 yıl bekleyelim dedi.tamam dedim çıktım poliklinikten...bir de ben pkos ardaşlara umut olsun diye ablamı örnek vermek istiyorum pkos vardı ve yumurtlama hiç yoktu.3 ay klomen kullandı olmadı.bu ay kullanmıcam kafamı dinlendiricem dediği ay hamile kalmıştı 5 yaşında güzeller güzeli bir yeğenim var..umudum var ama ya olmazsa endişesi insanı içten içte yiyor..
5 yıl boyunca her ay umutla beklediğimiz meleğimiz bir türlü gelmedi.Sonunda tüp bebek yapmaya karar verdik.Tedavi sonunda üçüzlere hamile olduğumuzu öğrendik.Sevindik çook sevindik.Ama çok başka bi problemden dolayı bebeklerimizi kaybettik.Büyük yıkım.Toparlanmak uzun sürdü.Ama umudumuzu yitirmedik.Kadınlar Klübünün her sayfasını ayrı ayrı okudum.Kim ne dediyse,ne denediyse yaptım.Keçi boynuzları,bardak çekmeler daha neler.Ama bir ay tarçınlı karışımı denedim.Hep bu tarifler kadınlar Kulübündeki arkadaşlardan.Ve MUCİZEMİZ gerçekleşti.Evde test yaptım silik ama yine de çift çizgi.İnanamadım.Dört kez evde test yaptım bir kerede hastahaneye gidip yaptırdım sonuç pozitifti.Mucizemizin adı ELİF.Şimdi iki ay sonra Elif''imizi kucağımıza almak için bekliyoruz.:CüvCüv:Allahım onu bize hayırlısıyla versin.Çocuk özleminin ne demek olduğunu en derinlerden hisseden biri olarak,tüm bebek isteyenlere tavsiyem inanarak yapın bu karışımı.Olacaktır mutlaka.Birçok sayfada var bu tarif.Daha ayrıntılıdır belki onlarıda okuyun ama bende yazıyorum.Karışım:Yaklaşık yarım kavanoz balın içine dövülmüş çörek otunu ve 2 tatlı kaşığı tarçını ekledim.Adetimin 2. günü sabah aç karna ve akşam yatarken birer tatlı kaşığı yedim.Adetimden sonraki 12. güne kadar devam edip bıraktım.Sonuç MUCİZE :Saruboceq:
canım bende bu ay başladım bu küre topicte kızlardan öğrenmiştim ama çörek otunu dövülmüş koymadım tane tane birde polen koydum içine tarçınıda biraz fazla kaçırmışım sanırım inş..tutar rabbim aratmasın..
hamile arkadaşlara allahım sağlıklısıyla doğumunuzu nasib etsin..ümit oldunuz valla..
hamiş olmayan arkadaşlar gerçekten düşünmemeye çalışın farzetki korunuyorsunuz ve çocuk işini ertelediniz,rabbim büyüktür elbette gelecek bebişlerimiz:))
bu tarifin içine çorek otu ne kadar konuyor ve bal 1kg ye göremi yarım kavanoz acaba? hemen yapayım ilk kez duydum.
kızlar bal çörek otu kürü diye bir topic var en son nisandamı mayıstamı ne yazmışlar ve bir kısmının bebişi olmuştur herhalde hamıle kalmışlar:)))
sanki beni anlatmışsın. daha nelerr nelerrr. ben oldum olası çocukları çok severim güzel anlaşırım bir gün komşumun minik kızıyla biraz oynadık onlarda. öptüm sevdim hani hiç yanlış bir şey olmadı. ertesi günü duydumki o gece çocuk uyumamış huysuzluk yapmış, annesi demişki dün o kızımla çok beraber oldu kim bilir ne yaptı, çocuğu olmayanların nazarı çok değermiş bidaha fazla sevdirmeyeceğim ona demiş. Var ya bittim bittim duyunca. sen ne düşünüyosn millet ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?