Ya onlar ne yapıyor ?

Bende özelden arandım.. Biri telefonumu yokladı... Kim olabilir....düşünüyorum... acaba o mu diyorum ama ... ben karşılık vermem aramam ...

sesimi dinlemedi sadece telefonumu yokladı biirii.. ama ben kimseyi özelden arayp sesini dinlemem...

ya arkadaşım dedi seninki telin kapalıymış niye açmıyomuşsun diye soruyo ne diyim iki dakka açsın dedi aç bakalım ne yazmış dedi saat gece 01:00 falandı mesaj atmışş uzzuuuuunca :s sen bende o kadar kolay değilsin emin ol sen sanıyonki o.. arkasını döner gider bizim sadece sevgililiğimiz bitti sen nefret et istediğini de içini dök yatıcaktım ama hakaret etmek istersen içini dökmek yada ben burdayım sen yaz ben sabah okurum ben senden nefret edemem gitmede diyemem sana haksızlık olur ama emin ol ilk aşkım en güzel aşkım sen oldun yataga yattgım an uyumak istiyorum çünkü senle yaptıgım herşey bir bir aklıma geliyo sarılışım kokun :S kendimi seni unutmaya odakladım sende öyle yap 1 haftaya kalmaz toparlanırsın ben acıya dayanıyorum seni bilemem ama herşeyi beraber yaşadık beraber kararımızı verdik artık söylediklerimden dönmem sende dönmezsin o yüzden sen herşeyin en iyisini en güzelini hakediyosun hakarette etsen ilerde beni anlıcan.. demişti dicen allahıma emanetsin gamzeye söle sana iyi baksın. böle yazmış :( ben nasıl dayanıcam kızlar tam tamam bu sefer olucak unutrum dediğim an tekrar hatırlatıyo daha bi hafta bile olmadı hergün ağlayarak uyumaktan uyanmaktan bıktım napıcam ben :S :S :43:

ya arkadaşım dedi seninki telin kapalıymış niye açmıyomuşsun diye soruyo ne diyim iki dakka açsın dedi aç bakalım ne yazmış dedi saat gece 01:00 falandı mesaj atmışş uzzuuuuunca :s sen bende o kadar kolay değilsin emin ol sen sanıyonki o.. arkasını döner gider bizim sadece sevgililiğimiz bitti sen nefret et istediğini de içini dök yatıcaktım ama hakaret etmek istersen içini dökmek yada ben burdayım sen yaz ben sabah okurum ben senden nefret edemem gitmede diyemem sana haksızlık olur ama emin ol ilk aşkım en güzel aşkım sen oldun yataga yattgım an uyumak istiyorum çünkü senle yaptıgım herşey bir bir aklıma geliyo sarılışım kokun :S kendimi seni unutmaya odakladım sende öyle yap 1 haftaya kalmaz toparlanırsın ben acıya dayanıyorum seni bilemem ama herşeyi beraber yaşadık beraber kararımızı verdik artık söylediklerimden dönmem sende dönmezsin o yüzden sen herşeyin en iyisini en güzelini hakediyosun hakarette etsen ilerde beni anlıcan.. demişti dicen allahıma emanetsin gamzeye söle sana iyi baksın. böle yazmış :( ben nasıl dayanıcam kızlar tam tamam bu sefer olucak unutrum dediğim an tekrar hatırlatıyo daha bi hafta bile olmadı hergün ağlayarak uyumaktan uyanmaktan bıktım napıcam ben :S :S :43:

Amacı bu zaten; ağlayarak uyanın ve onu sevmeye devam edin... Onu unutmanızı engellemek için aklınıza girip duruyor ve hedefine ulaşmış işte...

Kafasına silah mı dayadılar ki "sevgililiğimiz bitti, ben sözlerimden dönemem" vs. diyor yahu, ne sinir bozucu bir tavır... :19: O kadar seviyor ve unutamıyor olsa neden yanınızda değil aklına estikçe attığı mesajlarla varlığını sürdürüyor hayatnızda... Kurtulun şu duygusallıktan da cevap verin kendinize; dediği kadar seviyor olsa neden devam etmesin ilişkiniz? Strateji bunlar, "Issız Adam" numaraları, dönülmez yollar, telafisi imkansız hatalar olmadıkça seven adam ayrılamaz "sevdiğinden"...

Bakın siz ağlayarak unutamıyorsunuz o ise tam unutmaya karar verdiğinizde "filmlerden araklanmış cümlelerle" karıştırıyor aklınızı... Gizliden de mesaj veriyor hani: "Ben sözlerimden dönemem sen de dönemezsin"... Sanki siz geri adım atsanız, alttan alsanız her şey eskisi gibi olacak diye düşündürüyor... Her hareketi size kendinizi daha kötü hissettirmeye yönelik... Hani sevgiler, sevgililer hayatı paylaşmak, güzelleştirmek içindi? Emin olun her şey eskisinden beter olur bir adım atsanız zira adam zaten sizi her haline razı görüyor bir de bu tutarsızlıklarını sineye çekerseniz size gram saygısı varsa onu da kaybeder...

Bahsettiğiniz adam babanıza size sahip çıkma sözü verip arkasını dönen biri... Bahsettiğiniz adam unutulma riski doğana kadar ayrılığı umursamayan biri... Bahsettiğiniz adam daha dün "Bu kadar adiymiş!" diye yazdığınız, sevginize rağmen onun karakteri hakkında hüküm verebildiğiniz biri... Siz zaten neyin ne olduğunun çok iyi farkındasınız ama karşınızdaki "profesyonel"... Sizi sevdiğine ve unutamadığına dair attığı mesajları ve sizin için bugüne dek yaptıklarını birer kefeye koyun... Tüm erkekleri öyle değerlendirmeli aslında... Bir sözlerine bakın bir de yaptıklarına... İşte o zaman sevginizden değil, öfkenizden ağlarsınız... "Ben böyle birini nasıl sevmişim" diye... :68:

sankı acı cektırmeye programlılar :41: yok arkadas ben bundan sonra tınnnnnnn :33:

zaten ben bıttı dedımmı bıter .... acıdan kıvransamda cevap vermem yanı rahatsız olurum...

kabullenemem...aldatmıs gıtmıs bır sekılde ilişkıyı kopma noktasına getırmıs bırı mutlulukmu verırı ya

sonrası hep ezıyettır bence :45:

kızlar size güzel şeyler ,istediğiniz cümlelerı kurmak ısterım ama malisef adamlar işlerıne nasıl gelıyorsa öyle hareket edıyorlar ,asla duygusal düşünmüyorlar,hep lafta icraata gelınce erkekler yan çizmekte,ilişkılerıne sahıp cıkmakta ise kayıtsız kalıyorlar !!!!

ama size dıyecegım bır arayıp bır kaybolan erkekten hayır gelmez....aramayınca aramayan msj atmayan ,adamın zaten bır tarafında değilsınızdır üzgünüm ama böyle.

kesınlıkle msj atmayın sizi aramayanı aramayın başka şeylerle ılgılenın ,ama işin içine duygusallık katmayın lütfen... hep bunun garantısı altında cok rahat davranıyorlar ...kız bana aşık nasıl olsa bir msjıma bakar gerı görüşürüz.... zihnıyetındeler ve öylede oluyor...

hattını değişen arkadas ,hattı değişme kırrrrr eskısnı sen o hatta baktıkca , hep aklında bır umut olacak...tamamen vazgecmıs olun... yoksa bu dengesızlerle mutlu olamazsınız ,süreklı ne yapmak ıstıyor,sorusu kafanızda turlar.

umursamayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!! hayatınıza devam edın ,kımse vaz geçılmez değil

onlara bu şımarıklığı yaşatmayınnnn ,değmez

Evet çok haklısıın.. Ama bunu yapmak bazen o kadar kolay oluyor..

Güçlü olmak bazen çok kolay görünsede her zaman insan güçlü duramıyor... Umursamamak için çok çaba sarfetmek lazım.. kolay birşey değil insanın gerçekten yakın olduğu birini düşünmemek aklından uzak tutmak ..
duygularının yoğunlaştıkça umursamamak çok zor...

Doğru dıyorsun canm yıllarını günlerını gecırdığın insana nasıl umursamaz davranabılırkı ınsan ...

ama gel gör ki onlarrrr davrana bılıyorsa bizde zayıflık göstermeden dayanmalıyız yoksa kaybeden

taraf olmaya mahkum oluyoruz... nıye onlar silebılıyorsa onca yaşanmısı ,bazen arkanı dönüp gıtmelisin

gitmelısınkı vayyy ,işte ben böyle hiçe sayarsam kızı ,oda beni hiç olmamıs gıbı sildi hayatından

dedirtmek ve mort etmek lazım !öyle hafızasında unutulmazların yanında yer alırsınız :1:

yoksa anlamaz bu öküzler incelıkten ,duygusallıktan :41:

Doğru dıyorsun canm yıllarını günlerını gecırdığın insana nasıl umursamaz davranabılırkı ınsan ...

ama gel gör ki onlarrrr davrana bılıyorsa bizde zayıflık göstermeden dayanmalıyız yoksa kaybeden

taraf olmaya mahkum oluyoruz... nıye onlar silebılıyorsa onca yaşanmısı ,bazen arkanı dönüp gıtmelisin

gitmelısınkı vayyy ,işte ben böyle hiçe sayarsam kızı ,oda beni hiç olmamıs gıbı sildi hayatından

dedirtmek ve mort etmek lazım !öyle hafızasında unutulmazların yanında yer alırsınız :1:

yoksa anlamaz bu öküzler incelıkten ,duygusallıktan :41:

Eksikklavye, günlerdir şu yazdıklarını takip ediyorum. Durumu ne güzel özetliyorsun, yorumların çok aklı başında, takdir ettim seni. Her cümlenin altına imza atabilirim o derece. Şunu da eklemek istiyorum, bilmiyorum herkeste oluyor mu ama özellikle aldatılarak veya başka şekillerde kötü şekilde ayrıldıysak içimizde bir intikam hissi de olmuyor değil. En azından bende oluyor. Yeni ayrıldım ben de ve berbat bir ayrılıktı, şu an içimde ne üzüntü ne özlem var, sadece hırs ve öfke. Tek isteğim intikam almak. Belki olgun bir düşünce tarzı değil ama insan haksızlığa uğrayınca öfkesine yeniliyor.

Canım intikamda duygusallıktan ve zayıflıktan ilerı gelır,biz kadınlar genelde hep bunu düşünürüz..

İntıkam almak için yapacan sey bellı ,bir başkasıyla olmak ama bu ona kafasında ,bak zaten böyle

şeyleydi gördük,diyip ona ayrılmakta ne kadar yerınde karar verdığı düşüncesını peydahlıcaktır.

Ben şuna inanırım... En iyi intikam aldırmamaktır ve güçlü durmaktır karşısında bir erkeğin...

Seni üzemediğini anlaması lazım.Bence intıkamı boş ver en azından sen yaşanmışlara saygından

bu tür bir şeye kalkışma en önemlısı kendıne olan sevgınden saygından yapma..

Sessizce çek git ki...Onun kafasında hep bu sesesiz gidişin yorumlarıyla yorulsun...

Anlam veremesin ,dengesı bozulsun:1:

Böyle sessiz kalarak ,ona ne kadar değersız olduğunu hissetırmek varken ne dıye intıkamla

kendı beynini yoracan ...Aşkın karşıtı nefret değildir.... kayıtsızlıktır....umursamamaktır...

Emın ol bir insanı yok saymakla vereceğin acı ,kaç intikamdan kat kat fazladır :34:

o gitti sessizce şimdi ben şimdi bu sessiz gidişin yorumlarıyla yorulan oldum.. nedir sebep açıp söylesin sonra ne yaparsa yapsın.

ben dün diğer hattı arkadaşıma verdim eski hattı kullanıyorum ben niye vazgeçiyorumki kendimden değermi dedim dün mesaj atmış nasıl oldun diye nasıl oldugum seni ilgilendirseydi yanımda olurdun ki hiç gerek yok bi vardın bi yok oldun içimde ne nefret ne sevgi hiç bşi yok o kadar hiçsin yani şimdi bi daha lütfen bana mesaj atma karşımada sakın çıkma sen bende çoktan bittin! dedim arkadaşıma bana sakın bi daha üzülüyo seviyorsunuz bilmem ne demeyin gördük onun üzüntüsünü demiş valla gerçekten umutlu_ ol : sana çok teşekkür ederim aklımı başıma getirdin o bensizlikte mutluysa ben onsuzda yaparmışım aslında :) dün giyindim süslendim makyajımı yaptım çıktım yemek yedim sinemaya gittim dans kursuna yazıldım mutluyum ya gülebiliyorum hayat çok kısa aşk varsa onuda yaşamak gerekiyo bitmişsede hayat bizi bekliyo :) :69::9:

o gitti sessizce şimdi ben şimdi bu sessiz gidişin yorumlarıyla yorulan oldum.. nedir sebep açıp söylesin sonra ne yaparsa yapsın.

canm erkekler pek sevgı dolu olmadıkları için ,işine geleni bulamamıstır sende ondan gıtmıstır belkıde...

düşünme boş ver farzet bir beladan kurtuldun... ne dedı veya en son ne olduda gıttı dermısın :26:

canm erkekler pek sevgı dolu olmadıkları için ,işine geleni bulamamıstır sende ondan gıtmıstır belkıde...

düşünme boş ver farzet bir beladan kurtuldun... ne dedı veya en son ne olduda gıttı dermısın :26:

bizim öyle kötü bir durumumuz yoktu, ben ona sen bana uygun değilsin dedim çözüm yolları üretmişti en son yanına geleceğim vs. seni seviyorum diye konuştuk,ondan sonra bir kez daha konuştuk seni özlemişim sesini duyduğum için mutluyum dedi son konuşmamız bu yani kavga gürültü yok bizde.hatta son konuşmada sen beni tamamlıyosun dedi işine gelmeyen bişey olsa soğuduğunu hissederdim.ne yapmalı böyle beklemeli mi hala :5:

erkekler düşüncelerini hiç paylaşmıyorlar, bir de kadınlara iki yüzlü derler...dürüst erkek o kadar az ki... ne var yani sana açıklama yapsa! senin de kafanda soru işareti kalmaz..buna hakkı yok bence

kızlar 1.5 aydır bitti yok bitmedi yoo hayır bitti diye süründüğüm göz yaşı döktüğüm ilişkim dün itibariyle ikimzinde onayıyla bitti dün gece sabaha kadar ağladım deli gibi ama şimdi çok iyiyim içimdeki tüm acıyı akıttım çok yoruldumm onu sevmekten ve bu ilişkiyi yaşmaktan bunu şimdi anlayabiliyorum acıyor içim ama en doğrusu bu belkide hayat bana en güzelini getirecek umudumu kaybetmiyorumm her şey güzel olacak....

erkekler düşüncelerini hiç paylaşmıyorlar, bir de kadınlara iki yüzlü derler...dürüst erkek o kadar az ki... ne var yani sana açıklama yapsa! senin de kafanda soru işareti kalmaz..buna hakkı yok bence

of evet ya acaba gerçekten ciddi bi açıklaması mı var bilmiyorum sanmam da ya of of!

önceleri ah erkekler topiği,aşk hikayelerimiz bir derdim vara hiç bakmazdım bu forumda şimdi çıkmıyorum burdaki her yaşanan ne kadar birbirine benziyor yaaa..

kaybederken bır bırıne benzıyor her ınsan dıye bır şarkı sözü vardı değilmı ya .

Evet bende sunu anladım erkekler asla gercekten ne düşündüğünü söylemıyorlar ya ne kadar

menfi bır hareket .canm bekleme ,beklemek acıverır sen kendını en kötüsüne hazırla yıne dönersede

kı böyle ayrılıklardan sonra dönüşler de aynı heyecan tad kalırmı bılemıyorum.

kaybederken bır bırıne benzıyor her ınsan dıye bır şarkı sözü vardı değilmı ya .

Evet bende sunu anladım erkekler asla gercekten ne düşündüğünü söylemıyorlar ya ne kadar

menfi bır hareket .canm bekleme ,beklemek acıverır sen kendını en kötüsüne hazırla yıne dönersede

kı böyle ayrılıklardan sonra dönüşler de aynı heyecan tad kalırmı bılemıyorum.

geldi netten sonunda beyefedni bişey yok gibi yarın izinliyim konuşalım dedi tamam dedim merak ettim ne diyeceğini şimdi kafamı nereye vursam bilmiyorum keşke cevap vermeseydim gezdi geldi beni burda buldu yine ya neden akıllanmıyorum offff

aynı şeylerı bende yaptım ...ne oldu yıne kendi canları ne isterse öyle yaşadı.

bir şekılde dur demek lazım senden gıdıyorsa hep. sonrada keşke söle böle yapmasaydım dıyoruz ...

dalga gecıyorlar resmen .buna izin verme derım.

Back
X