- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Konusuyorum diyorum niye boylesin sevmiyomusun beni deeim eskisi gibi begenmiyomusun derim niye boykesin derim oyle degilim der ne alakasi var seviyorun slder senin dusuncelerin onlar deebence bu durumu esinle acik acik konusmalisin. sevgini belli edip bunu dile getirip ve bu durumdan rahatsiz oldugunu eski gunlerdeki gibi olmak istedigini soyleyip ve bizi bu duruma neyin getirdigini merak ediyorum uzuluyorum aklima baska seyler getirmek istemesemde bu durumu benimle paylasman gerekir gibi bir cumleyle konusabilirsin.birde cinsellik bakimdan esinin senden istekleri olupta senin yapmadigin sey oldu mu ? bak buda cok onemli
Cinsellik konusinda da her seyi yaparim ondan daha fikirliyimdir herturlu yaniB
Konusuyorum diyorum niye boylesin sevmiyomusun beni deeim eskisi gibi begenmiyomusun derim niye boykesin derim oyle degilim der ne alakasi var seviyorun slder senin dusuncelerin onlar dee
Off hala anlayamamis kimse sadece cinsellik değil normal ilgi sevgi.sadece cinsellik degilİyide bi bekle 40in çıksın 18 gün olmuş daha doğum yapalı
oyle diyor sa hic icinden ben fazla mi abartiyorum diye dusundun mu hic? cunku zaman zaman boyle seyler olabiliyor.bu durumu daha sakin daha rahat gecirmende fayda var konu sadece cinsellik olmamali diye dusunuyorum sorunu baska seylerde arasan daha iyi sanirim ve bazi monoton durumlari degistirmekten baslayabilirsin :)B
Konusuyorum diyorum niye boylesin sevmiyomusun beni deeim eskisi gibi begenmiyomusun derim niye boykesin derim oyle degilim der ne alakasi var seviyorun slder senin dusuncelerin onlar dee
Zaten sorun cinsellik degil normal ilgi sevgi hic iyimisin bugun naptin demez bak lohusayim biyerin agrirmi demez yapabilecegim bisey var mi demez.zaten ben surekli demem boyle yapmiyosun etmiyosun diye fazla ustunede gitmem hatta hic gitmem.ama anlayamadm yaoyle diyor sa hic icinden ben fazla mi abartiyorum diye dusundun mu hic? cunku zaman zaman boyle seyler olabiliyor.bu durumu daha sakin daha rahat gecirmende fayda var konu sadece cinsellik olmamali diye dusunuyorum sorunu baska seylerde arasan daha iyi sanirim ve bazi monoton durumlari degistirmekten baslayabilirsin :)
Hangi monoton durumlar mesela ornek.Zaten sorun cinsellik degil normal ilgi sevgi hic iyimisin bugun naptin demez bak lohusayim biyerin agrirmi demez yapabilecegim bisey var mi demez.zaten ben surekli demem boyle yapmiyosun etmiyosun diye fazla ustunede gitmem hatta hic gitmem.ama anlayamadm ya
beraber tatil yapmak gibi bir firsatiniz oldu mu hic. monoton dan kastim aksameve gelen yemek yiyip televizyona bakan muhabbeti olmayan ve boyle giden bir evlilik tir monotondan kastimHangi monoton durumlar mesela ornek.
Hic gitmedik tatile ama sohbet ederizberaber tatil yapmak gibi bir firsatiniz oldu mu hic. monoton dan kastim aksameve gelen yemek yiyip televizyona bakan muhabbeti olmayan ve boyle giden bir evlilik tir monotondan kastim
Çok haklisinBu erkek milleti temiz bir dayak istiyor baska birsey degil. Sirf analari istiyor diye cocuk isteyen erkekler bile var. Ama kadin degerli degil. Okadar acilar cekiyor dogum yapıyor ama adamin umurunda degil.
Boyle adamlari koyacaksin cuvala vuracaksik duvara.
erkek değil de baba oluyolar artık onlar da :)O nasil oluyo
Hmm anladmerkek değil de baba oluyolar artık onlar da :)
Hmm.ben bide aldatir diye korkuyorum
Aldatma yok canm hem ben sadece cinsellik demedim butun olarak soykedim ilgi sevgi olarakta dedim.
Yapmazda benm korkularim iste ben herseyde bisey arrarim dusunurum nebilim guvenirim ama yine hep aklima biseylwr gelirO potansiyel varsa kotuuu,yapicagi varsa yapar,
Bende hamisim 3,5 aylik 2 ayda 1 yada 2 kere birlikte olduk diyelim ,esim asla yaklasmaz sagligin daha onemli,sana ya bisey olursa diyo sevgi bukafar 2 ayda senden sogup ,aldaticaksa,baba olmasin bunlarya
Konusuyorum da anlamiyomu neden boyle cozemedimAnladım zaten aldatma olmadığını da, senin için dedim ben. Yani endişe etme cinsel birliktelik olmuyor diye... Aklım almıyor erkeklerin böyle bir durumda aldatmasını demek istedim yani...
İlgi tabi ki göstermesi lazım, o konuda haklısın. Şu an en çok ilgiye ihtiyacın olan bir dönem. Bunu mutlaka konuş eşinle
Konus
Konusuyorum da anlamiyomu neden boyle cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?