Ya kızlar neden bu kadar güzelsiniz? 🙉🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takıntılı olmaya başlarsınız böyle böyle demedi demeyin,şimdi tatlı tatlı bahsediyosunuz ama ilerde sağlık problemleriniz çıkar psikolojiniz alt üst olur inanin,kendinize güvenin önce :) hep aldatılırsam korkusuyla yaşarsın yazık edersin

Anaaaaam hele birde yaz gelince... Kardeşlerim bütün kış squat mı yapıyorsunuz napıyorsunuz? Maşallah valla hepiniz taş gibisiniz. Yazık valla eltimin kocası yazlık mekanda çalışıyor kadıncağız “inşallah bugün poposu güzel, bikinili kızlar gelmez” diye dua ediyor

Bende valla mayalanmış poğaca hamuru gibiyim ama özgüven forever asla dert etmiyorum❤

imza: kocası kıllı kıllı adamlarla çalışan kadın

artık herşey herkesin bir tık uzağında. yani aklınızı bulandırmak istemem ama işyeriyle bitse keşke

artık herşey herkesin bir tık uzağında. yani aklınızı bulandırmak istemem ama işyeriyle bitse keşke
Ay yok şaka yapıyorum öyle tabiki. İçinde olan, sonuçlarına katlanır. Allah yaşatmasın ama koyarım kapının önüne. Yazışma ihanet sayılmaz falan demem asla.

Her güzel kız sanki çok karekterli!
Güzelliğe kafayı takmışsın,
Kim bilir ne kadar kötü huyları vardır!
Ayrıca hiç bşr güzellik kalıcı değil oda emanettir, mühim olan sağlık, vicdanlı olmak,
Birde sağlam katekter

Şeyi düşün, sevgilinin aklı kaysa bile bütün kızlar kollarını açmış onu beklemiyor. Bu muhteşem güzel kızlar da birer insanoğlu, tanısan, konuşsan çok seversin belki. Haklarında nasıl fesat düşünmüşüm, ne de minnoş, iyi kalpli insanlarmış dersin. =)) Sadece güzel değillerdir hatta belki de, üstüne ahlaklı ve akıllıdırlar. Yani sevgilinin etrafında yüz tane onlardan olsa da zarar vermezler, yemezler, ısırmazlar, yoldan çıkarmazlar. Asıl tehlike o kızlar, güzellikleri filan değil. Asıl tehlike sevgilinin ve senin karakterleriniz olabilir. Kendinize ait kale gibi bir dünya, bir ilişki kuramadıysanız, ilişkinizin sürekli dış tehditlere açık olduğunu düşünüyorsan, kendinizi ve ilişkini sorgula, hemcinslerini değil. Kızlardan zarar gelmez dediğin halde neden neden diye isyan etmen üzerine bunları yazdım. Çünkü öyle olmadığını söylesen de sorumluluğu kızlara yüklüyor gibisin. =)

"Güzel olan sevgili değil , sevgili olan güzeldir" demiş Tolstoy ..Kendisi Rus olmasindan dolayi pek çok güzel kadin görmüş bir abimiz olarak son noktayı bu cümlesiyle koymustur bana göre:)Gene aynı sekilde "Güzelligin on para etmez bu bendeki aşk olmazsa"diyen Asık Veysel'de gönül gözüyle bakan biri olarak güzelligin anlaminin ne oldugunu bizlere aktarmistir.Daha ornekleri cogaltabilirim atasozlerine vs felan girmiyorum bile,yani kisacasi kendinize haksizlik ediyorsunuz bence siz nisanlinizin gozunde en güzelsiniz ve nisanlinizi kiskanmaniza gerek yok.Sahsi fikrim her kadin guzeldir yalnizca bakimsiz kadin guzel degildir.

Belki o kızlar güzeldir ama aptaldırlar. Ya da esprili değildirler. Belki siz onlardan güzelsinizdir, göreceli bir kavram bana göre. Çekim başka şey, sizi seçtiğine göre siz hepsinden üstünsünüz, takmayın

Aklı kayarsa def olup gitsin zaten.Elini kolunu bağlasan gözünude bağlayan yapacak adam hep yapar.Önemli olan edeptir canım.

Canım benim ne güzel anlatmışsın ya hiç fesatlık gütmeden...
Seven insanın hiç bir şekilde gözü kaymaz canım... Bu senin daha çok nişanlınla alakalı bir durum... Eğer senden başkasını gözü görmeyecek kadar seni seviyor, değer veriyorsa o senin her zaman rahat ol...

Nişanlınız çok mu yakışıklı yani toplumda tercih sebebi konumundamı?Aslında espriye vuruşunuzdan kendine güvenmeyen biri olmadığınızı düşünüyorum.Sadece sizin iliskiniz açısından değil genel anlamda nedir bu kadınların ya baskasina giderse endişesi?
Onun gözü güzeli görüyor,görecek te ya sizin gözler?yokmu hic yakışıklı var değilmi? Ama ne önemi var sizin dünyanizi güzellestiren size en güzeli.
Bence bu mantikta olunursa sonu yok dünyanın güzeli yakışıklısı bitmez.Aldatmak karakter meselesi bir ahlak sorunu..

Herkes sarışın renkli gözlü güzel fizikli kadınlara aşık olsaydı. Erkeklerin %70 i boşta kalırdı. Kimse neye göre çirkin neye göre güzel? Bunun cevabı yok. İnsan birisinde bir güzellik görür ve aşık olur. Bu bir gülüş, bir bakış, konuşma tarzı vs. Herşey olabilir.
Belki komik gelecek ama benim boynum da bir ben var, nişanlım sürekli o bene bakar ne kadar güzel sana ne kadar yakışıyor der. Küçük bir ben. Velhasıl canınızı bosuna sıkmayın. Nisanliniz karakterli bir kisilikse Adriana Lima da gelse siz daha değerli görüneceksinizdir

guvenınızı sarsacak bırsey mı yaptı
sureklı aklı kayar gonlu kayar dıye korkuyorum demıssınız boyle dusundugunuz bır ınsanla evlılık zor olmaz mı

Tabii ki güzelim ama öncesinde fondöten, kapatıcı, göz farı bazen, eyeliner, rimel, bazen de ruj sjdjdjd dün gece bir makyaj yapmışım allahım hani makyajdan çok eroin bağımlısı gibi gözüküyordum cadılar bayramında zombi olarak çıkabilirdim sndndnd

Şimdi doğru konuşalım, ben ve hepimiz güzel adam görünce bakıyoruz . Ama bu onlarla hayaller kurduğumuz, kocamızı boşayıp kollarına koştuğumuz anlamına gelmiyor ki . Bazı insanların karakterleri de güzel oluyor, ama hiç bir zaman karakterini beğendiğiniz insanla aşık olduğunuz insanın arasında bir kıyaslama yapıp dışarıdaki adamı seçeceğinizi düşünmüyorum

Eğer yanınızdaki insan da böyle biriyse (bence erkeklere çok yükleniyorlar, bu insan yavruları 7x24 cinsellik veya aman bu daha iyi karakterliymiş buna geçeeyim diye düşünüyor olamazlar) zaten karşısında prenseste olsa o kadını kadın gibi değil insan gibi görür sadece

Ama tabi rahat etmek isterseniz bence iş yerine kendinizi şöyle bir gösterebilirsiniz. Ve size birşey diyeyim erkekler özgüvenden hoşlanıyor ben bunu çözdüm. Karşısındaki kadın çirkin bile olsa o özgüven inanılmaz fazla bir sayı demek gözlerinde :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…