Ya kocim sogursa benden

Arkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
Hiç aklıma böyle şeyler gelmemişti sende rahat ol ve dusunme eğer bu yuzden soguyacaksa da dicek bsy yok pes yani

Canm yaa.cinselikle alakali demesim ben normal olarak dedim cinsellikte sorun yok anlayislu zaten.sadece ilgisi azaldi sogudu ondan.

Arkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.

Cidden 18 gun once dogum yapmissin henuz dokularin bile tamamen iyilesmemis sen bunu mu dusunuyorsun yani ? Soguyacak adama bahane cok cani sen kendi sagligini ve bebegini dusun bence kendini hazir hissettigindede denersiniz neden bu kadar bunu dert ediyorsun simdi acaba, kocan adam gibi adamsa ona cocuk doguran kadina bir kez daha asik olur seni eskisinden daha cok sever..

Lohusa döneminden kaynaklı olabilir eşin anneliğin kutsallığını düşünüp seni anne gibi görüyor olabilir ama hemen en olumsuzu düşünmeyin belki artık bebişi daha çok seviyordur biraz zaman tanıyın

Bana biraz garip geldi. Sarılmaktan öpmekten bile kaçması normal değil bence..

Bir üstüne gitme sen uzaklaş bakalım.

Ama her türlü uzaklaş bebeğine ver tüm ilgini. Olması gereken bu zaten.

Adamlar isyan etmiyor muydu hatta bebek geldi beni unuttun diye?

Bu işte bir terslik var bu da senden kaynaklanıyor bence :)

Nasil benden kaynaklaniyor

Aldatma konusu senin ona güvenine ve kocanın kişiliğine bağlı ama henüz yeni doğum yapmışsın. Erkeklerin süt kokusu aldığını veya farklı gördüğünü okumuştum bir yerde. Biraz zaman geçmesini bekle bence..

Aynısını esimde yapmıştı bende sordum o da dedi istesemde seninle bişey olmayacak o nedenle en azından yakınlaşma olmasın ki istemiyim bi de bi yerine bişey olacak diye korkuyorum dedi belki o da böyle düşünüyor olabilir güzel bi şekilde sorabilirsin ki zaten 40 gün beklemesi lazım günah hatta haram yani kesinlikle yanlış

Üzerine çok düşüyorsun. Yakınlaşma çabası sende hep.

Bir bırak ne hali varsa görsün bebeğinle mıçmıç ol. Esin çağırsın beklet ihmal et Korkut azıcık..
Evet haklisiniz ben dayanamiyorum yine yanina gidiyorum bu yuzden.tamm ben uzak olucam bundan sonra.ama aksam kavga da ettik

Ya onu sordum oda aynisini dedi ama ben normal ilgiyi de goremiyorum cok garip

Eğer eşine güveniyorsan buna inanabilirsin çünkü aynı şekildeydi bizim ki de opmezdi bile ayrı yattik bir ay hatta bi de annesigil vardı öyle bi durum olunca da cabası oluyor yaşadım hiç iyi bi duygu değil ama geçer merak etme sonuçta bir buçuk aydır olmadı diyorsun hani ister istemez o da sana yaklasınca tahrik oluyordur o nedenle uzaklaşıyor olabilir yani benim eşim böyle demişti sonrasında hiç bi sorun olmadı o da böyle düşünüyor olabilir fazla sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…