ya öğretmenlik ya ben....

evlenmeden önce de diyordu ama siz bazı şeyleri yaşadığınıuz için vazgeçemiyorsunuz ve evlenince kabul ettiririm diye düşünüyorsunuz malesef
ama evlenmeden daha söylemiş zaten evlenince ne değişecekti ki kendinizi kandırmışsınız malesef

evlenmeden önce de diyordu ama siz bazı şeyleri yaşadığınıuz için vazgeçemiyorsunuz ve evlenince kabul ettiririm diye düşünüyorsunuz malesef

Boşanmaların yüzde 60tan fazlası "evlenince düzelir / değişir" dendiği için gerçekleşiyor.

Zaten evlenince meydana gelen değişimler genelde olumsuz yönde oluyor.

Yani kimsenin evlenince düzeleceğini umut etmeyecek kafadan düzgününü bulmaya gayret edeceğiz.

Aynı yere saplanıp kalmışsınız tek sorununuz öğretmenlik yapmamanızı istememesi değildi sizin konularınızı hatırlıyorum.Kendinize bir iyilik yapın tedavi görün ihmal etmeyin yoksa daha böyle birbirinin aynısı konuları açar durursunuz.

evlenmeden önce diyecekti onu ki hiç evlenmeyelim kendisiyle.Geçmiş iş işten.Tabi ki öğretmenlik der yoluma devam ederim.Siz mi açtınız bilmiyorum ama buna benzer çok konu var burada, ben denk gelmiştim hatta yorum da yapmıştım.

Seni bu tercihi yapmaya zorlayan kişi zaten senin iyiliğini düşünmüyordur. Kendi bencilliğini sana dayatıyordur.
Mesleğini seç diyorum. Eşin sana saygı duyarsa ne âlâ, he saygı duymazsa kendi bilir.

Seni bu tercihi yapmaya zorlayan kişi zaten senin iyiliğini düşünmüyordur. Kendi bencilliğini sana dayatıyordur.
Mesleğini seç diyorum. Eşin sana saygı duyarsa ne âlâ, he saygı duymazsa kendi bilir.
Boşanmışlar zaten; arkadaşın bir sürü konusu var. Çalışıyorum ama neye yarar, evde oturup mutlu olabilirdim babında konular.

Boşanmışlar zaten; arkadaşın bir sürü konusu var. Çalışıyorum ama neye yarar, evde oturup mutlu olabilirdim babında konular.
Mesleğinin değerini bilmiyor ki, bilse böyle bir pişmanlık yaşamazdı. Hayret böyle düşünüyorsa niye boşanmış ki?

Soyle hastalıklı konulari okudukca kafam gidiyor benim.
Yuz kere konusulmus seyler, sonuc yok.
Sizin de kafaniz hala karisiyorsa birakin öğretmenligi lutfen. Bu kadar sorgulayabildiginize gore meslek o kadar onemli degil demek ki.

Ben bu konuyu taniyorum

Hanimefendi pismansaniz birakin ogretmenligi donun kocaniza. Bak biraktim geldim sana diyin ne diyelim yani simdi biz?

Bi siz birde su eski kocasi evli olup birakip bana donecek diye bekleyen uye madem bu kadar degerliydi kocalariniz neden bosandiniz?

Ben ogretmenim sorunuzun cevabina gelince evlenince kesinlikle ogretmenlik yapmayacaksin diyen biriyle zaten evlenmezdim. Eyvallah kardesim git kendine meslegi olmayan biri bul derdim yollari ayirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…