- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
atandım canımSiz atandiniz mi suan gorev yapiyor musunuz yoksa atama mi bekliyorsunuz.
Ben olsam işimi seçerdim. Hayat bu istediğin kadar sev, sevildiğini san ortada bırakılmayacağının garantisi yok. Burda ne hayatlar okuyoruz. Seçim yapmak zorundaysa o yapsın. ya böyle kabul et ya sen bilirsin diyebilirsiniz. Ekonomik özgürlük ve birikim önemli, kimseye sırtınızı yaslamayın. Öz babaların bile ne derece kötülük yaptığı günümüzde nasıl güvenebilirsiniz karşı tarafaevlendiniz.eşiniz kesinlikle öğretmenlik yapmanızı istemiyor.ya öğretmenlik ya ben seç diyor.napardınız?
evlendiniz.eşiniz kesinlikle öğretmenlik yapmanızı istemiyor.ya öğretmenlik ya ben seç diyor.napardınız?
Esiniz bu devirde ogretmen olark atanmanin ne kadar zor oldugunu bilmiyor sanirim. Oncelikle esinizin sizin emeginize saygisi yok bence. Butun gecmisinizi ve geleceginizi cope atmanizi istiyor. Elalem atanmis ogretmen arar esiniz bulmus da kiymetini bilmiyor.atandım canım
boşanma sebebimizi soranalra söylüyorum böyle saçma bir neden olamaz diyorlar
sevmiyordu da boşandıktan sonra neden arayıp ağladı.eşşek kafam konuştum bir de onunlaİyi de boşanma sebebiniz bu değil ki
Asıl sebep eski eşinizin sizi insan yerine koymaması
Size saygı göstermemesi
Sevmemesi
Seven insan eşine saygı gösterir, çünkü sevdiğinin üzülmesini istemez. Kırılmasını, mutsuz olmasını istemez.
Neden boşandığınızı soranlara "beni sevmiyormuş" deyin bence.
unut artık o adamı. ne kadar saplantılı olduğunun farkına var.evlendiniz.eşiniz kesinlikle öğretmenlik yapmanızı istemiyor.ya öğretmenlik ya ben seç diyor.napardınız?
Eşinden ayrılmış bir kadın sizin gibi olmalı. Takdir ediyorum.İyi de boşanma sebebiniz bu değil ki
Asıl sebep eski eşinizin sizi insan yerine koymaması
Size saygı göstermemesi
Sevmemesi
Seven insan eşine saygı gösterir, çünkü sevdiğinin üzülmesini istemez. Kırılmasını, mutsuz olmasını istemez.
Neden boşandığınızı soranlara "beni sevmiyormuş" deyin bence.
boşandım çoktan.,Annem öğretmendi ancak babamın ve tabi kendisinin de bir takım engelleri olduğu için görev yapmadı. Şu an görevde olsaydı birçok şey farklı olabilirdi. Çocuğu olarak öğretmen olsaydı şu an çok farklı yerde olacağıma inanıyorum ama tabi her şey kısmet. Şu an ben de bir öğretmen adayıyım ve sizin yerinize kendimi koyuyorum ve vazgeçmeyin derim. Asıp kesmeyin ama orta yolu bulmaya çalışın güzel bir şekilde ikna edin derim. Kolay mı siz o okulu okumak için kim bilir ne emek harcadınız? Ve bir kadının kendi ayakları üzerinde durabilmesi gerek diye düşünüyorum.Yarın bir şey olsa üstesinden daha kolay gelirsiniz mesleğiniz varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?