Güzel bir burun sadece burun deliğinde ufacık bir sorun var.onun için bir işlem yapılabilirInan bak cok guzel gozukuyor. Sadece delikleri gosterdigin pozda burun deliginde esitsizlik var. Herkesede basini kaldirip bakacak degilsin ya. Belkide duzelir.
Ben bu daha işlem yaptırmam belki ilerde yaptırırım ben var ya cesareti toplamak için neler yaptım ıgne görmeye dayanamıyorum yanı belki ilerde olabilirGüzel bir burun sadece burun deliğinde ufacık bir sorun var.onun için bir işlem yapılabilir
Canım benim saol senınkı nasılInan bak cok guzel gozukuyor. Sadece delikleri gosterdigin pozda burun deliginde esitsizlik var. Herkesede basini kaldirip bakacak degilsin ya. Belkide duzelir.
Onden gayet guzel ben yamuk falan diyince bambaska bisi beklemiştim hic kafana takma. Hafif deliginde fark var o da kimse alttan bakmadigi surece farketmez . Biz yeni oldugumuz icin irdeliyoruz o yüzden gozumuze bu kadar batıyor. Gayet guzel burnun :)Ben bu daha işlem yaptırmam belki ilerde yaptırırım ben var ya cesareti toplamak için neler yaptım ıgne görmeye dayanamıyorum yanı belki ilerde olabilir
Zamanla düzelebilir yazan arkadaşlarda var belki de haklı çıkacaklar bekleyip görmek gerekiyor sonucuBen bu daha işlem yaptırmam belki ilerde yaptırırım ben var ya cesareti toplamak için neler yaptım ıgne görmeye dayanamıyorum yanı belki ilerde olabilir
Kesinlikle aynı doktora olmayin tabiki. Ben hani acaba hic mi umursamadi diye sordum .. terbiyesizlige bak duzeltemicegini soyluyor o halde paranizi odesin baska bi yerde yaptırın. Ne bicim insanlar var ya.Erzurumda özgür yörük.revizyonu yaparım dedi ama duzeltemeyecegini açık açık söyleyen bir doktor kendisi siz olsanız bu durumda aynı doktara ameliyat olur musunuz
Bence önden çok iyi deliklerde eşit değil zor değildir inş düzetmekBurnuma bakarmısnız bi ya sorun buyukmü
Benden aynı doktora amilyat olmam asla gerçi kumar gıbı bişey bu iş.Kesinlikle aynı doktora olmayin tabiki. Ben hani acaba hic mi umursamadi diye sordum .. terbiyesizlige bak duzeltemicegini soyluyor o halde paranizi odesin baska bi yerde yaptırın. Ne bicim insanlar var ya.
Evet atlelıyken farklımış gerçekten ıyi olmuş amaİlk resim atel varken ikincisi atel çıktıktan sonra.
Bakalım 6 ayda ne kadar düzelecek delikler daha bır buçuk ay olduBence önden çok iyi deliklerde eşit değil zor değildir inş düzetmek
Atel varken cok tuhafti gercekten birde benim burnumun ucu sorunluydu doktorum cok ugrastigini söylemişti . Simetriyi bozdu diye dusunmustum neyse ki toparladi . Benim ameliyattan oncede biraz farkliydi zatenEvet atlelıyken farklımış gerçekten ıyi olmuş ama
19 subatta olucam. Heyecan korku hepsi var. Surekli bu konulari takip ediyorum bu yuzden.Canım benim saol senınkı nasıl
Kime olucan19 subatta olucam. Heyecan korku hepsi var. Surekli bu konulari takip ediyorum bu yuzden.
Daha anlatacağım çok şey var.ameliyat ücretini ancak mahkeme yoluyla öderim dedi o yüzden çok çaresiz hissediyorum kendimiKesinlikle aynı doktora olmayin tabiki. Ben hani acaba hic mi umursamadi diye sordum .. terbiyesizlige bak duzeltemicegini soyluyor o halde paranizi odesin baska bi yerde yaptırın. Ne bicim insanlar var ya.
Ankara'da devlet hastanesinde Esabil EkerKime olucan
Önceki yaptığı burunlara baktınmı bide amil ya ta girmeden ne istiyorsan söyle hiç içinde kalmasın rahat rahat söyle sor bide önce yaptığı bütün burunlara bak hepsineAnkara'da devlet hastanesinde Esabil Eker
Mahkemeye kesinlikle vermelisiniz soyledikleri saka gibi. Boyle insanlar doktor olmamali .Daha anlatacağım çok şey var.ameliyat ücretini ancak mahkeme yoluyla öderim dedi o yüzden çok çaresiz hissediyorum kendimi
Burada 2 tane sayfasi var hastalarinin. Zaten fazla kuculmeyecegini soyledi. Burun deliklerinde kuculmez. Etli bir burun dedi. Ciltte kalin. Ben 5 6 tane foto gosterdim. O olmaz bu olmaz derken. Hastalarinin birinin fotosu vardi buna benzer dedi. Yinede cok sevindim. Sans isi bu diyorum. Sen olursun iyi olur ben olurum kotu olur. Allah'a emanetiz artik.Önceki yaptığı burunlara baktınmı bide amil ya ta girmeden ne istiyorsan söyle hiç içinde kalmasın rahat rahat söyle sor bide önce yaptığı bütün burunlara bak hepsine
Merhaba ,Burada 2 tane sayfasi var hastalarinin. Zaten fazla kuculmeyecegini soyledi. Burun deliklerinde kuculmez. Etli bir burun dedi. Ciltte kalin. Ben 5 6 tane foto gosterdim. O olmaz bu olmaz derken. Hastalarinin birinin fotosu vardi buna benzer dedi. Yinede cok sevindim. Sans isi bu diyorum. Sen olursun iyi olur ben olurum kotu olur. Allah'a emanetiz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?