Burada 2 tane sayfasi var hastalarinin. Zaten fazla kuculmeyecegini soyledi. Burun deliklerinde kuculmez. Etli bir burun dedi. Ciltte kalin. Ben 5 6 tane foto gosterdim. O olmaz bu olmaz derken. Hastalarinin birinin fotosu vardi buna benzer dedi. Yinede cok sevindim. Sans isi bu diyorum. Sen olursun iyi olur ben olurum kotu olur. Allah'a emanetiz artik.
Cok tsk ederim. Moral verdiniz ameliyat 19 subatta. Benim yas 46 yasimdan da cekindim Doktorda dedi zaten olmaz diye bir sey yok dedi.Bende zaten findik gibi bir burun istemiyorum. Cok hafif kavis birazda burun ucu toparlansin yeter. Doktoruda buradan buldum zaten. Ayni doktora ameliyat olanlar ve olacak arkadaslar doktorun sayfasinda konusuyoruz zaten.Merhaba ,
Henuz ameliyat olmamissiniz kotu düşünmek yok :).
Sizim doktoru burda forumda çok okudum sanirim kendisi Ankara 'da bilinen bir doktor ve genelde hastalari memnun.
Burnun kalin deriliymis gec oturur biraz ama olmaz diye birsey yok
Zaten herkesin yuz tipi farklı ismarlama burun olmaz . Eminim yuzune en yakisani yapicaktir ..
Ameliyat ne zaman?
Cok tsk ederim. Insallah sizlerinde duzelir guzel olur. Ama samimi soyluyorum sizinki de guzel olmus.Aynen inşallah iyi olur buraya yazarsın foto atarsın :))
Bunun yaşı mi varmış . Teyzemde 41 yasinda o da bana ozendi olucak:)Cok tsk ederim. Moral verdiniz ameliyat 19 subatta. Benim yas 46 yasimdan da cekindim Doktorda dedi zaten olmaz diye bir sey yok dedi.Bende zaten findik gibi bir burun istemiyorum. Cok hafif kavis birazda burun ucu toparlansin yeter. Doktoruda buradan buldum zaten. Ayni doktora ameliyat olanlar ve olacak arkadaslar doktorun sayfasinda konusuyoruz zaten.
Cok tsk ederim. Ameliyattan sonra sizleri kesin soru yagmuruna tutarim sanirim :))Bunun yaşı mi varmış . Teyzemde 41 yasinda o da bana ozendi olucak:)
Zaten findik gibi yapay burun hiç dogal durmuyor . İyi estetik belli olmayan derler .. az kalmis hadi bakalim. İnsallah hersey istediginiz gibi olur. Allah yardimciniz olsun. Kafaniza takilan bisi olursa cekinmeden sorun :)
evet erzurumluyum ve erzurumda yaşıyorum istanbula sadece ameliyat için geleceğimMahkemeye kesinlikle vermelisiniz soyledikleri saka gibi. Boyle insanlar doktor olmamali .
Erzurumda mi oturuyorsunuz ?
Buraya sadece ameliyat icin geliceksiniz sanirim.
Beklemedeyim :)))Cok tsk ederim. Ameliyattan sonra sizleri kesin soru yagmuruna tutarim sanirim :))
Hadi bakalim.. insallah hersey yolunda gider.evet erzurumluyum ve erzurumda yaşıyorum istanbula sadece ameliyat için geleceğim
Teşekkür ederim inşallah sonucu paylaşacağım mutlaka.Hadi bakalim.. insallah hersey yolunda gider.
Abdülkadir Gökseli de takibine almanı oneririm.Benden aynı doktora amilyat olmam asla gerçi kumar gıbı bişey bu iş.
Nasıl oldu canım burnun baya geçmiş zaman düzelme oldumu masaj işe yaradımıBenim karşıdan bakınca sadece yamuk gibi duruyor onun ıcın masaj yapıyorum delikler alttan bakınca biri dar biri geniş duruyor
Merhabalar peki 6 ayda düzelmeyen burun sonra düzelir mi burnum eskisi gibi lütfen yardım edinNe demek canım motive bile edebildiysem ne mutlu bana sen aramaya Burun delikleri diye yazarsan çok konu var Burun deliklerinde eşitsizlik olan sonra düzelen çok kişi gördüm burda. Sabır lazım bu süreçte her zaman fotoğraflarını çek burnunun gün gün takip et ben öyle yaptım o zaman çok güzel bir şekilde değişimi anlıyorsun. Ve masajını düzenli yap bende yaptıgım da ilk zamanlar faydası yokmuş gibi düşünüyordum ama gördüm zamanla ödemlerin dağıldığını sabret ve İnan ne kadar ümitsizliğe kapılsam da bir yanım düzelecek diye inandım dua ettim 2 3 Aydan sonra değişim başlıyor. Her zaman burdayım ne sorun olursa olsun yazabilirsin. Allah senden de razı olsun :)
Sizin ilk ameliyatta mi eskisi gibi kaldı.ben 2 kere ameliyat oldum ilki çok kötü sonuçlanmıştı ve şişliklerin geçmesi dışında hicbir değişiklik olmadı.Merhabalar peki 6 ayda düzelmeyen burun sonra düzelir mi burnum eskisi gibi lütfen yardım edin
Çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olurSizin ilk ameliyatta mi eskisi gibi kaldı.ben 2 kere ameliyat oldum ilki çok kötü sonuçlanmıştı ve şişliklerin geçmesi dışında hicbir değişiklik olmadı.
Revizyon sonucunu şişlikler geçince yazacağım 2 gün sonra 1 ay olacak ameliyat olalı
Burun amilyati olupta başta memnun olmayan 6 ay yada 1 sene sonra burnu değişip mutlu ilan varmı lütfen fotoğraf atarmisiniz. Yamuk olup deligi falan sonra düzelenler fotoğraf atabilirmi yada düzelen yazabilirimi.masaj nekadar etkili nolur cevap yazın. Buna çok ihtiyacım var suan benim 1 buçuk ay olcak nerdeyse ve yamuk deliklerde farklı masaj yapiyorum fakat hiçbir işe yaramıyor .sinirlerimi bozdu keşke amilyat olmasaydım
İyi akşamlar benim derdim kalkık olmaması ya çok moralim bozuk iki ay olacak burun ucunu neredeyse hiç kaldırmamış dahada iner mi ben kalkik olsun istemistim diyorum 10 dk bit işlem diyor. Kemer yerini torpuleyecektı iyi mi torpulememiş anlamadım kabarık duruyor sanki kemik geliyor elime. Masaja devam et 3 ayda gel dedi daha bir ay var aynaya baktıkça ağlamak istiyorum.
Tesekkur ederim.size de gecmis olsun.Ucunun kabalığı şişlik inince biraz daha iyi görünür diye düşünüyorum.revizyon olmayı düşünüyorsanız hem 1 yıl bekleyin hem de aynı doktora olmayin.revizyonda iyi doktorlar vardır mutlaka araştırın biraz.Çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olurEvet ilk ameliyatım kemer kısmının yanlarında çıkıntılar var ucu çok kaba ve sanki aşağı doğru uzuyor. 6 ay dolmak üzere baya yumuşadı yumuşadıktan sonra öylece kalıyor mu yoksa topluyor mu? Revizyon da dr a nasıl denir ki inan moralim çok bozuk
çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sağlıklı günlerTesekkur ederim.size de gecmis olsun.Ucunun kabalığı şişlik inince biraz daha iyi görünür diye düşünüyorum.revizyon olmayı düşünüyorsanız hem 1 yıl bekleyin hem de aynı doktora olmayin.revizyonda iyi doktorlar vardır mutlaka araştırın biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?