Ya kocim sogursa benden

Canım hamile olduğumu öğrendiğimizden beri (3 haftalıktı) biz hiç yaşamıyoruz bunu. Dr.un yasaklamamasına rağmen eşim yapmak istemiyor. İçinde yavrumuz varken nasıl yaparım biraz dişimizi sıkalım nasıl olsa doğacak diyor. Önceden ben istiyordum ama bebek iyice hareketlendi ben de rahat edemem. Bu psikolojik bir şey. Hepi topu 1.5 ay olmuş toplamda hiç dert etmeyin bunu. Sonuçta aranızda cinsel çekim olmasa o bebek de olmazdı. Siz kendinize zaman ayırıp iyileşmeye bakın canınızı sıkmayın. Eşinizin de alışması zaman alabilir çünkü kadınlarla aynı şekilde olmasa da erkekler de hamilelik ve doğumdan etkileniyor. Eninde sonunda düzene girer:)

Bu arada eşiniz rahatsız olmuyorsa ona istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz kimseden onay almanıza gerek yok.

2 hafta önce doğum yaptım ve tam tamına 9 aydır eşimle cinsel bir birlikteliğimiz yok.
Benim tarafımdan oluşan isteksizlik ve acı sebebiyle hiç yaşamadık.
Bebeği öğrendiğimiz günden beri kardeş kardeş sarılıp yatıyoruz.
Ben korkmuyorum acaba soğur mu diye, siz niye endişe ediyorsunuz ki?
Ayrıca böyle bir mucizevi olaydan dolayı soğuyacaksa, zaten soğusun.
Şuan sizin dertleriniz bambaşka şeyler olmalı bence...

Ya durmuyo pwk yanimda sigara icmeye tuvalete sicak diye balkona cikiyo.
Belki de size zarar vermek istemediği içindir. Benim eşim de doktorumuz cinsel münasebeti yasakladığı zaman benden uzak durmuştu hatta sarılıp öpmeme bile izin vermiyordu.Bende şişko çirkin bir kadın oldum ondanmı beni istemiyorsun diye sorduğum da baba doktoru duymadınmı hem bebek için hemde senin için tehlikeliymiş demişti. Bende d"oktor münasebet yasak oynaşmak yasak demedi" dediğimde.Eşim oynaşırken ben kendimi tutamam devamı gelir en iyisi uzak durmak demişti.Bende eşim yatağa gelince oynaştım vs. eşim sanki buzdolabı gibi tepkisiz davrandı ama ben devam ettim liseli gençler gibi
Sonra kendim bişey yapmadım ama eşimi mutlu ettim eşiminde hoşuna gitti 4 ay öyle devam ettik.Bende araya soğukluk girmesin diye böyle bir yol bulmuştum iyi ki de bulmuşum.Eşimle hiç uzak kalmadık.

Sen 18 g0n önce dogum yaptin yani daha lohusa sin? O halde cinsellik yasaman zaten dogru olmaz ve hijyenlik acisindan iyi degil zateb. Belki esin bunu biliyor ve bilerek uzaklasiyor sonucta zaten cinsellik yasiyamicak senin bu ilk iki ayda bosuna heveslenmek istemiyordur.

Hem daha cok yeni ya ben dogumdan sonra hic düspnemiyordum cinselligi esim benden sogurmu gibi asil benden ondan sogurum sonucta hersey daha taze ve vajina felan anca geri cekiliyordur

Bende yapiyorm ama o gittimi bende ona bide giidesim gelmiyo o istemeyince bide sadece cinsel degil normaldede oyle kaciyo benden

Sagolun cok tesekkur ederim

Bende yapiyorm ama o gittimi bende ona bide giidesim gelmiyo o istemeyince bide sadece cinsel degil normaldede oyle kaciyo benden
Eşiniz sizinle birlikte doğum sonrası bunalımına girmiş olabilir.
Bu birçok baba adayında görünen bir durum.
Ben yapı olarak aşırı neşeli pozitif kaprissiz nazlanmayı bilmeyen herşeye gülen enerjik bir kadınım biraz da maço tarafım var yani
Eşim bana gelmese ben giderim o kaçsa ben kovalarım şakalar yaparım gıdıklarım masaj yaparım gider sarılırım öperim hiper aktif olduğum için de hiç yerimde duramam zaten. Evde her zaman bakımlı ve süslüyümdür. Pek kadınsı giyinmem genelde çocuksu tarafım ağır basar.Saçıma hep büyük kurdeleli taç takarım çok renkli giyinirim yorgun olsamda eşimin sevdiği zahmetli yemeklerden yaparım. Hasta olsam sancım olsa eşime yansıtmam o kendi anlar yanıma gelir neyin var canım diye.
Eşim benim aksime çok nalet huysuz içine kapanık agresif biridir ama ben eşim ne yaparsa yapsın kendim mutlu olduğum gibi davranırım.
Mesela eşime hiç küsemem darılamam

İyi de siz şu an lohusa değil misiniz? Ne bileyim, bana gayet normal geldi. Çok yeni daha.

Benim ilk düşük riskim vardı, sonra geçti ama bulantım çok oldu. Nerdeyse 5 ay oldu hiç tık yok. Eşim istiyor ama kendini tutuyor. Ben risk geçti diyorum, yine de korkuyor.

Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil. Zaten eşi hamile veya lohusayken aldatan bir erkek... Ne desem bilemedim...

Oylede canm s3viyisan napacan.sevgi gururdan one geciyor iste kahretsin

Aldatma yok canm hem ben sadece cinsellik demedim butun olarak soykedim ilgi sevgi olarakta dedim.

Yani teli hep ortada sifre falan yok istendeg ec gelmez.ama baska biseyide yok.
bence bu durumu esinle acik acik konusmalisin. sevgini belli edip bunu dile getirip ve bu durumdan rahatsiz oldugunu eski gunlerdeki gibi olmak istedigini soyleyip ve bizi bu duruma neyin getirdigini merak ediyorum uzuluyorum aklima baska seyler getirmek istemesemde bu durumu benimle paylasman gerekir gibi bir cumleyle konusabilirsin.birde cinsellik bakimdan esinin senden istekleri olupta senin yapmadigin sey oldu mu ? bak buda cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…