- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Gitmiyom ki konusuyorm ama gecistriyo beni acaba neden yapiyo kiSoğurmu değil direk soğumuş bencehiç üstüne gitmesen mi acaba
Belki de size zarar vermek istemediği içindir. Benim eşim de doktorumuz cinsel münasebeti yasakladığı zaman benden uzak durmuştu hatta sarılıp öpmeme bile izin vermiyordu.Bende şişko çirkin bir kadın oldum ondanmı beni istemiyorsun diye sorduğum da baba doktoru duymadınmı hem bebek için hemde senin için tehlikeliymiş demişti. Bende d"oktor münasebet yasak oynaşmak yasak demedi" dediğimde.Eşim oynaşırken ben kendimi tutamam devamı gelir en iyisi uzak durmak demişti.Bende eşim yatağa gelince oynaştım vs. eşim sanki buzdolabı gibi tepkisiz davrandı ama ben devam ettim liseli gençler gibiYa durmuyo pwk yanimda sigara icmeye tuvalete sicak diye balkona cikiyo.
Bende yapiyorm ama o gittimi bende ona bide giidesim gelmiyo o istemeyince bide sadece cinsel degil normaldede oyle kaciyo bendenBelki de size zarar vermek istemediği içindir. Benim eşim de doktorumuz cinsel münasebeti yasakladığı zaman benden uzak durmuştu hatta sarılıp öpmeme bile izin vermiyordu.Bende şişko çirkin bir kadın oldum ondanmı beni istemiyorsun diye sorduğum da baba doktoru duymadınmı hem bebek için hemde senin için tehlikeliymiş demişti. Bende d"oktor münasebet yasak oynaşmak yasak demedi" dediğimde.Eşim oynaşırken ben kendimi tutamam devamı gelir en iyisi uzak durmak demişti.Bende eşim yatağa gelince oynaştım vs. eşim sanki buzdolabı gibi tepkisiz davrandı ama ben devam ettim liseli gençler gibi
Sonra kendim bişey yapmadım ama eşimi mutlu ettim eşiminde hoşuna gitti 4 ay öyle devam ettik.Bende araya soğukluk girmesin diye böyle bir yol bulmuştum iyi ki de bulmuşum.Eşimle hiç uzak kalmadık.
Sagolun cok tesekkur ederimCanım hamile olduğumu öğrendiğimizden beri (3 haftalıktı) biz hiç yaşamıyoruz bunu. Dr.un yasaklamamasına rağmen eşim yapmak istemiyor. İçinde yavrumuz varken nasıl yaparım biraz dişimizi sıkalım nasıl olsa doğacak diyor. Önceden ben istiyordum ama bebek iyice hareketlendi ben de rahat edemem. Bu psikolojik bir şey. Hepi topu 1.5 ay olmuş toplamda hiç dert etmeyin bunu. Sonuçta aranızda cinsel çekim olmasa o bebek de olmazdı. Siz kendinize zaman ayırıp iyileşmeye bakın canınızı sıkmayın. Eşinizin de alışması zaman alabilir çünkü kadınlarla aynı şekilde olmasa da erkekler de hamilelik ve doğumdan etkileniyor. Eninde sonunda düzene girer:)
Bu arada eşiniz rahatsız olmuyorsa ona istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz kimseden onay almanıza gerek yok.
Eşiniz sizinle birlikte doğum sonrası bunalımına girmiş olabilir.Bende yapiyorm ama o gittimi bende ona bide giidesim gelmiyo o istemeyince bide sadece cinsel degil normaldede oyle kaciyo benden
hayatinda baska biri olmadigindan eminsin degil mi?Arkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
Yani teli hep ortada sifre falan yok istendeg ec gelmez.ama baska biseyide yok.hayatinda baska biri olmadigindan eminsin degil mi?
Oylede canm s3viyisan napacan.sevgi gururdan one geciyor iste kahretsinHiçbir erkek ya benden soğursa karım diye düşünüp dertlenmiyordur emin olun. Hayret ediyorum kadınlara , kendilerine hiç değer vermiyorlar varsa yoksa adam.
Soğursa da soğusun , değer vermiyorsa sevmiyorsa ilgi göstermiyorsa cehenneme gitsin bu kadar.
Aldatma yok canm hem ben sadece cinsellik demedim butun olarak soykedim ilgi sevgi olarakta dedim.İyi de siz şu an lohusa değil misiniz? Ne bileyim, bana gayet normal geldi. Çok yeni daha.
Benim ilk düşük riskim vardı, sonra geçti ama bulantım çok oldu. Nerdeyse 5 ay oldu hiç tık yok. Eşim istiyor ama kendini tutuyor. Ben risk geçti diyorum, yine de korkuyor.
Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil. Zaten eşi hamile veya lohusayken aldatan bir erkek... Ne desem bilemedim...
oncelikle kocim demezsen belki sogumaz :) 18 gunde soguyacaksa sogusun birak 3 aydir sevisemedikArkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
İyide bi bekle 40in çıksın 18 gün olmuş daha doğum yapalıYa boyle yanina gidiyorum falan off sicak falan diyo iki sarilip sigara icmeye cikiyo tuvalete gidiyo hep bahanelerle kaciyo benden.mesela opuyorum oda opuyo sonra hemncecik cekiliyo benden haz almiyo gibi.
bence bu durumu esinle acik acik konusmalisin. sevgini belli edip bunu dile getirip ve bu durumdan rahatsiz oldugunu eski gunlerdeki gibi olmak istedigini soyleyip ve bizi bu duruma neyin getirdigini merak ediyorum uzuluyorum aklima baska seyler getirmek istemesemde bu durumu benimle paylasman gerekir gibi bir cumleyle konusabilirsin.birde cinsellik bakimdan esinin senden istekleri olupta senin yapmadigin sey oldu mu ? bak buda cok onemliYani teli hep ortada sifre falan yok istendeg ec gelmez.ama baska biseyide yok.
Ben ona koci dememki onu anarken oyke derimoncelikle kocim demezsen belki sogumaz :) 18 gunde soguyacaksa sogusun birak 3 aydir sevisemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?