Ya lutfen birseyler diyin moralim cok bozuk??

Gerçekten çok şaşırıyorum bir insana Esetetik amaçlı ise oh olsun diyecek kadar kötü bir bakış açısı görüyorum. Yamuk dişleri düzeltmek tel taktırmak , kaş doldurmak vs .. bunlarda estetik kimse bunu konuşmaz ama burun olunca herkes bir söz sahibi üstelik acımasız ! Konu sahibi biraz daha bekle ve doktoruna görüş çok yeni inş her şey gönlünce olur foto görseydik daha iyi olurdu

Ne biçim beddua ediyorsunuz kadına? Ayıp yahu. Hormonlarından dolayı böyle yazmış olabilir belki? Kimse kimsenin içini okiyamaz. Üzerine gitmeyin. Yarın bir gün ALLAH korusun çocuklarından birine birşey olsa, burada paylaşsa vicdan azabıyla nasıl yaşayacaksınız? Siz konu sahibinin sorusuna yardımcı olun. Geçmiş olsun cnm.

Gerçekten çok şaşırıyorum bir insana Esetetik amaçlı ise oh olsun diyecek kadar kötü bir bakış açısı görüyorum. Yamuk dişleri düzeltmek tel taktırmak , kaş doldurmak vs .. bunlarda estetik kimse bunu konuşmaz ama burun olunca herkes bir söz sahibi üstelik acımasız ! Konu sahibi biraz daha bekle ve doktoruna görüş çok yeni inş her şey gönlünce olur foto görseydik daha iyi olurdu
Kesinlikle burun estetigi de artık normallesti.Ama insanlar bunu o kadar çok büyük birşey olarak görüyor ki yargıliyorlar herkesin kendi iradesi olduğunu unutuyorlar ama umursamıyorum

Canim bende olmuştum hem içten hem dıştan kemik aldılar nefes alamadığım için birde dıştaki kemer rahatsız ettiği için ilk ameliyat olduğumda şişti hep yüzüm morsmordu dayak yemiş gibi sonra sonra toparladı ama şuan o kalkiklikta yok kemer dışında eski haline döndü bende anlamadım ha şuan beni çok rahatsız etmiyor ama tekrar doktorunla bir görüş geçmiş olsun 🥰
Bu arada herkes kendinden sorumludur ister keyfi yapilir ister baska sebep bu kimi neden ilgilendirsin ki? Insanları yermek ve kalp kirarcasina eleştirmek yerine keşke anlayışla karşılansa ama olmuyor işte bazı insanlar gerçekten acayip...
Teşekkür ederim sagolun .Malesef herkes anlayışlı saygılı olamıyor
Canim bende olmuştum hem içten hem dıştan kemik aldılar nefes alamadığım için birde dıştaki kemer rahatsız ettiği için ilk ameliyat olduğumda şişti hep yüzüm morsmordu dayak yemiş gibi sonra sonra toparladı ama şuan o kalkiklikta yok kemer dışında eski haline döndü bende anlamadım ha şuan beni çok rahatsız etmiyor ama tekrar doktorunla bir görüş geçmiş olsun 🥰
Bu arada herkes kendinden sorumludur ister keyfi yapilir ister baska sebep bu kimi neden ilgilendirsin ki? Insanları yermek ve kalp kirarcasina eleştirmek yerine keşke anlayışla karşılansa ama olmuyor işte bazı insanlar gerçekten acayip...
Malesef herkes saygılı anlayışlı olamıyor teşekkür ederim sagolun oh olsun demesini umursamadım bile herkes karakterini gösteriyor zaten. Umarım sonuç burnumda istediğim gibi olur sagolun

Hayaller ve hayatlar. Sadece estetik amaçlıysa oh olsun diyesim var, ancak nefes darlığı vs gibi sağlık sorunları varsa geçmiş olsun.

6 ay süresi var bir nebze de kendine gelmesi için.
Hamile birine bu denli kin dolu sözler hiç yakışmamış

İlk 3 ay burun ameliyatı için erken kalın deriliyseniz, zamanla burun incelip zarifleşiyor.

Dediğiniz gibi 18 gün çok kısa bir süre fakat kişi kendindeki problemi en iyi bilendir. Doktorunuza güzelce durumu izah etmenizi ve bilgi almanızı öneririm. Ben de 10 Eylül 2019’da ameliyat oldum, ilk bandajlar çıktığı anda gördüğüm o kalkık burun yok elbette. İnatla söylüyor gibi olacağım ama gönlünüzü ferah tutup doktorunuza danışmanız en yararlı yol olacaktır.

Back
X