ilk mesajımda yazdım, çocuk doktorum çok onaylıyor kediyi, jinekoloğumun da kızının hamileliğinde ve sonrasında köpeği vardı. Amerika'da her ailede var bu 4 ayaklılardan :)Vallahi annemin bi kedisi var daha yeni aldı british o kadar gğzel ki içim gidiyor bembeyaz ya bende almak istiyordum insanlar korkutunca kafamda soru işaretleri oldu.. Teşekkür ederimm yorumunuz için:))
kıyamam ki, bebeğim var onun sesinden bile rahatsız olup kaçıyor, odaya kapatmaya kıyamam
vermeyi düşünmüyorum zaten, şükürler olsun beni destekleyen bir çocuk doktorum var
ama ne bileyim ne kadar zor olur, onu dusunuyorum
ya da işin içinden hiç çıkamaz bir hal alırsa olaylar diye
verecek olsam buyuk kızım dogdugunda goturdugum profesör çocuk doktoru 'at o kediyi' dediğinde verirdim
koskoca prof bunu dedi, konu alerji falan değildi, sadece kediden konu açılmıştı.
okumuş cahilin efsane cümlesi 'AT O KEDİYİ'......
Hiç korkmayın, tüylü kızım oğlumdan dört yaş büyük. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Hamileliğimde bize çok hikayeler anlatıldı ama kızımızdan vazgeçmeyi hiç düşünmedik.Vallahi annemin bi kedisi var daha yeni aldı british o kadar gğzel ki içim gidiyor bembeyaz ya bende almak istiyordum insanlar korkutunca kafamda soru işaretleri oldu.. Teşekkür ederimm yorumunuz için:))
hiç endişelenmeyin, aşılarını düzgün yaptırın, insanlara da takılmayın fazla. ülkemizdeki çoğunluğa göre kedi köpek, bekar insanların eğlencesi, çocuklara zararlı, çocuğun olduğu evde kedi köpeğin işi yok falan. o yüzden ön yargılı yorumlar onlar. tam tersine, kedi köpekle büyüyen çocuklar daha sağlıklı, daha sevecen ve empati duygusunu çok daha kolay geliştiren çocuklar. seri katillerin tamamının çocukluğunda kedi köpeğe işkenceyle işe başladığını umutmayın. bu sebeple çocukların sağlıklı bir psikoloji geliştirebilmesi için hayvanlarla dostluk kurmayı öğrenmesi çok önemli.Vallahi annemin bi kedisi var daha yeni aldı british o kadar gğzel ki içim gidiyor bembeyaz ya bende almak istiyordum insanlar korkutunca kafamda soru işaretleri oldu.. Teşekkür ederimm yorumunuz için:))
çocuğunuz olmadan alın derim, hamileliğinzde almış olursanız çocuklar bağışıklık kazanıyormuş, bir de kediniz kıskanmasın, hem de 2 yasında ilk kez kediyle yasamaya başlayan çocuk hayvana zarar verebilir ama bebeklikten itibaren görürse cok daha iyi olurBen evli değilim şuan ki kedim ailemle kalacak. Ben de evlendiğimde almayı planlıyorum. Çocuğum olduğunda da alabilirim hatta beraber büyüsünler diye. Korkmayın aşıları tamsa eğer hiçbir sorun olmaz.
Çok afedersiniz o zaman yanlış anlamışım şimdi anladım sizi de:) O zaman böyle bir sorun çıkarsa ayrı odalarda tutun. Çünkü ağır bir alerjik reaksiyonda farklı şekilde belirtiler oluşurdu muhtemelen, sağlıkçı değilim ama alerjik bir bünyem var ve doktorda geçirdim ömrümü bu konuda. Yani boğaz şişmeleri, el yüz şişmeleri göz de akıntılar çok oluyor kedi köpek tüyüne alerjisi olanlarda. Aksırık tıksırık daha çabuk geçirilebilecek türde oluyor. Şater hafif bir durumsa atlatabilirsiniz. Ama bana havalardan gibi geliyor. Bu ara çok öksüren insan var kuru kuru.birisine ver demiş ya, işte o verdiğim kişiye de cahil bir doktor at der (bana at o kediyi dedi prof), o da atabilir diye yazdım
yani kimseye güvenemem, veremem dedim :)
Ya 3 kedim var 1 tane de köpeğim biri şu an kucagimda çok seviyorum onlarıZaten konu sahibi böyle bir konuyla karşılaşırsam neler yapabilirim fikriniz var mı diye konu açmış, korkmuş kedisinden ayrılmaktan. Tabi ki çocuğunun sağlığı daha önemli yoksa korktuğunu belirtmezdi buraya. Belki bu durumla karşılaşan ve atlatanlar vardır. Asıl onlar birşeyler yazsa da yardımcı olabilsek konu sahibine.
Ay valla ya sanki nolcak herkes kafasına göre beni geriyor yok tüyü kaçar yok mantar olursa şöyle olur
İşte yeni hamile kaldığım dönemde alsam diyordum ne kedicik bebeğe zarar verir ne de bebecik kediciğe:) iki tarafı da alabildiğim ölçüde garantiye almaya çalışıyorum aklımca:)çocuğunuz olmadan alın derim, hamileliğinzde almış olursanız çocuklar bağışıklık kazanıyormuş, bir de kediniz kıskanmasın, hem de 2 yasında ilk kez kediyle yasamaya başlayan çocuk hayvana zarar verebilir ama bebeklikten itibaren görürse cok daha iyi olur
He yaBenim de köpeğim var büyük ihtimalle ben de vermek zorunda kalsam kahrolurum,ama şu bana hoş gelmiyor daha adam gibi yorum yokken 'siz bizim sevgimizi anlayamazsınız.' tarzı yorumlar,bir üye hayvanları deli gibi severim ama böyle bir durumda çocuğumu seçerim yazmış gelen tepkiler sanki kediyi balkondan atın demiş gibi,öylelerine yazmayın falan..Ne bileyim tuhaf geliyor bana her konuda hemen kutuplaşıyor üyeler,ne gerek var?
gözü de aktı uzun bir sure ama bir sey çıkmadı, sanırım hepsi krestenÇok afedersiniz o zaman yanlış anlamışım şimdi anladım sizi de:) O zaman böyle bir sorun çıkarsa ayrı odalarda tutun. Çünkü ağır bir alerjik reaksiyonda farklı şekilde belirtiler oluşurdu muhtemelen, sağlıkçı değilim ama alerjik bir bünyem var ve doktorda geçirdim ömrümü bu konuda. Yani boğaz şişmeleri, el yüz şişmeleri göz de akıntılar çok oluyor kedi köpek tüyüne alerjisi olanlarda. Aksırık tıksırık daha çabuk geçirilebilecek türde oluyor. Şater hafif bir durumsa atlatabilirsiniz. Ama bana havalardan gibi geliyor. Bu ara çok öksüren insan var kuru kuru.
Nerede yersiz bir yorum yapmışım sorabilir miyim? Ben konu sahibine fikir olacak yorumlar yapmaya çalışıyorum. O kadar yersiz yorum varken nasıl oluyor da benimki yersiz geliyor anlam veremedim doğrusu. Demek ki konu sahibi öyle düşünmüyor ki hala daha benimle iletişim içerisinde.Ya 3 kedim var 1 tane de köpeğim biri şu an kucagimda çok seviyorum onları
Dolayisiyla o sevgiyi bilen biri olarak söylüyorum yersiz yorum yapiyorsunuz
Konu Sahibi fikir sormus bazıları da kedi gidecek mecbur demiş ne var bunda ya
Bence hiç düsünmeyin ben kediden olduğunu sanmıyorum. Çocuğunuz için 6 yaşında demişsiniz ufakta değil. Gerçi her yaşta alerjik durum kendini gösterebilir ama her öksürük durumunu da kedi tüyüne bağlamamak lazım. Düşünüpte kötüyü çekmeyelim hem çocuğunuz hem de siz iyi olun:)gözü de aktı uzun bir sure ama bir sey çıkmadı, sanırım hepsi kresten
ama cok iyi atlatıyor yine de, ilk yıl kreşe başlayan çocuklar 1 hafta evde 1 hafta kreşte seklinde yasıyorlar
kızım sadece 2-3 gun gitmedi 6 ayda, hatta onu da evde kedi var, toprakla falan iç içe yazları diye bagısıklıgı güçlü diye düşünmeme bagladım
Konu Sahibi mi kistasNerede yersiz bir yorum yapmışım sorabilir miyim? Ben konu sahibine fikir olacak yorumlar yapmaya çalışıyorum. O kadar yersiz yorum varken nasıl oluyor da benimki yersiz geliyor anlam veremedim doğrusu. Demek ki konu sahibi öyle düşünmüyor ki hala daha benimle iletişim içerisinde.
Nerede yersiz bir yorum yapmışım sorabilir miyim? Ben konu sahibine fikir olacak yorumlar yapmaya çalışıyorum. O kadar yersiz yorum varken nasıl oluyor da benimki yersiz geliyor anlam veremedim doğrusu. Demek ki konu sahibi öyle düşünmüyor ki hala daha benimle iletişim içerisinde.
çocuğum 3 yasında, kedim 6 yasında :)Bence hiç düsünmeyin ben kediden olduğunu sanmıyorum. Çocuğunuz için 6 yaşında demişsiniz ufakta değil. Gerçi her yaşta alerjik durum kendini gösterebilir ama her öksürük durumunu da kedi tüyüne bağlamamak lazım. Düşünüpte kötüyü çekmeyelim hem çocuğunuz hem de siz iyi olun:)
Saygı duruşu ve istiklal marsindan sonra ödülünüzü takdim edicez cilekthecatblackthecat yersiz hiçbir yorumunuz yok bence, aksine düşünceli ve derin bir insan olduğunuzu düşünüyorum
Akşam akşam kime saldırsam demişsiniz galiba.. Kıstas bana göre konu sahibi forum kurallarını belirleyen kişi de siz değilsiniz sonuçta. Ben illa sevin kedileri mi diyorum. Bayan burda fikir istiyor doğru fikir vermek önemli olan. Neyse hanmefendi sizinle tartışacak halim yok. Bu da benim fikrim. Bu konuyu bilmeyen yaşamayan atıp tutmasın yani ben de evli değilim ama bu konuya yazıyorum alakası ne yani ikisinin? At kediyi demek ne demek ya???Konu Sahibi mi kistas
ya forum ne demek keşke herkes öğrense de şu benim yorumum beni ilgilendirir olayı bitse
Ne demek hayvan beslemeyenler yazmasin
Evli olmayanlar evlilerin konusuna yazmasin o zaman
çocuğu olmayanlar olanlarin konusuna
Herkes her varlığı sevmek zorunda değil .zarar vermemek zorunda
herkes yardimci olmak için yazıyor
saldirmanin lüzumu yok
sizin onceliginiz candir baskasinin Insan veya tam tersi
Konu Sahibi de yorum yapanları kisitlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?