ya kızlar neden hep erkekler??

qzzzd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
302
0
96
İzmir
bence bız onlarsız daha mutlu olabılırız.sahsen ben cok daha mutluyum kendımı daha iyi kesfedebılıorum gelıstırıyorum kendıme zaman ayırabılıyorum ve kendı sevıyemde bı erkek goremıyorum etrafımda.benım sevıyemden ustun bırı karsıma cıkana kadar da kımseyle cıkmayı dusunmuyorum boyle cok mutluyum zaten şakkıdı

bence de cıkma kimseyle...basına bela alma vallahi..alacaksan mantıklı davran duygularınla degil...zamanı yaşaaaaa aşkını yasaaa ama baglanmaaa

Onlarsız daha mutlu falan değiliz...hiçbir kadın yalnız kalmayı sevmez..sevgi doğuştan gelen bi ihtiyaçtır su kadar gereklidir...senin seviyenden üstün biri inşallah cıkar karşına...ne diyelim bu şekilde kendini mutlu etmen de güzel bi bakış açısı..biraz poliyannacılık aslında..

aynen katılıyorum a.s.

ve ekliyorum kendi adıma bencede onlarsız mutlu değiliz...:1closedeyes:

ayrıca seviyeni kendine yakın erkek buldukça bi kat daha artırıcaksın

buda bana uygun değil ötekide diyerek seviyen arttıkça yalnızlıkta artıcak fikrimce

genede mutluysa problem yokyerimseniben

ben şahsen sevdiğim erkeğim olmadan mutlu

olabilceğimi sanmıyorummirmirmirmir

bence de polyannacılık biraz bua.s sanırım yakın bi zamanda biri sizden ayrıldı yada kötü bişey yaşadınız..hatunlar hep öyle zamanlarda 'ben böyle mutluyum,zaten kimseyi istemiyorum'lara başlar ama çok uzun sürmez kendilerini kandırmaları a.s hayattttta erkekler olmadan olmaz diye bi takıntımız yok zaten,ama öyle biri karşınıza çıktığında yalnız olduğunuz zamanlara oranla çok daha mutlu olduğunuzu hissedersiniz.E seçim meselesi tabiki,konu açtığınız için yorum yapıyoruz sadece..yerimseniben

sevdigin bir erkekle aynı hayatı paylaşmak cok güzel bir duygudur erkekler olmadan daha mutluyum demem ama hayatımda biri yok diyede asla mutsuzum diyemem herşeyin kendine göre bir güzelligi var benım mutlulugum bir erkege baglı değil yani olursa mutlu olurum sonucta sevdigin biriyle beraber olmak harika bir duygu ama olmazsa da elbet mutlu oluncak bişeler vardır

4.5 yıllık bı ılıskıden cıktım bı sure once.belkı de o yuzden boyle dusunuyorum.ask ve bırlıktelık hakkındakı dusuncelerım tamamen degıstı..eskıden bende sızın gıbı dusunuyodum sevdıgım ınsanla bırlıkte olmak soyle guzel boyle iyi dıye ama zaman gectıkce esirden farkım olmadıgını anladım.bir de baktım ki ne kendıme guvenım kalmıs ne kendiliğim.resmen gozum kör olmustu ya uyanıs yasadım bı anda ne işim var benım bu adamla ya diyip herseyi bı anda bıtırdım.sımdı dusunuyorum bırıne baglılık gercekten bana gore degılmıs..ins sız cok mutlu olursunz aşklarınızla yerimseniben benden uzak olsun ask mesk !

umarım mutluluğun daim olsun ancak şuda varki seninki biraz yanlız insan tesellisi gibi olmuş...hayat acılı aşk hikayelerinin yanında keyifli hayat paylaşımlarıyla dolu birlikteliklerlede vardır umarım sende birgün sahip olursun..

yok yok ben yalnız yapamam.
yani ben yaparım ama çevrem rahat bırakmaz.
gözde bir kizimdir ayıptır söylemesi.
ve genelde çok uzun süre yalnız kalmam. hoşlanabileceğim birileri hep çıkar karşıma.
onlarsız daha mutluyuz diyemiyorum. ben kendi adıma değilim.

bizi tamamlayan bütünleyen ille bir erkek olmamalı hayatta mutlu olunacak çok şey var bence tamam insan erkek arkadasından ayrılı zor bir döneme girer onunla geçirdigi günlerinin ne kadar mutlu oldugunu hatırlar ama zamanla bu acı gecer ve mutlu olunacak baska seyler elbette bulunur bi erkek olmadan mutlu olunmaz lafına asla katılmam bence her durumun kendine göre zorlukları var beraberken kavgalı gürültülü bi ilişkiyse ama cok sevıyorsan ben o ilişkide mutluluk göremem belki yalnız olsan ki bu durumdada yalnız diilsindir yalnızlık lafı ters gelıyo mutlu oluncak ailem sevdiklerim arkadaslarım vardır ...ama cok güzel giden bir ilişkin varsa elbette o zaman sevdigin adamla olmak kadar guzel sey yoktur...ama mutlulugu bi erkege baglamak cok yanlış gelıyor bana

insan yalnızken mutludur asla demıyorum ama bi erkek oluncada ille mutlu olur bi erkek olmayınca mutsuzdur asla demem

canım bende senin gibiyim ama 3 yıllık ilişki yaşarken bunu göremedim kendisi bunu tercıh etti yani ayrılmayı.haftanın 3 günü kursa gidiyorum.haftasonları direksiyon dersi almaya başlayacağım,ve yaz geldi haftasonları yazlığa gideceğim arkadaşlarım dostlarımla vakıt geçirmek derken ve özelliklede ablam köpek aldı derken inan ilişkim biteli 1 ayı aşkın zaman olmuş nasıl oldu nasıl bitti anlayamadım bile.ilişkinin üstünden eger ah bitti ben napcam şimdi dersen çok üzülürsün ama kendim ve arkadaşlarımlayım kendime uygun birisi olduğundada onunla mutlu olucağım dogru zamanda dogru yerde karşıma çıkacak şeklinde düşünürsen zaten, yanlız olmak sana daha iyi gelecektir.
sırf laf olsun diye birisi ile birlikte olmak,çevrem yanlız bırakmaz dıye bırısıne bağımlı olmak saçma geliyor bana.yapacak o kadar çok sey varki illa ilişkiye ihtıyacı yok kişinin ama olsada güvenli sırtını yaslayacağın,umutsuz olduğunda yanında olcak birisi daha da iyi olabilirsin:

ALLAH HERKESİ ÇİFT YARATMIŞ CANIM ONDAN OLMASIN

KİMSE DE DÖRTDÖRTLÜK DEĞİLDİR CANIM SEN BİLE

nilimm86 cnm ıste aynen bende senn gbı dusunuorum ama anlatamadım sanırım kı bana cok tepkılı yaklasıyo arkadaslar ben hıc bı zaman da 4 4luk oldugumu ıddıa etmedım ayrıca o nerden cıktıysa anlayamadım neyse herkes mutlu olsun zaten ben kımseye ayrılın demedım onlar ılla olcak dıye bısey yok bunu soylemek ıstedım ama mutlulugun bı erkekten gectıgıne ınananlar var sanırım

canım biraz dinlenince yine aşık olmak isteyecek bünyen...
güdülerimizde var bu...
ama uzun sürebilir tabii, daha seçici olacağın da muhakkak...
aradığını bulunca, neden daha önce çıkmadın karşıma diyebilirsin, çok ta büyük konuşmamak lasım kanımca.

canım doğanın kanunu böyle ne biz onlarsız nede onlar bizsiz olabilirler. Erkekle bayan bi bütündür bi elmanın iki yarısı gibi...

ben şahsen senın söylediklerinde abartılı bişey görmedim sen bi erkek olmadan da mutlu olunabilecegini insanın farklı yönlerini keşfederek kendini geliştirebilecegini vurgulamışsın bende aynen böyle dusunuyorum işte yani ben cok isterım bi erkek arkadasımın olmasını sevdigim anlaşabildigim uyum ıcınde oldugum bi beraberligimin olmasını bu benı mutlu eder ama olmaması da benı mutsuz etmez sende tam bunu anlatmak istemişsin bence ki bu da gayet mantıklıa.s

evet cnm işte bnm de kastettigim sey aynen bu ama neden ukala gıbı anlasıldım anlayamadım neyse sen anladın ya sevındım bebısım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…