bence bız onlarsız daha mutlu olabılırız.sahsen ben cok daha mutluyum kendımı daha iyi kesfedebılıorum gelıstırıyorum kendıme zaman ayırabılıyorum ve kendı sevıyemde bı erkek goremıyorum etrafımda.benım sevıyemden ustun bırı karsıma cıkana kadar da kımseyle cıkmayı dusunmuyorum boyle cok mutluyum zaten şakkıdı
Onlarsız daha mutlu falan değiliz...hiçbir kadın yalnız kalmayı sevmez..sevgi doğuştan gelen bi ihtiyaçtır su kadar gereklidir...senin seviyenden üstün biri inşallah cıkar karşına...ne diyelim bu şekilde kendini mutlu etmen de güzel bi bakış açısı..biraz poliyannacılık aslında..
bence bız onlarsız daha mutlu olabılırız.sahsen ben cok daha mutluyum kendımı daha iyi kesfedebılıorum gelıstırıyorum kendıme zaman ayırabılıyorum ve kendı sevıyemde bı erkek goremıyorum etrafımda.benım sevıyemden ustun bırı karsıma cıkana kadar da kımseyle cıkmayı dusunmuyorum boyle cok mutluyum zaten şakkıdı
nilimm86 cnm ıste aynen bende senn gbı dusunuorum ama anlatamadım sanırım kı bana cok tepkılı yaklasıyo arkadaslar ben hıc bı zaman da 4 4luk oldugumu ıddıa etmedım ayrıca o nerden cıktıysa anlayamadım neyse herkes mutlu olsun zaten ben kımseye ayrılın demedım onlar ılla olcak dıye bısey yok bunu soylemek ıstedım ama mutlulugun bı erkekten gectıgıne ınananlar var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?