- 17 Haziran 2019
- 37
- 2
- 6
- 38
Hayır düzelmedi maalesef ama birdahada amlyat olmamMerhaba ben yeni ameliyat oldum 3 hafta aynen dediğiniz gibi dikiş yerinin olduğu kısım aşırı şiş ve sert burnumu düşük gösteriyor sizin üç yıl olmuş düzeldi mi acaba yanıtlarsanız çok sevinirim gerçekten çok takıyorum
Gerçektenmi ilk hallerinden hiç bir değişiklik olmadı mı yani offf peki teşekkür ederimHayır düzelmedi maalesef ama birdahada amlyat olmam
Gerçektenmi ilk hallerinden hiç bir değişiklik olmadı mı yani offf peki teşekkür ederim
Benim doktorum ucu istediğin gibi olmazsa on dakikalık lokal anestezisiyle düzeltirim dedi altı ay sonra ama neden ilk başta istediğimiz gibi yapmıyorlar anlamıyorum acabafoto yollayabilir misiniz bana bende size atayım bu şekildemi bi bakın olur muMalesef aynı ben alıştım ama.tabiki nefes zorluguda var biraz
Benim doktorum ucu istediğin gibi olmazsa on dakikalık lokal anestezisiyle düzeltirim dedi altı ay sonra ama neden ilk başta istediğimiz gibi yapmıyorlar anlamıyorum acabafoto yollayabilir misiniz bana bende size atayım bu şekildemi bi bakın olur mu
Benim doktorum ucu istediğin gibi olmazsa on dakikalık lokal anestezisiyle düzeltirim dedi altı ay sonra ama neden ilk başta istediğimiz gibi yapmıyorlar anlamıyorum acabafoto yollayabilir misiniz bana bende size atayım bu şekildemi bi bakın olur mu
Doktorum banada öyle dedi ama kolay olmuo işte odaBenim doktorum ucu istediğin gibi olmazsa on dakikalık lokal anestezisiyle düzeltirim dedi altı ay sonra ama neden ilk başta istediğimiz gibi yapmıyorlar anlamıyorum acabafoto yollayabilir misiniz bana bende size atayım bu şekildemi bi bakın olur mu
Bu fotodaki gibi mi sizindeDoktorum banada öyle dedi ama kolay olmuo işte oda
Sizin gayet iyi görünüyo aslında benim şuan beş haftalık burnum acaba zamanla sizinki gibi olur mu önden de böyle mi duruyor kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama inanın moralim çok bozul ilk zamanlar sizin daha mı şiştiAslında iyi sadece deliklerin biri küçük nefes sıkıntısı yasiom
Valla sizin bu halini görünce umutlandım inşallah benimde böyle iner ilk hallerinin fotosu var mı acabaSizin gayet iyi görünüyo aslında benim şuan beş haftalık burnum acaba zamanla sizinki gibi olur mu önden de böyle mi duruyor kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama inanın moralim çok bozul ilk zamanlar sizin daha mı şişti
Düzelmez seninki malesef.doktor düzeltsin birdaha benimki çok şişti başlarda bu inmiş halı iki sene olduSizin gayet iyi görünüyo aslında benim şuan beş haftalık burnum acaba zamanla sizinki gibi olur mu önden de böyle mi duruyor kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama inanın moralim çok bozul ilk zamanlar sizin daha mı şişti
Evet önden daha belli yandan belli olmuyordu neyse bekleyip görücez artık benimde şuan çok şiş ve sert illaki bu şişlikte kalmicak 6 ay geçsin indikten sonraki durumuna göre yaptırıp yaptıröayacağıma karar veririm teşekkür ederimÖnden böyle
Merhaba canım benimde kesi yerim gülünce sola kayıyor ya deli olucam geçermi bu ödemdenmi acabaUcu suan çok serttir benimde öyleydi gerçekten benim Burun deliklerinden yana ilk aylarda karşıdan görünüyordu çok kalkıktı öyle bir şikayetim vardı. O da suan gecti. Senin çok yeni daha 1,5 Ayda özellikle ucu çok şiş ödemli olması çok normal herkesin öyle oluyor zaten. Çevredeki insanlara gelince emin olabilirsin bende neler duydum çok kısa çok kalkık çok geniş olmuş daha neler neler o kadar üzülüyordum ki 1 ay küçük bir bantla dolaştım o kadar psikolojim bozulmuştu. Ama geçiyor İnan ki şimdi herkes burnun yüzünle ne kadar uyumlu oldu ya falan diyo. İnsanların yorumlarını takmamaya çalış evet insan o dönemde inanılmaz takıyor çok iyi anlıyorum. Ben herkese senin gibi açıklama yapıyordum iki ay sonra kalkıklıgı inecekmiş ilk başta böyle oluyormus vs ama insanlar Yok ya değişmez der gibi bakıp sanki hepsi daha önce ameliyat olmuş bu süreci atlatmış gibi davranıyorlardı. Ve çok yanlış bir tutum zaten biz o süreçte çok zorlanıyoruz bir de onların tutumu beni çok yıpratmıştı. Hiç üzülme bak ilk zamanlar açtığım konulara bakabilirsin. Depresyondaydım gerçekten ama zamanla geçiyor masajı doktorun verdi sanırım doktorunu dinle ve devam et masaja İnan işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?