bana mantıklı olanı söyleyin ne olur ya dusunup bir yere varamiyorum yıllardır. Sevgilimin yaptıklarından bahsedicem ben konuşmuyorum ama hala kendisi mesaj atiyor. Bu kişiyle 3 senelik birlikteliğimiz vardı. Olay su sevgilimin profilinde bir kız gördüm karşılıklı begenmisler falan kıza mesaj attım sevgilim olan kisi sana yavsak yavsak yazdı mi diye. Bunu sordum aynen kıza. sevgilime sormadim o kiza mesaj attij mi diye yalan söyleyeceğini tahmin ettim. Kizda açık saçık bisey bu kız direk mesaj atmış sevgilime haber vermis sevgilin konustunuz mu diye soruyo tatlım yazmış sevgilim de bana söyledi "ona buna sormuşsun" dedi. Sevgilime konustunuz kesin dedim Hayır dedi o zaman ekran görüntüsü yolla dedim mesajı silmis bana goruntu atmış cogu kismini saklamış yani. sadece bu var dedi o da tek sayfasiymis attigi. meğer diğerlerini silmiş bana attiğında sadece konuşma su; kız selam tatlım diyo benimki selamm diye atliyo kizda sevgilin yazdi tatlim diyo silmedigi kisim bu kadarcik tamamı bu diyor. Beni böyle kandiriyo salak gibi inanıyorum ve üstüne diyo ki: nası bir karakter olduğunu bildiğim için sana hiç yalan söylemedim.. seni seviyorum baska kimse olamaz vs. Yine kızdım tatlım dediriyosun kendine diye ben mi ona dedim demisti. İyi diyorum engelle kızı engellemiş kızı arkasindan bana a*k kaşari aramızi bozmasin falan dedi bide engellenen kız sinirden mesajları attı bana al gor gercegi diye bide ustune alay etti ahaha saf olma "tatlim" yazdi.gerçek mesajda şu; ilk kız selam tatlım demiş tanismislar kiz memnun oldum demiş sevgilimde memnunda olurum ayıpsin demiş sonrada üstünde ne var tatlısı demiş kız da çıkmam gerek diyince hadi ya demiş. Görünce sadece ağladım sessizce gitmeyi düşündüm her gün mesaj atti kaybetmek istemedim o yüzden yalan söyledim de sadece bir kez yalan söyledim de senin ne yapacagini bildigim icin gercegi sakladim yoksa soylerdim tepki verirdin. Tatli bir yalandi da zaten günde bir defa konuştum yemin ederim çok seviyorum seni ve daha bir sürü şey yazdı. Telefonunu engelledim herseyini arkadaşından aradı bu seferde kurtulamadım ya günlerce yemek bile yiyemedim, en cok acıtani da en son kıza aynen su mesajı atmis hakkimda; o kız sana bisey sorarsa cevap verme. Vay be.. o kız demiş sadece