Ya hic bebegim olmazsa!

Allah razı olsun canım..
ben tüp tedavisine çok umut bağlamıştım..
olmayınca yıkıldım..
Allah biliyor ama umudum kırıldı iyice..
tüpte bile tutmayınca nasıl olcak diyorum sürekli..
inş kaderimizde vardır da bizde yaşarız..
Rabbim gönlündeki herşeyi nasip etsin sana da.. opuyorumnanaktan

(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)

slm umutx ,yaşadığımız durumu ne kadar da güzel anlatmışın.aynılarını bende yaşıyorum.dediğin gibi her ay umutla bekleniyo.umutla beklemek istemiyorum ama elimde değil ki....
rabbim büyük ,elbet birgün bizim meleklerimizide gönderir inş...

Sabretmek ve denemeye devam etmekten baska caremiz yok. Bazen insanin konusmaya, anlatmaya ihtiyaci oluyor. Kendi ailen uzulmesin diye herseyi anlatamayiyorsun. Kendin yuklerniyorsun ve bazen tasiyakta zorlaniyorsun.

Herkese cift cizgili testler dilerim..:ecrin_bebek: Birakmak yok!!!

opuyorumnanaktan

aynen canım içimdeki duyguları yazmışsın bende pkoluyum 13 aydır istiyoruz bebiş ama geleeği yok...ya olmazsa bu hayat çekilirmi??bu soruyu kaç kez sordum kafamda hiç bir cvp bulamadım..allaha yalvarmaktan başka çaremiz yok:

ne güzel yazmışsın ağlamaktan helak oldum bende 5 haftalıkbide 10 günlük düşük yaptım ve 1 senedir hamile kalamıyorum bu ay klomen ve yumurta takibi yapıldı kendi çatladı bakalım yarın gelmez işallah ve hamileyimdir 1 yıl her ay bu aymı demkten mide bulantısı ve aynı zamnda adet belirtileri yaşamaktan acaba hangisi demke ten bende yoruldum ama bazen bakıyorum 10 sene çocuğu olmamış insanlar var ve şükrediyorum allah kimseyi bu yolarda sınamasın inşallah isteyen herkese nasip etsin heleki çocuğunu bırakan atanları görünce çok üzülüyorum neden diyorum ama herşeyin bi nedeni var ama çocuğum omayacak mı diye düşünmek istemiyorum yaşadığım lojmanda herkesin çocuğu va bi tek ben butun konuşmalara yabancı oluyorum eve gelip ağlıyorum bilmiyorum ne zaman sona erecek bu ama bundada bi hayır vardır derdi veren allah dermanınıda verir tez zaman bebeklerimiz gelir işallah (gel artık meleğim ne olur bende seni koklamak istiyorum geceleri uykusuz kalmak seni emzirmek uyutmak ve uyuduğunda saatlerce sana bakmak istiyorum altını almak babanla oynamanı istiyorum her hareketinle yeniden doğmak seninle yaşamk istiyorum seninle gezmek anne demini baba demini şstiyorum misafirlikte babanda başkalrı gibi seni kucağına alsın boynu bükük kalmasın istiyorum gelmeni istiyorum ne olur aallahım yuva mızadan onu eksik etme <annem babam ayrı hep bişeylerin eksikliği ve ezikliği altında büyüdüm hep bi tarafım büküktü ama şimdi öyle mutluyum ki şu boynumun büküklüğü bitsin istiyorum ama buna da şükür çok hemde allahım hepimize çoculk nasip et evimizi doldur yarabbim

Merhaba Zehra 1715:

Uzuldum bebegini kaybettigine. Ama hic degilse hamile kalabiliyorsun. Ben onuda bilemiyorum. Dr belkide yerlesemiyordur ya da yumurta ile sperm uyusmuyordur diyor. Turkiyede olmadigim icinde oyle hemen tup bebek yaptirip bu sorularin cevabini alamiyorum. Herkesin bebegi oldu. Onlara bebek takimlari falan goturuyoruz... Esimde bir aile ortaminda buyumedi, onun icinde uzuluyorum. Artik mutlu olmasini istiyorum.. Mutlu olmak istiyorum. Insallah dedigin gibi bu ay hamile kaliriz..

selamlar..

Ya bu kadar mı bir güzel yazı olur.Elinize ve yüreğinize sağlık inanın şuan iş yerinde olmasam oturur ağlarım.Ama bende ki sorunsa başka insanları kandırmaktan yoruldum.Ben vajinismusum ve 10 aylık evliyim.eşimle halen ilişkiye giremedim ve çok çaresizim ve bu sorunu halletmeden çocuk olmasını düşünemem.ALLAH'ım ne olu bana yardım et.

Sagol canim.. Vajinismus hakkinda bir sey diyemeyecegim. Cunku nasil hissettigini tahmin etmem yanlis olur. Ama zaman icinde bunu asmani dilerim.. Sevgiler..

5 yıl boyunca her ay umutla beklediğimiz meleğimiz bir türlü gelmedi.Sonunda tüp bebek yapmaya karar verdik.Tedavi sonunda üçüzlere hamile olduğumuzu öğrendik.Sevindik çook sevindik.Ama çok başka bi problemden dolayı bebeklerimizi kaybettik.Büyük yıkım.Toparlanmak uzun sürdü.Ama umudumuzu yitirmedik.Kadınlar Klübünün her sayfasını ayrı ayrı okudum.Kim ne dediyse,ne denediyse yaptım.Keçi boynuzları,bardak çekmeler daha neler.Ama bir ay tarçınlı karışımı denedim.Hep bu tarifler kadınlar Kulübündeki arkadaşlardan.Ve MUCİZEMİZ gerçekleşti.Evde test yaptım silik ama yine de çift çizgi.İnanamadım.Dört kez evde test yaptım bir kerede hastahaneye gidip yaptırdım sonuç pozitifti.Mucizemizin adı ELİF.Şimdi iki ay sonra Elif''imizi kucağımıza almak için bekliyoruz.:CüvCüv:Allahım onu bize hayırlısıyla versin.Çocuk özleminin ne demek olduğunu en derinlerden hisseden biri olarak,tüm bebek isteyenlere tavsiyem inanarak yapın bu karışımı.Olacaktır mutlaka.Birçok sayfada var bu tarif.Daha ayrıntılıdır belki onlarıda okuyun ama bende yazıyorum.Karışım:Yaklaşık yarım kavanoz balın içine dövülmüş çörek otunu ve 2 tatlı kaşığı tarçını ekledim.Adetimin 2. günü sabah aç karna ve akşam yatarken birer tatlı kaşığı yedim.Adetimden sonraki 12. güne kadar devam edip bıraktım.Sonuç MUCİZE :Saruboceq:

Bu guzel mesajin icin tesekkurler oncelikle.. Ve gebeligini tebrik ederim. Umarim hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin.. Bebek sahibi olamamak cok aci birsey, Allah kimseye yasatmasin.. Bu yaziyi yazdigimda bebegime hasret, umutla onu bekliyordum.. Cok sukur 11 haftalik hamileyim.. Insallah Rabbim onu kucagima almayi, saglikli buyudugu ve mutlu oldugu gunleri gormemide nasip eder.. Sevgi ve selamlar..

umutx ailk yazını okudum dayanamadım ve ağladım çokkk zor bişey küçücük bir umutta olsa o hiç insanin içinden çıkmıyor hep duruyor seneler geçtikçe çevredekileri gördükçe insanın içi sızlıyor sen de bu duyguyu yaşabilcekmisin diye soruyorsun kendine

artik hic bi ay beklemiyorum
hicbisey yapmiyorum
bende unuttum
olmazsa olmasin
gelmezse gelmesin bana
3 senedir icim aciyor
aglayamiyorum bile artik
inadina herkesin bebegi oluyor
bende unuttum onu
o beni nasil unutmussa beni nasil sevmiyorsa bende onu sevmiyorum beklemiyorum artik
arkamda bi evledim bile kalmadan geberir giderim bi fatuha bile okuyacak evladim olmadan
zaten ne zaman yolunda gittiki benim hayatim simdi bi bebegim olucak
olmazsa olmasinyaaaaaa

böyle deme bak bu sayfayı açan umutx daha başka sayfalar açan ben ve biçok arkadaşımız senin yerindeydik ama şimdi hamileyiz çok şükür bende hiç olmayacağını sanmıştım ama pes etmedim rabbim tedaviylede olsa verdi inanmak lazım önce olacağına rabbime sığınmak isyan etmemek lazım tabi kolay değil biliyorum ama zaman zaman başka bişey değil 3 sene çok mu 11 sene olmayanlara bak neler yaşamışlar her ay bir yıl gibi geliyo biliyorum ama her ay seni bebğine bi adım daha yaklaştırıyor böyle düşün canım her duamda rabbim isteyen herkese ver diyorum işalllah allah dualarımı kabul eder

Senin yüzünden canım arkadaşım nasıl ağlıyorum şuan bu satırları yazarken .. Benim çektiğim acıları çekiyorsun.. Bebeğim benide sonsuzlukta bekliyor.. Yaptığım gebelik testlerinin sayısı yok.. ama allaha isyan etmek istemiyorum.. Sabır çek benim gibi lütfen !

kusura bakma artik canim bile yaniyomu bilmiyom
cok farkli bisey bu
insanin caninin acimasi da degil inan
canin ynar sonra gecer unutursun ama bu cok degisik
kontrol edemiyosun duygularini bijolojik oldugu icin belkide
ama bende isyan etmek istemiyorum
baska hicbiseye konsantre olamiyorum
sirf aklimdan atmak icin okula basladim ama olmuyor yapamiyom
kendimi hic bu kadar aciz hissetmemistim
canim cekiliyor sanki ama ne yapalim
NARINDA HOS NURUNDA RABBIM

Zor be arkadaşım Allah hepimize sabırlar versin.. Demekki diyorum bazen bizimde imtihanımız bu..
Ne yapalım kaderde çekmek varsa çekeriz bizde..
Ne kadar kendimizi paralasakta , bu dünyada bi yeri varsa evlatlarımızın mutlaka gelecektir..
Yoksa yeri yola devam..
Yaşamak zorundayız..

off kızlar yaa moralim bozuldu sizi çok iyi anlıyorum bende bıktım usandım hayatım karardı resmen ama ŞÜKÜR eşim sağlıklı ben sağlıklıyım ailelerimiz sağlıklı ele muhtaç değiliz mutluyuz huzurluyuz amaa bir O yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…