Ya niye hep biz kadınlar

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Nazlanıp cilve yapmak zorundayız? Gecende de biri raks edeceğim kocama yazdıydı.pardon ama erkekler ne yapıyor bi de onları yazın

Nazı ben yaparım. .
Kociş çeker. .:-)

Kadın olmak zor ama güzel. .Hoppa

Cok dertliymissin be kardes. Allah yardimcin olsun.

Valla bana patronum her gün cilve yapıyor. 18lik kızlar gibi kikir kikir. Öğle yemeğine çağırıyor, sonra ben onu davet etmişim gibi beni nereye götürüyorsun diyip kıkırdamaya başlıyor. Elimi tutmayacak mısın yoksa diyip iyice cilveleniyor:))

Kadın/erkek olmakla alakası yok, daha çok seven , hoşlanan, ilgilenen taraf cilve yapıyor genelde. Hoşlanan erkek geliyor,flörtünü ediyor, cilvesini yapıyor:))

Geçen yıl benden hoşlanan bir herif çok uğraşmıştı mesela, zira benden hoşlanıyordu.

Bu yıl da başka bir abimiz her gün ofisime bahaneler bulup geldi, kek,kurabiye yaptı. İstesem nazımı çeker.

Dediğim gibi değer veren insan cilve yapıyor. Kadın erkek olmakla alakası yok. Seven, kaybetmekten korkan taraf ilgi gösteriyor. İstemezseniz bir şey yapmak zorunda değilsiniz, size cilve yapan adama gidin.

Dans etme fikri cidden komik, okuyunca başka bir desperate housewife diye düşündüm. Odun tiplerle evlenip sonra da neden ilgi göstermiyor demenin bir alemi yok. İlgi gösteren, değer veren düzgün biriyle beraberseniz zaten bu oyunlara ihtiyaç yok ki.

Son düzenleme:
Back
X