- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi portakalfidani
-
Himm onlari ben de begenmiyorum evet.ama biz de irk olarak pek guzel degiliz ya.ben Turkleri sadece cesitlilik olarak seviyorum.diger ulke kadinlari birbirinjn ayni gibi ama biz de kimse kkmseye benzemiyor.uzun burunlu kisa burunlu sarisini da var esmeri de Turk kadini tipi sudur diyemiyor insan.cesitliyiz sokakta birbirine benzemiyor insanlar.bunu seviyorumIngiltere..valla ciddiyim yani bence öyle en azından benim zevkime hitap etmiyorlar
Aynen oylee.Adamı alıp eve kapatamayacağınıza göre her zaman daha güzel tipler olacaktır çevresinde.önemli olan adamın ahlaklı olması ve sizi gerçekten sevmesi.başkasına gitmeye meyilli olan adamı zaten durduramazsın vasat tipede gider öylesi.
Çirkinsin demek.Buraları çılgın kıskançlıklarımla dolduracağım sanırım
Önceki konumdan biliyorsunuz, kıskanıp kendi kendimi yediğimi..
Dün nişanlımın çalıştığı fabrikaya uğradım çıkışta arabayla hazır onu da alırım gezer dolaşırız diye.
Bir baktım etrafta fıstık gibi hatunlar.. yıkıldım.her gün bindiği servise de göz ucuyla baktım, sarışın renkli gözlü iki tane kız var, bizim yaşlarımızda. Taş çatlasın 25 yaşındadırlar. Allah var çok güzeller. Ve her gün onlarla aynı durakta bekliyor, illa ki konuşuyorlardır. Zaten çalıştığı kısımda da güzel güzel kızlar var. Gözümle görünce daha da bi kıskançlığım tuttu. Tabi bunları nişanlıma asla belli etmiyorum ama kıskançlıktan domates gibi kızarıp şişip patlayacaktım az kalsın
Bir de bu arada yüksek lisans yapıyorum, öyle bir saldım ki.. Sırf şu düşüncelerimden dolayı, aşırı yıprattım kendimi. Galiba onlar kadar güzel olmadığım için hasetliğimden çatlıyorum.Ben orta halliyim, ne güzel ne çirkin.. standart bi tipim yani. Kızlardan yana bir şey olmayacağını düşünüyorum ama nişanlımın ilgisini çekerler diye korkuyorum sanırım. Gözüne hoş gelir, bakar, belki onlarla muhabbet hoşuna gider aklı kayar gönlü kayar gibi gibi şeyler aklımda..ve en önemlisi ruhum duymaz hiçbirini diye korkuyorum. Bilsem zaten def ederim hayatımdan.. her gün hep muhabbet halindeler, günde sekiz saat.. molalarda her yerde doğal olarak beraberler. Ben ne yapacağım, bu düşüncelerden sıyrılamıyorum. Çok güzelsiniz yaaa nedennn Ne yapsam kurtulamıyorum bu duygudan.. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor
Gerçekten koptum gülmektenÇok basit elini masaya vur çalışmanı istemıyorum de ben iş bulunca işi bırakacaksın de
Evinde olacaksın çocuklarımızın babası olacaksın...
Yorulmanı istemiyorum de dkkdkdk
He bir de işe giderken kapıyı kilitlersin olmaz mııııııııı???
Çirkinsin demek.
Nişanlın güzel kızlara düşkünse ayrıl tabi ki.
Çirkin seven, çirkin bir adamla evlen.
Yoksa bu huyun yüzünden erkenden çöküp iyice çirkin bir şey olacaksın.
Aslında trajik ya kıskanılır da bari adam da yansıtmasın çünkü aşırı yani...Gerçekten koptum gülmekten
Çok doğru söylemişsin konu sahibi de dikkate alır umarım
yaa şaka bi yana adam yapacak olduktan sonra güzel çirkin ne farkeder?
Hem kendini de yabana atma adam seninle nişanlı canım
Yoo ben de çirkinim ama senin gibi haset, özgüvensiz, paranoyak değilim.Benim tipim çirkin, senin kalbin.
Hadi ben tipimin çirkin olmasıyla baş edebilirim de, sen kalbinin çirkinliğiyle ömür boyu ne yapacaksın? Allah yardımcın olsun.
Bir insan burda derdini bizle paylastigi icin, kendini acikca ifade ettigi icin bunu kullanip bu sekilde hakaret edemezsiniz!Yoo ben de çirkinim ama senin gibi haset, özgüvensiz, paranoyak değilim.
Haliyle mutluyum.
Sana da destek almanı tavsiye ederim.
Çünkü bu kadar abartılı kıskançlık normal değil.
Kalbi çirkin olan da sensin. Çünkü çevrendeki insanları potansiyel tehdit olarak algılıyorsun. Eh buna da fesat kalpli olmak denir.
Ben ilk mesajımda espri yapmıştım. Kendisini boşuna yıprattığına dikkat çekmiştim.Bir insan burda derdini bizle paylastigi icin, kendini acikca ifade ettigi icin bunu kullanip bu sekilde hakaret edemezsiniz!
Ikinizi de tanimam etmem yazdiklarinizi okudum, sizin ilk yorumunuz hos degil bence.Ben ilk mesajımda espri yapmıştım. Kendisini boşuna yıprattığına dikkat çekmiştim.
Ancak kendisi gördüğüm kadarıyla -ağzı güzel laf yapsa da- gerçekten fesat biri.
Haliyle cevabım da ona uygun oldu.
İroni yapmış ironi. Ciddi değil o yazdıklarında. Haset kalbi de çirkinleştiren kötü bir hastalık, en azından bu habis duyguyu verimli kullanarak kendinize yatırım yapın ve özgüveninizi artırın. O zaman bu hisleriniz geçer. Bazıları da haseti kendini yiyip bitirerek, insanları sevmeyerek, aşağı çekmekte kullanır o zaman -sürekli kalp temizliğinden bahseden- kalbi çirkin bir insan olur. Hangisi olacağına sen karar vereceksin.Benim tipim çirkin, senin kalbin.
Hadi ben tipimin çirkin olmasıyla baş edebilirim de, sen kalbinin çirkinliğiyle ömür boyu ne yapacaksın? Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?