• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya onlar ne yapıyor ?

ama cidden kaçan kovalanıyormuş :23: beyfendi mesaj attı yarın uğra bi ara teli al yazmış yarın işim var dedim ya inat yapıosun başlatma inadına gel al uzatma! yazmışla havle çektim allahım anlamıyo neyse biraz daha açıklama yaptım amaseni görmeyeyim dedi bende meraklı değilim ama görmek zorundasın 1 dk sürmücek m.etme dedim. ben akşamları eve gidip gitmediğim belli olmuyo sabahtan gel.. yazmış ne alaka sabahları yokum kaç kere daha dicem hayır anlamıyorum de anlatayım nese parkta veririm giderim. dedim yok koyarım biyere görmeyeyim seni dedi meraklı değilim ama mektubuda vericem hediyelerinide dedim istemiyorum dedi tamam sen bilirsin satışa çıkarıyorum madem. işim var bb. yazdım ciddi misin :s yazmış ahahahaaa :60:

Canım valla ben bir şey anlamadım .Sanırım beynım off konumuna gecmıs.

neyı verecek tel ne telı :1:kafam karsıtı sen bıraz daha açık yazsana

ya canım zamanın da bunun teli gitmişti bende eski telimi vermiştim şimdide ayrıldık ya gel vereyim diyo ki en kızdıgım şeydir :20: ama bende soğukkanlıyım tamam alırım dedim... :75:

:12:

matahari senin yaşadığın bizim yaşadığımızdan çok daha zor ama çok sabırlıymışsın yani intikam istiyorsan en güzel intikam unutmaktır zordur ama,sanki dünyanın en mutlu insanı senmişsin gibide davransan o ona çok fena koyucaktır git alışveriş yap saçını boyat, arkadaşlarınla alışverişe çık yemek yap evde kendi başına... veya evin dekorasyonunu değiştir olanları bi anlıkta olsa unutup hatırlamıcak şeylerle meşgul ol kaç yıllık evliydiniz bilmiyorum ama sorumluluk duygusu demekki gelişmemiş yapıcak birşey yok herşeyde bi hayır vardır ondan önce nasıldın neler yapardın onları düşün.. ALLAH seni gerçekten hakeden birini karşına çıkarır elbet. senin şimdilik yapacağın telefonlarına çıkmaman ve olanları unutman yada unutmuş gibi yapman hiç olmazsa egosunu şişiremicek eminimki çok güzelsindir:12: o insanlıktan nasibini almamış kişi seni kaybettiğine yansın.. :12: :76:

Canım benim çok teşekkür ederim, başka bir topikte senin yaşadıklarını da okudum, inan bütün önerilerini uyguluyorum, iyi de geliyor. Bugün yine aradı açmadım:1: Zaten araması ille de barışmak istiyor anlamına da gelmiyor, şurada davaya kaç gün kalmış kesin onunla ilgili bir şey söyleyip yine sinirimi bozacaktı, ben de açmadım moralimi bozmamak için kaçıyorum. Ama unutma tatlım, ki zaten biliyorsundur, kaçan kovalanıyor her zaman için.

Canım benim çok teşekkür ederim, başka bir topikte senin yaşadıklarını da okudum, inan bütün önerilerini uyguluyorum, iyi de geliyor. Bugün yine aradı açmadım:1: Zaten araması ille de barışmak istiyor anlamına da gelmiyor, şurada davaya kaç gün kalmış kesin onunla ilgili bir şey söyleyip yine sinirimi bozacaktı, ben de açmadım moralimi bozmamak için kaçıyorum. Ama unutma tatlım, ki zaten biliyorsundur, kaçan kovalanıyor her zaman için.

Ay daha bütün topiği okumamıştım bunları yazarken, şimdi gördüm sen de yazmışsın kaçan kovalanır diye galiba, kalp kalbe karşıymış canım:1:

He tamam şimdi oldu anladım.

Al tabıkı günahın kalsa al ondan :1:

Sen bu elemanı gerı ıstıyormusun :26:

yoksa bıttımı kafanda herşey

anacım benim maceralarımın sonu yok ki :7: bugün sabahtan onların ordaki dükanda gördüğüm kırmızı platform ayakabıları almaya gittim etek giymiştim bide o girmedi dükana kapıda sohbet etti bi adamla benim bacak boyum baya uzundur o yüzden topuklu giymemi istemezdi direk kalçalarına bakıyolar giyme falan derdi kırmızı ayakabıyı denedim sonra adam walla bacaklarınız çok güzel yanlış anlamayında burda bazı güzel olanların çekip ayakkabısını yayınlıyoruz slayt olarak dedi benim kamil tam gidiyodu bende aaaa bana prova mankenliği yapınmı diyosunuz dedim bağırarak adam gerçi baya şaşırdı :61: ama yani falan dedi.. neyse aldım çıkıyorum emin ol öyle birşey yaparsan gözümden tamamen düşersin dedi ufff senin gözündede amma kat var ha asansör gibi mübarek düş düş bitmiyo valla dedim kudurdu ya tek kelimeyle :37: :1: kötüyüm ben hihooooyt :27:

Canım ben anlamadım, bu çocuk sen nereye gitsen takip mi ediyor? Dans kursunda, dükkanda filan neden karşına çıkıyor, orasını anlamadım.

Kaçan kovalanırmısta ,hanı bu erkek dediğimiz cesaret tımsallerı neden kadın olup kaçarlarkı

valla hep bu trım baknlının suçu bu yedirdilerr hormonlu yıyeceklerı millete kadınlaştı bu erkekler :1:

Canım ben anlamadım, bu çocuk sen nereye gitsen takip mi ediyor? Dans kursunda, dükkanda filan neden karşına çıkıyor, orasını anlamadım.

hayatım şöle bi durum varki ben bu oduncuktan 500 m ilerde oturuyorum onun dükanıyla ev çok yakın yani illaki karşılaşıyoruz :( ve dans kursuda belediyeninaçtığı bi etkinlik olunca oda oralarda takılıyo sürekli görmesi normal cadde boyunu pasaj gibi düşün herşey dip dibe illaki görüyoruz birşey alırken falan bencede kaçan kovalanıyo benim örnekteki gibi yaşadıklarımkötü şeylerdi ama atlattım allaha şükür dahada bundan sonra üzülmem kafamda bitirdim çünkü umursamıyorum yani umursamıyo gibi davramıyorum cidden umrumda olmuyo tepkisizim sevgisizm :52:

He tamam şimdi oldu anladım.

Al tabıkı günahın kalsa al ondan :1:

Sen bu elemanı gerı ıstıyormusun :26:

yoksa bıttımı kafanda herşey

günahım kalsada alırım canım onu bile haketmiyo :1: zaten hediyelerini geri vericem dedim istemiyorum dedi tamam sen bilirsin satışa çıkartıyorum madem. deyince neee sen ciddimisin? yazmış yüz ifadesini hayal ettikçe güldüm ya :60::60::60: kafamda bitirdim canım seviyo musun diyorsan evet seviyorum ama soyut bi sevgi oldu.. yani büyük konuşmıyım ama dönmeyi düşünmüyorum..

Yaş kaçtı bu arada kızlar sizin :26:

zaten bunca hareket ve sözden sonra gerı dönmenın anlamı olmaz.

soğuyor ınsan ıster ıstemez .

eylulhazan halamı ses yok gercı senın sorun neydı ben unuttum :26:

zaten ortada bii sorun yok adam kayıplarda özet bu :59: arasa sorsa bende umursamama taktiğini kullanıcam ama o da yok :63:

Yaş kaçtı bu arada kızlar sizin :26:

zaten bunca hareket ve sözden sonra gerı dönmenın anlamı olmaz.

soğuyor ınsan ıster ıstemez .

eylulhazan halamı ses yok gercı senın sorun neydı ben unuttum :26:

benim 19 canım ya aynen öyle bubuluşalım teli vercem dedi koy evin biyerine alırım dedim yuh sana bişedemiyorum artık dedisaol bendededimeskilerinhatrınagel iki dakkaal canımı sıkma dedi tamam dedim annem diyo ki= az makyaj yap o öle diyince bende eşofmanı taktım saçımı dağınık bıraktım gittim yanına ne bakcam kendime be bişey sancak kendini :41: ver hadi işim var dedim daldı kaldı ciddi gözleri doldu bu kadarmıydı? dedi:53: hı bunları ben diyodum rolümü çalma dedim güldüm :37:verdi teli döndü işine bende çıktım dükandan çok zor tuttum kendimi.. farketmedim bi baktım ağlamaya başladım onun yanında güçlü oldum ya gerisi boş şimdi iyiyim bomba gibiyim:66::63::64:

lanet olsun birbirimizi aramayalım dedi ve bende yüzüne kapattım.......
şimdi aklında başka şeyler vardır eminm benimse her saat onda güzel bi hayat tecrübesi verdin bana çok teşekkürler....... ancak bu kadar yontabildim seni:84::84:

Hata yapabılır ınsan yeterkı derste alsın .(off nefret edıyorum bu klışe sözlerden ):1:

galenia ,en zor kısmı atlatmıssın ,umarım daha düzgünlerı denk gelır hayatına artık.

eylülhazan ,boş ver gıtsın o zaman.

yakınc evremdekı erkeklerden gordugum kadarıyla erkek ayrılıgı anlayamıyor,uzuntuyu yası bılmez erkek mılletı hayatına dolu dızgın devam edıyorlar,hatta yedeklerınden bırını secıp ayrı bır ılıskıye adım atıyorlar.

yakınc evremdekı erkeklerden gordugum kadarıyla erkek ayrılıgı anlayamıyor,uzuntuyu yası bılmez erkek mılletı hayatına dolu dızgın devam edıyorlar,hatta yedeklerınden bırını secıp ayrı bır ılıskıye adım atıyorlar.

katılıyorum ___

Back
X