Ya öğrenirde beni terkederse

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır alınmadım her türlü yoruma açığım ama size katılıyorum yaptığım şeyi bununla yakından uzaktan alakası yok biz ayrıyken ben başka biriyle görüştüm ve sadece 1 kere buluştum

insanlar yorum yazmakta serbest Guzelim Kendini tam anlatamadigin icin yanlis anlasiliyorsun.Bir adamla 2 yil bitti.Baskasi bu sefer tekrar bu adam yok bu adam olmadi digerini tekrar dene falan filan.Evvelki yazdigimda ki kadin,Sen Bir adamla konustugunu bile anlatmakta zorluk cekerken o kadin baska erkekten hamile bile kalmis bunu bile kocasindan saklamis. bunu anlatmakti amacim.Ama bazi tipler yine lastik gibi yanlis tarafa cektiler.Ben Lisede calisiyorum ve Gencligimiz mendil gibi sevgili degistiriyor.Bekarlari gectim evliler bile ayni sacmaligi yapiyorlar Lafim bu insanlaraydi. Sevgiyi sömürmenin SAVUNULACAK BiR TARAFI YOK.

Son düzenleme:
yina yaralanan ve güveni sarsılmış bir ilişki malasef...dürüst olun ve ikinizde herşeyi konuşun,anlatın...
anlaytmadıkça bu sıkıntı içinizde büyüyecek...sonu ne olursa olsun dürüstlük her zaman doğruluktur.doğru olanı yapın...

erkek arkadaşımla 2 yıl çıktık sonra aramızda bi ayrılık yaşandı benim karşıma bi insan çıktı ben onunla çıkmaya başladım 2 ay çıktık ve ayrıldık bidahada ne o aradı nede ben o çocukla farklı şehirlerdeyiz şimdi eski erkek arkadaşım bana döndü ve biz tekrar çıkmaya başladık o benim ilk sevgilimdi o hala öyle olduğumu sanıyo ama ben bi başkasıyla çıktım bunu ona söyliyemem eğer öğrenirse benimle kesinlikle konuşmaz on tanıyorum onu çok seviyorum bu düşünce beni öldrüyo :(:43:

canım eki sen onun ilk ve tek çıktığı mısın.. yada bu ayrılık döneminde o acaba başkasıyla yada başkalarıyla çıkmadı mı? kimse sütten çıkma ak kaşık değildir. bu düşüncelerle kendini yemene değmez.. erkek arkadaşın sana bir yanlış yaptığında dediklerimi daha iyi anlayacaksın..

senin yaşadığın durumları ben de yaşadım ilk erkek arkadaşımdan ayrıldım sonra bir başklasıyla çıktım, ondan ayrıldım yine ilk erkek arkadaşımla konuştum ve evlendikk.. ve çok acı birşekilde benimle konuşurken bile, ben varken bile onun başkalarıyla olduğunu öğürendim...

erkeklerin sevgisi o kadar masum değil canım. kendini yıpratmana değmez... yaşandı bitt. diğeri hiç olmamış gibi devam et ilişkine.. umarım erkek arkadaşın senin sevgine layıktır ve seni yaralamaz.

sevgilini kaybedersen de dürüstlüğünden kaybet bence .... hayatta hiçbirşeyin sonsuza kadar gizli kalmayacağını düşünenlerdenim.... en kötüsünü düşün bi de ; ya sevgilinle evlendikten sonra öğrense bunu

ne alakası var ya söylemek zorunda değilsin ki
sanki onunla beraberken mi çıktın başkasıyla hayır.
ayrıydınız? buna kızma küsme vs. hakkı yok bence.
bundan sebep ayrılıyorsa bahanedir bu sadece...
söyleme hiç gerginliğe gerek yok.. herşey her zaman söylenmez..
adı dürüstlük değil patavatsızlıktır bence... ilişkinin tadını çıkar:79:

benim eşim klasik erkekler gibi oldukça dardır bu tarz konularda. ben ankaralı şu eşimde farklı bir ilde okulda tanıştık. birlikte olmaya başladıktan sonra ondan öncesini her şeyi anlattım. zaten bir kişiydi ve bilmeliydi ki farklı bi şehir bilmesi duyması mümkün değil.
aradan yıllar geçti evlendik bir gün eskisini bilen bi arkadaşla karşılaştık eşim arkası dönüktü. o anın şokuyla olacakki arkadaş eşimi eskisi ile karıştırıp sarıldı öptü adını söyleyerek. tabi ben hayır o eşim o değil dedim. eşim biraz bozuldu filan.
ben sana herşeyi (çok masum bi ilişki olduğu halde)haliyle anlatmışken böyle bi karşılaşmadan sonra beni yargılayamaz surat asamazsın dedim. eşimde özür diledi kapandı gitti.
ya hayatımda kimse olmadı deseydim. ya söylemeseydim işte o zaman olan olurdu..yalan üzerine ilişki olmaz...

ilişki yaşadım deme zaten sonuçta 2 ay içinde ne yaşamış olabilirsiniz ki. sadece tesadüf eseri biriyle tanıştım bi arkadaş ortamında tanımaya çalıştım ama olmadı kimse yerini alamadı seni unutamadım hiç dersen daha iyi olur ama yinede söylemesen hiç birşey daha iyi sadece o insanın sana ulaşmamasına gayret göster engelleyemiyorsan bahset sonradan problem olacagına.

eger kimseden ogrenme ihtimali yoksa, ciktigin cocuk da etrafinizda degilse yani hicbirsekilde ogrenmeyecekse ozaman sen de soyleme madem niye soyleyesinki, tamam durust olalim ama kesin ayrilir diyorsun, oyle bir karakteri varsa madem soyleme ozaman, birdaha da bu hatayi yapma.

ama etraftan birilerinden ogrenme ihtimali varsa ozaman bence kesinlikle soyle cunku baska birinden duymasi daha kotu olacaktir. sen enazindan daha yumusatarak anlatirsin; seni unutmak icin cikmak istedim ama onu sevemedim zaten aklim hep sendeydi gibisinden biraz yumusat derim ben canim.

Back
X