Ya kızlar neden bu kadar güzelsiniz? 🙉🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok minnoş anlatmışsınız ama ben haset insanlardan pek hazzetmem, bakışları bile kötü kötü oluyor insana. Güzelse güzel kızlar nedir yani bu kadar için kaynıyor anlamıyorum ki ben bile burdan okuyup üfledim. Her zaman bizden daha iyi durumda insanlar olacaktır. Biraz kendini sev.

Ingiltere..valla ciddiyim yani bence öyle en azından benim zevkime hitap etmiyorlar
Himm onlari ben de begenmiyorum evet.ama biz de irk olarak pek guzel degiliz ya.ben Turkleri sadece cesitlilik olarak seviyorum.diger ulke kadinlari birbirinjn ayni gibi ama biz de kimse kkmseye benzemiyor.uzun burunlu kisa burunlu sarisini da var esmeri de Turk kadini tipi sudur diyemiyor insan.cesitliyiz sokakta birbirine benzemiyor insanlar.bunu seviyorum

Çirkinsin demek.
Nişanlın güzel kızlara düşkünse ayrıl tabi ki.
Çirkin seven, çirkin bir adamla evlen.
Yoksa bu huyun yüzünden erkenden çöküp iyice çirkin bir şey olacaksın.

Gerçekten koptum gülmekten
Çok doğru söylemişsin konu sahibi de dikkate alır umarım
yaa şaka bi yana adam yapacak olduktan sonra güzel çirkin ne farkeder?
Hem kendini de yabana atma adam seninle nişanlı canım

Çirkinsin demek.
Nişanlın güzel kızlara düşkünse ayrıl tabi ki.
Çirkin seven, çirkin bir adamla evlen.
Yoksa bu huyun yüzünden erkenden çöküp iyice çirkin bir şey olacaksın.

Benim tipim çirkin, senin kalbin.
Hadi ben tipimin çirkin olmasıyla baş edebilirim de, sen kalbinin çirkinliğiyle ömür boyu ne yapacaksın? Allah yardımcın olsun.

Ya bu işler öyle değil ki aldatacak olan bir ucubeyle de aldatır. Ha bakar mı bakabilir kimsenin gözünü ve kalbini kontrol edemezsin. Eşim de bi ara çok güzel bir kadınla aynı ortamda çalışıyordu bazen ofiste yalnız kaldıkları da oluyordu insan bir nebze kıllanıyor ama yapıcak bir şey yok kamera mı takayım adama

Peki bu etrafındaki güzel hatunlar , adam sizi tanımadan önce yine onla aynı ortamda miydi..eğer öyleyse adam onlaro değil sizi seçmiş bunu düşünüp rahatlayın...hani sonradan kızlar geldi derseniz korkulariniza bişey diyemeden ziraa bende aynı şeyi dusunebilirdim

Aslında trajik ya kıskanılır da bari adam da yansıtmasın çünkü aşırı yani...
İnsan belli yerden sonra katlanamaz

Hadi ben tipimin çirkin olmasıyla baş edebilirim de, sen kalbinin çirkinliğiyle ömür boyu ne yapacaksın? Allah yardımcın olsun.
Yoo ben de çirkinim ama senin gibi haset, özgüvensiz, paranoyak değilim.
Haliyle mutluyum.
Sana da destek almanı tavsiye ederim.
Çünkü bu kadar abartılı kıskançlık normal değil.
Kalbi çirkin olan da sensin. Çünkü çevrendeki insanları potansiyel tehdit olarak algılıyorsun. Eh buna da fesat kalpli olmak denir.

Bir insan burda derdini bizle paylastigi icin, kendini acikca ifade ettigi icin bunu kullanip bu sekilde hakaret edemezsiniz!

Bir insan burda derdini bizle paylastigi icin, kendini acikca ifade ettigi icin bunu kullanip bu sekilde hakaret edemezsiniz!
Ben ilk mesajımda espri yapmıştım. Kendisini boşuna yıprattığına dikkat çekmiştim.

Ancak kendisi gördüğüm kadarıyla -ağzı güzel laf yapsa da- gerçekten fesat biri.
Haliyle cevabım da ona uygun oldu.

Biraz özgüveniniz olursa en güzel kadın siz olursunuz
Eminim ki sevgiliniz de ortalama bir tipe sahiptir.
Bakımla güzel olmayan kadın yok nerdeyse günümüzde.
Bence siz kendini güzel bulmayanlardansınız.
Kimseyi bu güzellik meselesi yüzünden kıskanmayın ki güzellikler sizi bulsun

Ikinizi de tanimam etmem yazdiklarinizi okudum, sizin ilk yorumunuz hos degil bence.

İroni yapmış ironi. Ciddi değil o yazdıklarında. Haset kalbi de çirkinleştiren kötü bir hastalık, en azından bu habis duyguyu verimli kullanarak kendinize yatırım yapın ve özgüveninizi artırın. O zaman bu hisleriniz geçer. Bazıları da haseti kendini yiyip bitirerek, insanları sevmeyerek, aşağı çekmekte kullanır o zaman -sürekli kalp temizliğinden bahseden- kalbi çirkin bir insan olur. Hangisi olacağına sen karar vereceksin.

Güzel kadınlar gördüğümde maşallah ne kadar da güzel diye düşünürüm. Ben böyle düşünüyorsam eşim de düşünüyordur. Ama insanları birbirine karakterler bağlar. Eşimi güzelliğime tav olduğunu düşünmedim hićbir zaman, çünkü öyle güzel bulmam kendimi. Güzel olmak için çaba da harcamam ama kendimde sevdiğim karakteristik özelliklerim vardır. Neşeli ve espriliyimdir mesela, enerji ve huzur vermeyi severim. Eşimin de bu özelliklerimi sevdiğini bilirim. Güzellik her şey değil uzun soluklu bir ilişkide. Sırf güzelliği için bir kadına yanaşan adamlarla da zaten beraber olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…