Ya lütfen cevap verirmisiniz burnu 1 sene yada 6 ayda evrim geçiren varmı fotograf atarmisiniz?

Merhaba ben yeni ameliyat oldum 3 hafta aynen dediğiniz gibi dikiş yerinin olduğu kısım aşırı şiş ve sert burnumu düşük gösteriyor sizin üç yıl olmuş düzeldi mi acaba yanıtlarsanız çok sevinirim gerçekten çok takıyorum

Hayır düzelmedi maalesef ama birdahada amlyat olmam

Malesef aynı ben alıştım ama.tabiki nefes zorluguda var biraz
Benim doktorum ucu istediğin gibi olmazsa on dakikalık lokal anestezisiyle düzeltirim dedi altı ay sonra ama neden ilk başta istediğimiz gibi yapmıyorlar anlamıyorum acabafoto yollayabilir misiniz bana bende size atayım bu şekildemi bi bakın olur mu

Eklentiler

• 7C4A88A6-7AE6-4F0E-8E4D-4AEF6A929906.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 471
Doktorum banada öyle dedi ama kolay olmuo işte oda

Aslında iyi sadece deliklerin biri küçük nefes sıkıntısı yasiom

Eklentiler

• IMG_20200321_125225.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 565
Aslında iyi sadece deliklerin biri küçük nefes sıkıntısı yasiom
Sizin gayet iyi görünüyo aslında benim şuan beş haftalık burnum acaba zamanla sizinki gibi olur mu önden de böyle mi duruyor kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama inanın moralim çok bozul ilk zamanlar sizin daha mı şişti

Valla sizin bu halini görünce umutlandım inşallah benimde böyle iner ilk hallerinin fotosu var mı acaba

Düzelmez seninki malesef.doktor düzeltsin birdaha benimki çok şişti başlarda bu inmiş halı iki sene oldu

Önden böyle

Eklentiler

• IMG_20200302_221025.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 576
Evet önden daha belli yandan belli olmuyordu neyse bekleyip görücez artık benimde şuan çok şiş ve sert illaki bu şişlikte kalmicak 6 ay geçsin indikten sonraki durumuna göre yaptırıp yaptıröayacağıma karar veririm teşekkür ederim

Merhaba canım benimde kesi yerim gülünce sola kayıyor ya deli olucam geçermi bu ödemdenmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…