- 3 Eylül 2012
- 21.882
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
evlendiniz.eşiniz kesinlikle öğretmenlik yapmanızı istemiyor.ya öğretmenlik ya ben seç diyor.napardınız?
ama evlenmeden daha söylemiş zaten evlenince ne değişecekti ki kendinizi kandırmışsınız malesefevlenmeden önce de diyordu ama siz bazı şeyleri yaşadığınıuz için vazgeçemiyorsunuz ve evlenince kabul ettiririm diye düşünüyorsunuz malesef
evlenmeden önce de diyordu ama siz bazı şeyleri yaşadığınıuz için vazgeçemiyorsunuz ve evlenince kabul ettiririm diye düşünüyorsunuz malesef
Kesinlikle öğretmenlik.Koca bulunur ama meslek bir daha geri gelmez.evlendiniz.eşiniz kesinlikle öğretmenlik yapmanızı istemiyor.ya öğretmenlik ya ben seç diyor.napardınız?
Öğretmenlik derdim. Dedim de.evlendiniz.eşiniz kesinlikle öğretmenlik yapmanızı istemiyor.ya öğretmenlik ya ben seç diyor.napardınız?
Boşanmışlar zaten; arkadaşın bir sürü konusu var. Çalışıyorum ama neye yarar, evde oturup mutlu olabilirdim babında konular.Seni bu tercihi yapmaya zorlayan kişi zaten senin iyiliğini düşünmüyordur. Kendi bencilliğini sana dayatıyordur.
Mesleğini seç diyorum. Eşin sana saygı duyarsa ne âlâ, he saygı duymazsa kendi bilir.
Mesleğinin değerini bilmiyor ki, bilse böyle bir pişmanlık yaşamazdı. Hayret böyle düşünüyorsa niye boşanmış ki?Boşanmışlar zaten; arkadaşın bir sürü konusu var. Çalışıyorum ama neye yarar, evde oturup mutlu olabilirdim babında konular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?