Ya lütfen cevap verirmisiniz burnu 1 sene yada 6 ayda evrim geçiren varmı fotograf atarmisiniz?

Aynen inşallah iyi olur buraya yazarsın foto atarsın :))

Cok tsk ederim. Moral verdiniz ameliyat 19 subatta. Benim yas 46 yasimdan da cekindim Doktorda dedi zaten olmaz diye bir sey yok dedi.Bende zaten findik gibi bir burun istemiyorum. Cok hafif kavis birazda burun ucu toparlansin yeter. Doktoruda buradan buldum zaten. Ayni doktora ameliyat olanlar ve olacak arkadaslar doktorun sayfasinda konusuyoruz zaten.

Bunun yaşı mi varmış . Teyzemde 41 yasinda o da bana ozendi olucak:)
Zaten findik gibi yapay burun hiç dogal durmuyor . İyi estetik belli olmayan derler .. az kalmis hadi bakalim. İnsallah hersey istediginiz gibi olur. Allah yardimciniz olsun. Kafaniza takilan bisi olursa cekinmeden sorun :)

Cok tsk ederim. Ameliyattan sonra sizleri kesin soru yagmuruna tutarim sanirim :))

Merhabalar peki 6 ayda düzelmeyen burun sonra düzelir mi burnum eskisi gibi lütfen yardım edin

Merhabalar peki 6 ayda düzelmeyen burun sonra düzelir mi burnum eskisi gibi lütfen yardım edin
Sizin ilk ameliyatta mi eskisi gibi kaldı.ben 2 kere ameliyat oldum ilki çok kötü sonuçlanmıştı ve şişliklerin geçmesi dışında hicbir değişiklik olmadı.
Revizyon sonucunu şişlikler geçince yazacağım 2 gün sonra 1 ay olacak ameliyat olalı

Kumar gibi olduğuna katılmıyorum. Doktorların güzel burun yaptığı örnekler var mı? Var. Bu örneklerle hasta topluyorlar mı? Evet. Eğer başka hastaların burnu kötü oluyorsa sorun kendilerindedir. Hipokrat yeminini mi unutuyorlar? Hasta mı ayırıyorlar? Bu iş sağlık işi. Ticaret mi? Doktorlar mı, tüccarlar mı? Ben burada genel konuşuyorum. Gerçek doktorlar olduğunu da unutmayalım. Önemli olan o iyi ve gerçek doktorları bulabilmek.

Çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur Evet ilk ameliyatım kemer kısmının yanlarında çıkıntılar var ucu çok kaba ve sanki aşağı doğru uzuyor. 6 ay dolmak üzere baya yumuşadı yumuşadıktan sonra öylece kalıyor mu yoksa topluyor mu? Revizyon da dr a nasıl denir ki inan moralim çok bozuk

ben de acik ameliyat oldum ve burun deliklerim şu an tünel gibi insallah duzelir

ben de tam tersi insin istiyorum benimki de kalkik insallah iner

Tesekkur ederim.size de gecmis olsun.Ucunun kabalığı şişlik inince biraz daha iyi görünür diye düşünüyorum.revizyon olmayı düşünüyorsanız hem 1 yıl bekleyin hem de aynı doktora olmayin.revizyonda iyi doktorlar vardır mutlaka araştırın biraz.

Çok teşekkür ediyorum
çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sağlıklı günler

Merhaba, burnumun profilleri farklı bi taraf biraz daha yukarı doğru diğeri aşağı doğru. Gerçekten masajla ve zamanla duzeliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…