ya öğretmenlik ya ben....

İşimi tercih ederim, bunu diyen adamı düzeltmekle uğraşmaz hiç evlenmezdim ya, böyle insanlar sosyal çevremde bile olmasın isterim. O da işten çıksın o zaman, ormanda Adem-Havva misali yaşayın suyu dereden, eti böceklerden alın, üst başa zaten gerek yok.

seni sen olarak aldı. sen onun için kendinden vazgeçersen. geride sevip aldığı sen kalmaz. saygıssı da kalmaz. bundan sonra isteklerini dikkate de almaz. yaşadım biliyorum

Muhabbete bak ya.
Böyle abuk istekleri olan adamlarla evleniyorsunuz. Sonra da sanki herkes kocasıyla bu seçimleri yapıyormuş, bunlar çok normalmiş gibi hangisini seçsem diye buraya soruyorsunuz. Yav zaten kendini, mesleğini düşünen, kendine saygısı olan insan, böyle adama sümüğünü bile atmaz. Bile bile evlendiyseniz zaten sonuç belli. Vazgeçeceksiniz mesleğinizden veya boşanacaksınız. Geçmiş ola.

evlendiniz.eşiniz kesinlikle öğretmenlik yapmanızı istemiyor.ya öğretmenlik ya ben seç diyor.napardınız?
Ben olsam işimi seçerdim. Hayat bu istediğin kadar sev, sevildiğini san ortada bırakılmayacağının garantisi yok. Burda ne hayatlar okuyoruz. Seçim yapmak zorundaysa o yapsın. ya böyle kabul et ya sen bilirsin diyebilirsiniz. Ekonomik özgürlük ve birikim önemli, kimseye sırtınızı yaslamayın. Öz babaların bile ne derece kötülük yaptığı günümüzde nasıl güvenebilirsiniz karşı tarafa

Normalde böyle bir soruya "tabiki işini seç" diye cevap verirdim.
Tabiki diye pekiştirirdim çünkü meslek denilen şey bi seçme/seçilme aracı olamaz.
Fakat sen arkadaşım keşke işini değil eşini seçseydin.
Eski konularını okudum, senin RUHUN HASTA.
Çocuklarımızı senin psikolojinde bi öğretmene emanet etmek düşüncesi..

Hemen tedavi olmalısın, işinin ehli bir psikiyatıra çok acil gitmeni öneririm.

evlendiniz.eşiniz kesinlikle öğretmenlik yapmanızı istemiyor.ya öğretmenlik ya ben seç diyor.napardınız?

Neden istediğini sorgularım.Kendi için mi bizim için mi düşünüyor diye bakarım.Bir de eşim dediğim insan gerçekten buna değer mi diye bakarım.İnsanın nolursa olsun kendine ait bir hayatı olmalı bana göre.Kendi kararlarınız,kendim için diyebileceğiniz şeyler olsun hayatta...

Canim gecmisi sorgulayip durmak sana birsey katmaz, olan olmus sen ogretmenligi tercih etmissin ki dogru bir karar vermissin.
Cunki bir bayana yakisacak az zamanli cok guzel bir is yapiyorsun.
Kimse kimseden meslegini birakmasi diye ayrilmaz, ki meslegin dansozluk degil ogretmenlik !!!!.
Hazmedemedigi baska seyler de varmis bu bahanesi olmus.
Onune bak sen artik.

boşanma sebebimizi soranalra söylüyorum böyle saçma bir neden olamaz diyorlar

İyi de boşanma sebebiniz bu değil ki
Asıl sebep eski eşinizin sizi insan yerine koymaması
Size saygı göstermemesi

Sevmemesi

Seven insan eşine saygı gösterir, çünkü sevdiğinin üzülmesini istemez. Kırılmasını, mutsuz olmasını istemez.

Neden boşandığınızı soranlara "beni sevmiyormuş" deyin bence.

sevmiyordu da boşandıktan sonra neden arayıp ağladı.eşşek kafam konuştum bir de onunla

Eşinden ayrılmış bir kadın sizin gibi olmalı. Takdir ediyorum.

Annem öğretmendi ancak babamın ve tabi kendisinin de bir takım engelleri olduğu için görev yapmadı. Şu an görevde olsaydı birçok şey farklı olabilirdi. Çocuğu olarak öğretmen olsaydı şu an çok farklı yerde olacağıma inanıyorum ama tabi her şey kısmet. Şu an ben de bir öğretmen adayıyım ve sizin yerinize kendimi koyuyorum ve vazgeçmeyin derim. Asıp kesmeyin ama orta yolu bulmaya çalışın güzel bir şekilde ikna edin derim. Kolay mı siz o okulu okumak için kim bilir ne emek harcadınız? Ve bir kadının kendi ayakları üzerinde durabilmesi gerek diye düşünüyorum.Yarın bir şey olsa üstesinden daha kolay gelirsiniz mesleğiniz varken.

boşandım çoktan.,
ikna olur muydu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…