Ya neden hep böyle seyler oluyor? Neyi yanlış yapıyorum?

sevgidenbihaber

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
138
67
28
Merhabalar arkadaslar gercekten cok kötü üzgünüm Yaklaşık üç ay önce bir beyle tanıştım bu bey abdestli namazlı birisiydi benle ciddi düşündüğünü söylüyordu ama aramızda hep bi mesafe vardı bunun muhafazakarlığından olduğunu düşündüm ama ilgisizdi bide aşşırıı olay cıkarıyodu herseyde şüpheleniyofum zaten. Ailesine beni anlattığını söyledi bende anneme anlattım neyse bugüne kadar görüştük konuştuk gelecekten konuştuk .. bugün ise beni düşünmediğini huzursuz olduğunu söyleyip görüşmeyi sonlandırmak istedi. Ne yapcam nasıl davrancam ben arrtık nolur yardım

Sen hata yapmıyorsun ki canım yanlış kişiler seni buluyor,bence en iyisi bu sonrasına daha üzülürdün emin ol,ilgisiz erkekten zaten hayır gelmez ki

Merhabalar arkadaslar gercekten cok kötü üzgünüm Yaklaşık üç ay önce bir beyle tanıştım bu bey abdestli namazlı birisiydi benle ciddi düşündüğünü söylüyordu ama aramızda hep bi mesafe vardı bunun muhafazakarlığından olduğunu düşündüm ama ilgisizdi bide aşşırıı olay cıkarıyodu herseyde şüpheleniyofum zaten. Ailesine beni anlattığını söyledi bende anneme anlattım neyse bugüne kadar görüştük konuştuk gelecekten konuştuk .. bugün ise beni düşünmediğini huzursuz olduğunu söyleyip görüşmeyi sonlandırmak istedi. Tabi ben biraz ağır konuştum öyle davranınca ama Ne yapcam nasıl davrancam ben arrtık nolur yardım
Muhafazakar biri sizle adı konulmadan görüşmeye devam etmez.Benim eşimde muhafazakar görücü usulü evlendik.Birkez görüştük üç gün sonra isteme oldu yaklaşık bir ay sonra nişan düğünde iki buçuk ay sonra oldu toplamda üç buçuk ayda evlendik yani.
Merhabalar arkadaslar gercekten cok kötü üzgünüm Yaklaşık üç ay önce bir beyle tanıştım bu bey abdestli namazlı birisiydi benle ciddi düşündüğünü söylüyordu ama aramızda hep bi mesafe vardı bunun muhafazakarlığından olduğunu düşündüm ama ilgisizdi bide aşşırıı olay cıkarıyodu herseyde şüpheleniyofum zaten. Ailesine beni anlattığını söyledi bende anneme anlattım neyse bugüne kadar görüştük konuştuk gelecekten konuştuk .. bugün ise beni düşünmediğini huzursuz olduğunu söyleyip görüşmeyi sonlandırmak istedi. Tabi ben biraz ağır konuştum öyle davranınca ama Ne yapcam nasıl davrancam ben arrtık nolur yardım

İnan burda konu açmana bile gerek olmayan biri bence sonrasına çok şükredersin ayrıldım diye

Muhafazakar biri sizle adı konulmadan görüşmeye devam etmez.Benim eşimde muhafazakar görücü usulü evlendik.Birkez görüştük üç gün sonra isteme oldu yaklaşık bir ay sonra nişan düğünde iki buçuk ay sonra oldu toplamda üç buçuk ayda evlendik yani.
Beni daha iyi tanıması gerektiğini bu yüzden beni görmek istediğini söyledi 3 kere falan görüşebildik bizde zaten ama tlfda hep muhabbet içindeydik. Ayrıca işi de yoktu tanıştığımızda tanıştıktan sonra iş buldu su an memleketinde geldikten sonra aileleri tanıştırmak istediğini söylemişti.. ama böyle dedi şimdi de gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi alışmaya başladığımı hislerimi acmıştım ona .

Beni daha iyi tanıması gerektiğini bu yüzden beni görmek istediğini söyledi 3 kere falan görüşebildik bizde zaten ama tlfda hep muhabbet içindeydik. Ayrıca işi de yoktu tanıştığımızda tanıştıktan sonra iş buldu su an memleketinde geldikten sonra aileleri tanıştırmak istediğini söylemişti.. ama böyle dedi şimdi de gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi alışmaya başladığımı hislerimi acmıştım ona .
Sürekli olarak telefonda muhabbet içinde olunmaz dinen doğru değil adam çok es vermiş aslında unutun gitsin gerçekten üzülmeye değmiyor

Bence o seni evlenmelik mi eglenmelik misin diye yoklamış baktı ki sen ciddisin ailene sen de söyledin falan iş ciddiye sarıyor bahane bulup kaçmış

Canım ben seni çok iyi anlıyorum benimde başıma böyle bişey geldi,ama ne oldu sonra yalvararak tekrar başlamak istedi,ama çok geçti ,çok şükür ki öyle biriyle olmamışta şuan hayatımda mükemmel bir insan var.kafaları karışıyor heralde bişeylerden korkuyorlar inan anlamıyorum erkekleri bu konuda

Canım ben seni çok iyi anlıyorum benimde başıma böyle bişey geldi,ama ne oldu sonra yalvararak tekrar başlamak istedi,ama çok geçti ,çok şükür ki öyle biriyle olmamışta şuan hayatımda mükemmel bir insan var.kafaları karışıyor heralde bişeylerden korkuyorlar inan anlamıyorum erkekleri bu konuda
Peki siz de ona ağır konuşmuş muydunuz? Ben çok ağır konuştum dönmez gibi :(

Zamana bırak canım,böyle sorgulamak kendine zarar,o sana dönücek sonra eminim bundan,sebebinide zamanla ögrenirsin ama bence korktu ilişkinin ciddiye gitmesnden

Bilmiyomuş beni yada bir baskasını da düşünmüyomuş ilişki konusunda basarısızmış
Haaaa anladım. Seni kırmamak için öyle söylemiş. Gerçekte söylemek istediği şey, sana karşı bir şey hissetmiyorum. İleride biri ile evlenebilirim ama ne yazık ki bu kişi sen değilsin. Açık konuşmak isabet olmuş, kesinlikle bir daha ne iletişim kur, ne kurmasına izin ver.

Back
X