ya öğretmenlik ya ben....

evlendiniz.eşiniz kesinlikle öğretmenlik yapmanızı istemiyor.ya öğretmenlik ya ben seç diyor.napardınız?
Sırf bu soruya muhatap kaldım diye ilişkimi bitirmiştim. Iyi ki bitirmişim şu an düşünüyorum da benim ve ailemin verdiği emekleri çöpe atmamı isteyen insanın sevgisine nasıl güvenebilirdim ki. Bir öğretmen olarak kesinlikle mesleğiniz diyorum. Sonuçta bu adam sizin öğretmen olacağınızı biliyordu. Her ayın 15 i kimseye hesap vermeden dilediğimi alabiliyorum. Çalışmasam bu derece özgür olamayacağım kesin.

Sudamlasi kendine yasina kriterlerine uygun bekar yeni adaylara bak kardeşim. Ayni suda iki kez yikanilmaz. Bu adama kafa yora yora sagligindan olucaksin allah muhafaza ya

sevmiyordu da boşandıktan sonra neden arayıp ağladı.eşşek kafam konuştum bir de onunla
Bosanmadan önce neden ağlamadi o zaman? Zamanında neden size sahip çıkmadi? Sizi gerçekten seven insan size böyle bir ikilemde bırakır mi Allah aşkına? Ya siz herseyi unutmussunuz tek sebep bu gibi geliyor. Lütfen kendinize gelin yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…