- 25 Eylül 2019
- 135
- 685
- 18
- Konu Sahibi portakalfidani
-
Yoo ben de çirkinim ama senin gibi haset, özgüvensiz, paranoyak değilim.
Haliyle mutluyum.
Sana da destek almanı tavsiye ederim.
Çünkü bu kadar abartılı kıskançlık normal değil.
Kalbi çirkin olan da sensin. Çünkü çevrendeki insanları potansiyel tehdit olarak algılıyorsun. Eh buna da fesat kalpli olmak denir.
Kıskançlık önce iki taraf içinde hoş gelebilir ama belli bi yerden sonra iki taraf içinde sıkıcı olur...Aslında trajik ya kıskanılır da bari adam da yansıtmasın çünkü aşırı yani...
İnsan belli yerden sonra katlanamaz
Seni tanımam etmem. Niye kin tutayım, hakaret edeyim?Bu kadar kinli ve hakaret dolu cümleler kullandığın için sana aşırı üzülüyorum.
Ahmet Haşim'in dediği gibi; ironiden anlamayan nesle aşina değilim.Ikinizi de tanimam etmem yazdiklarinizi okudum, sizin ilk yorumunuz hos degil bence.
Seni tanımam etmem. Niye kin tutayım, hakaret edeyim?
Konu açarken ve diğer cevapların sanırım rol yaptığın halin. Bir anda çirkefe bağlaman tam da haset insan işi.
Sen kendine üzülsen daha iyi olur. Çünkü gençliğinin en güzel zamanları onu bunu kıskanmakla geçiyor.
Ciddiyim. İroni falan değil. Gerçekten yaşın 40-50 olduğunda kendine yaşattığın şu günler için çok pişman olacaksın.
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. İnternette o kadar ünlü insanın bile zaman zaman kilo derdi olmuştur,kusurları vardır ama instagram fotoğraflarında filtreler,işlemler uygulandığını biliyoruz. Ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır.Buraları çılgın kıskançlıklarımla dolduracağım sanırım
Önceki konumdan biliyorsunuz, kıskanıp kendi kendimi yediğimi..
Dün nişanlımın çalıştığı fabrikaya uğradım çıkışta arabayla hazır onu da alırım gezer dolaşırız diye.
Bir baktım etrafta fıstık gibi hatunlar.. yıkıldım.her gün bindiği servise de göz ucuyla baktım, sarışın renkli gözlü iki tane kız var, bizim yaşlarımızda. Taş çatlasın 25 yaşındadırlar. Allah var çok güzeller. Ve her gün onlarla aynı durakta bekliyor, illa ki konuşuyorlardır. Zaten çalıştığı kısımda da güzel güzel kızlar var. Gözümle görünce daha da bi kıskançlığım tuttu. Tabi bunları nişanlıma asla belli etmiyorum ama kıskançlıktan domates gibi kızarıp şişip patlayacaktım az kalsın
Bir de bu arada yüksek lisans yapıyorum, öyle bir saldım ki.. Sırf şu düşüncelerimden dolayı, aşırı yıprattım kendimi. Galiba onlar kadar güzel olmadığım için hasetliğimden çatlıyorum.Ben orta halliyim, ne güzel ne çirkin.. standart bi tipim yani. Kızlardan yana bir şey olmayacağını düşünüyorum ama nişanlımın ilgisini çekerler diye korkuyorum sanırım. Gözüne hoş gelir, bakar, belki onlarla muhabbet hoşuna gider aklı kayar gönlü kayar gibi gibi şeyler aklımda..ve en önemlisi ruhum duymaz hiçbirini diye korkuyorum. Bilsem zaten def ederim hayatımdan.. her gün hep muhabbet halindeler, günde sekiz saat.. molalarda her yerde doğal olarak beraberler. Ben ne yapacağım, bu düşüncelerden sıyrılamıyorum. Çok güzelsiniz yaaa nedennn Ne yapsam kurtulamıyorum bu duygudan.. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor
Buraları çılgın kıskançlıklarımla dolduracağım sanırım
Dün nişanlımın çalıştığı fabrikaya uğradım çıkışta arabayla hazır onu da alırım gezer dolaşırız diye.
Bir baktım etrafta fıstık gibi hatunlar.. yıkıldım.her gün bindiği servise de göz ucuyla baktım, sarışın renkli gözlü iki tane kız var, bizim yaşlarımızda. Taş çatlasın 25 yaşındadırlar. Allah var çok güzeller. Ve her gün onlarla aynı durakta bekliyor, illa ki konuşuyorlardır. Zaten çalıştığı kısımda da güzel güzel kızlar var. Gözümle görünce daha da bi kıskançlığım tuttu. Tabi bunları nişanlıma asla belli etmiyorum ama kıskançlıktan domates gibi kızarıp şişip patlayacaktım az kalsın
Bir de bu arada yüksek lisans yapıyorum, öyle bir saldım ki.. Sırf şu düşüncelerimden dolayı, aşırı yıprattım kendimi. Galiba onlar kadar güzel olmadığım için hasetliğimden çatlıyorum.Ben orta halliyim, ne güzel ne çirkin.. standart bi tipim yani. Kızlardan yana bir şey olmayacağını düşünüyorum ama nişanlımın ilgisini çekerler diye korkuyorum sanırım. Gözüne hoş gelir, bakar, belki onlarla muhabbet hoşuna gider aklı kayar gönlü kayar gibi gibi şeyler aklımda..ve en önemlisi ruhum duymaz hiçbirini diye korkuyorum. Bilsem zaten def ederim hayatımdan.. her gün hep muhabbet halindeler, günde sekiz saat.. molalarda her yerde doğal olarak beraberler. Ben ne yapacağım, bu düşüncelerden sıyrılamıyorum. Çok güzelsiniz yaaa nedennn Ne yapsam kurtulamıyorum bu duygudan.. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor
Sevgilin güzelliğe gidiyorsa zaten en güzel olanı seçer ona giderBuraları çılgın kıskançlıklarımla dolduracağım sanırım
Ben de kendimi cirkin sanirdim ortaokulda lisede.baktim fotolara nasil dohal nasil guzelim.bal rengi saclar dogal rengim nal rengiymis ben lise biter bitmez boyaymaya basladigim icin unutmusumOrtaokulda kendimi çok güzel görürdüm. Boyumda kısa zaten. Başarılıydım> da. Erkekler Peşimden çok koşarlardı.
Geçen ortaokul fotolara baktım. Gülmekten öldüm. Harry potter gibiyim.Gözlükler yuvarlak kocaman. Allah imm dedim. Kendimi nasıl da güzel sanıyordum. Ama demek ki o enerjim çekmiş. . Enerji önemli hakikaten.
Aslında ergenlik 2 kısım. Bir kısmı çok güzel olduğunu düşünen kesim.Ben de kendimi cirkin sanirdim ortaokulda lisede.baktim fotolara nasil dohal nasil guzelim.bal rengi saclar dogal rengim nal rengiymis ben lise biter bitmez boyaymaya basladigim icin unutmusumcilt falan efsaneymis.niye cirkin sanmisim kendimi biljnmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?