- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Hiç aklıma böyle şeyler gelmemişti sende rahat ol ve dusunme eğer bu yuzden soguyacaksa da dicek bsy yok pes yaniArkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
aynı şekilde bizde.Kendi zevkleri için seksi dert edenleri anlıyorum da aldatır korkusuyla seks isteyenleri anlayamıyorum
Biz 13 ay yapmadık 9 ay hamilelik 4 ay falan da benim ciddi depresyonum
Canm yaa.cinselikle alakali demesim ben normal olarak dedim cinsellikte sorun yok anlayislu zaten.sadece ilgisi azaldi sogudu ondan.Şaka mı bu? 3 haftada neden soğusun? Hamileliğim riskli diye 2. ayından sonra birliktelik bitti. Doğumdan sonra 3 aya kadar da lohusalık ve kanamam sürdü. Düşün bir yıl nerdeyse ve eşim bekledi. Seven adam, bilinçli adam, vicdanlı adam bekler. Soğuyan da ötede bayılsın. Onların uçkuru etrafında dönmüyo dünya...
Cinsellik olarak degil.oda var ama ben normal ilgisini demistim20 günde soguyacaksa öyle kocanın ben...
aldatır dıye korkuyorsun bir de, demek ki bişilerini gördün.
konunun basında cinsellik demıssın. senın eşinde var bişiler belli .Cinsellik olarak degil.oda var ama ben normal ilgisini demistim
Yok cnm yaa.acik olabilirsiniz ben her goruse acigimkonunun basında cinsellik demıssın. senın eşinde var bişiler belli .
daha önce yaptıysa yıne yapacagından emin olabilirsinaçık oldu bıraz kusura bakma
Arkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
Nasil benden kaynaklaniyorBana biraz garip geldi. Sarılmaktan öpmekten bile kaçması normal değil bence..
Bir üstüne gitme sen uzaklaş bakalım.
Ama her türlü uzaklaş bebeğine ver tüm ilgini. Olması gereken bu zaten.
Adamlar isyan etmiyor muydu hatta bebek geldi beni unuttun diye?
Bu işte bir terslik var bu da senden kaynaklanıyor bence :)
Nasil benden kaynaklaniyor
Evet haklisiniz ben dayanamiyorum yine yanina gidiyorum bu yuzden.tamm ben uzak olucam bundan sonra.ama aksam kavga da ettikÜzerine çok düşüyorsun. Yakınlaşma çabası sende hep.
Bir bırak ne hali varsa görsün bebeğinle mıçmıç ol. Esin çağırsın beklet ihmal et Korkut azıcık..
Ya onu sordum oda aynisini dedi ama ben normal ilgiyi de goremiyorum cok garipAynısını esimde yapmıştı bende sordum o da dedi istesemde seninle bişey olmayacak o nedenle en azından yakınlaşma olmasın ki istemiyim bi de bi yerine bişey olacak diye korkuyorum dedi belki o da böyle düşünüyor olabilir güzel bi şekilde sorabilirsin ki zaten 40 gün beklemesi lazım günah hatta haram yani kesinlikle yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?