ya arkadaşım dedi seninki telin kapalıymış niye açmıyomuşsun diye soruyo ne diyim iki dakka açsın dedi aç bakalım ne yazmış dedi saat gece 01:00 falandı mesaj atmışş uzzuuuuunca :s sen bende o kadar kolay değilsin emin ol sen sanıyonki o.. arkasını döner gider bizim sadece
sevgililiğimiz bitti sen nefret et istediğini de içini dök yatıcaktım ama hakaret etmek istersen içini dökmek yada ben burdayım sen yaz ben sabah okurum ben senden nefret edemem gitmede diyemem sana haksızlık olur ama emin ol ilk aşkım en güzel aşkım sen oldun yataga yattgım an uyumak istiyorum çünkü senle yaptıgım herşey bir bir aklıma geliyo sarılışım kokun :S
kendimi seni unutmaya odakladım sende öyle yap 1 haftaya kalmaz toparlanırsın ben acıya dayanıyorum seni bilemem ama herşeyi beraber yaşadık beraber kararımızı verdik
artık söylediklerimden dönmem sende dönmezsin o yüzden sen herşeyin en iyisini en güzelini hakediyosun hakarette etsen ilerde beni anlıcan.. demişti dicen allahıma emanetsin gamzeye söle sana iyi baksın. böle yazmış

ben nasıl dayanıcam kızlar
tam tamam bu sefer olucak unutrum dediğim an tekrar hatırlatıyo daha bi hafta bile olmadı hergün ağlayarak uyumaktan uyanmaktan bıktım napıcam ben :S :S