Ya neden hep böyle seyler oluyor? Neyi yanlış yapıyorum?

şu ilişkiler söz konusu olduğunda abdesti namazı niye katıyorsunuz ki işin içine. o adam bunu yapiyorsa Allah için yapıyor . karşındaki bayan için yapmıyor. o yüzden her abdest namaz kılan, ilişkisinde ciciş kociş adayı olmayabilir canım. gücenme bana. sadece namaz kılıyor diye ritüel olmaz diye belirtmek istedim. istemiyorsa istemesin boşver. sen de seni isteyeni bul. degmez böyle seylere.
Naayyn gücenmedim ama namaz kılan insan merhametli olur kıyamaz karşısındakine diye düşünüyorum her zaman ki gercekten cok merhametli tanımıştım ben onu ama işte sonuç.. :( değmez biliyoum ben onun için de değil kendim için üzülüyorum zaten

Ya ne güzel işte adam sana iyilik yapmış.
Anlaşamadıysanız, içi kaynamamışsa bırakmış seni.
Çok doğal değil mi?
Herkes tanışır birbirini anlamaya çalışır anlaşamazsan ayrılırsın çok doğal bir şey.
Herkesle anlaşcaksın ya da ilk biri gelecek prens olacak harika aşk yaşayacaksın, evleneceğiz diye bi kural mı var?
Ya seni oyalasaydı, duygularınla oynasaydı daha mı iyi?
Hiç değilse dürüst davranmış.

Ya ne güzel işte adam sana iyilik yapmış.
Anlaşamadıysanız, içi kaynamamışsa bırakmış seni.
Çok doğal değil mi?
Herkes tanışır birbirini anlamaya çalışır anlaşamazsan ayrılırsın çok doğal bir şey.
Herkesle anlaşcaksın ya da ilk biri gelecek prens olacak harika aşk yaşayacaksın, evleneceğiz diye bi kural mı var?
Ya seni oyalasaydı, duygularınla oynasaydı daha mı iyi?
Hiç değilse dürüst davranmış.
Ama iyi deee biz anlaşıyorduk zaten birden pırtladı aklından böyle bi düşünce biraz huzursuzum sabret falan dedi ben de bunu yediremedim kendime ne bu yahu ben başka birini daha buldum onundeniyim olmazsa sana gelicem gibi değil mi bu ?

Ama iyi deee biz anlaşıyorduk zaten birden pırtladı aklından böyle bi düşünce biraz huzursuzum sabret falan dedi ben de bunu yediremedim kendime ne bu yahu ben başka birini daha buldum onundeniyim olmazsa sana gelicem gibi değil mi bu ?

ya evet işte adam net değil diyorum. sizin için uygun biri değil ki.
ve bunu size söylemiş. bundan sonra adamı çıkartın hayatınızdan ve bunun için ona teşekkür edin. çünkü
rol yapabilirdi, sizden faydalanabilirdi. erken teşhis hayat kurtarır :)

Naayyn gücenmedim ama namaz kılan insan merhametli olur kıyamaz karşısındakine diye düşünüyorum her zaman ki gercekten cok merhametli tanımıştım ben onu ama işte sonuç.. :KK43: değmez biliyoum ben onun için de değil kendim için üzülüyorum zaten

bu ülkenin başına ne geldiyse 2 namaz kılıyor diye herkesi iyilik meleği zannetmekten geldi. koca terör örgütü çıktı darbeye kalkıştı bu dinin namazın arkasına saklananlardan sen halen merhametli olur diyorsun ya...
o yüzden ortalık namaz kılıyorum ayağına milleti kandırmaya çalışanlarla dolu. kişilerin karakteri ibadetinden ayrıdır. ibadet etmek tek başına kişiyi iyi yapmaz.
şunu anlayamadı insanlar bir türlü...

Back
X