sagol canim.sana bana dileyen herkeslere. :1hug:
bizdede sperm sorunu.
kontrollerimi yaptirdim ben.Rahim egriligi disinda problem yok gibi.
rahim egriliginide problem olarak gormuyorlar.
Geciktirebilirmis sadece.
4,5 yil gecti.nasip olmadi.Aslinda O`nun Ol demesin bekliyoruz.
dua edelim.Nick in aklimda artik.Dualarim seninle.insallah olur.
Ya bu kadar mı bir güzel yazı olur.Elinize ve yüreğinize sağlık inanın şuan iş yerinde olmasam oturur ağlarım.Ama bende ki sorunsa başka insanları kandırmaktan yoruldum.Ben vajinismusum ve 10 aylık evliyim.eşimle halen ilişkiye giremedim ve çok çaresizim ve bu sorunu halletmeden çocuk olmasını düşünemem.ALLAH'ım ne olu bana yardım et.
5 yıl boyunca her ay umutla beklediğimiz meleğimiz bir türlü gelmedi.Sonunda tüp bebek yapmaya karar verdik.Tedavi sonunda üçüzlere hamile olduğumuzu öğrendik.Sevindik çook sevindik.Ama çok başka bi problemden dolayı bebeklerimizi kaybettik.Büyük yıkım.Toparlanmak uzun sürdü.Ama umudumuzu yitirmedik.Kadınlar Klübünün her sayfasını ayrı ayrı okudum.Kim ne dediyse,ne denediyse yaptım.Keçi boynuzları,bardak çekmeler daha neler.Ama bir ay tarçınlı karışımı denedim.Hep bu tarifler kadınlar Kulübündeki arkadaşlardan.Ve MUCİZEMİZ gerçekleşti.Evde test yaptım silik ama yine de çift çizgi.İnanamadım.Dört kez evde test yaptım bir kerede hastahaneye gidip yaptırdım sonuç pozitifti.Mucizemizin adı ELİF.Şimdi iki ay sonra Elif''imizi kucağımıza almak için bekliyoruz.:CüvCüv:Allahım onu bize hayırlısıyla versin.Çocuk özleminin ne demek olduğunu en derinlerden hisseden biri olarak,tüm bebek isteyenlere tavsiyem inanarak yapın bu karışımı.Olacaktır mutlaka.Birçok sayfada var bu tarif.Daha ayrıntılıdır belki onlarıda okuyun ama bende yazıyorum.Karışım:Yaklaşık yarım kavanoz balın içine dövülmüş çörek otunu ve 2 tatlı kaşığı tarçını ekledim.Adetimin 2. günü sabah aç karna ve akşam yatarken birer tatlı kaşığı yedim.Adetimden sonraki 12. güne kadar devam edip bıraktım.Sonuç MUCİZE :Saruboceq:
artik hic bi ay beklemiyorum
hicbisey yapmiyorum
bende unuttum
olmazsa olmasin
gelmezse gelmesin bana
3 senedir icim aciyor
aglayamiyorum bile artik
inadina herkesin bebegi oluyor
bende unuttum onu
o beni nasil unutmussa beni nasil sevmiyorsa bende onu sevmiyorum beklemiyorum artik
arkamda bi evledim bile kalmadan geberir giderim bi fatuha bile okuyacak evladim olmadan
zaten ne zaman yolunda gittiki benim hayatim simdi bi bebegim olucak
olmazsa olmasinyaaaaaa
artik hic bi ay beklemiyorum
hicbisey yapmiyorum
bende unuttum
olmazsa olmasin
gelmezse gelmesin bana
3 senedir icim aciyor
aglayamiyorum bile artik
inadina herkesin bebegi oluyor
bende unuttum onu
o beni nasil unutmussa beni nasil sevmiyorsa bende onu sevmiyorum beklemiyorum artik
arkamda bi evledim bile kalmadan geberir giderim bi fatuha bile okuyacak evladim olmadan
zaten ne zaman yolunda gittiki benim hayatim simdi bi bebegim olucak
olmazsa olmasinyaaaaaa
Senin yüzünden canım arkadaşım nasıl ağlıyorum şuan bu satırları yazarken .. Benim çektiğim acıları çekiyorsun.. Bebeğim benide sonsuzlukta bekliyor.. Yaptığım gebelik testlerinin sayısı yok.. ama allaha isyan etmek istemiyorum.. Sabır çek benim gibi lütfen !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?