Onun üzerinden vizeliyim buralarda oturumum yok her halukarda bağlıyım yani ona malesef
O yüzden bu kadar rahat git diyebiliyor zaten
Bu bağımlılıktan kurtulmanın yoluna bakman lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun üzerinden vizeliyim buralarda oturumum yok her halukarda bağlıyım yani ona malesef
Şu an ne yapabilirim acaba
Kızlar eşime karşı sabrım tükendi bana ne tavsiye edersiniz 0 araba aldı benim kullanmama izin vermiyor arabanın torpido gözüme eşya koumamdan tutun da kapıyı açma şeklime kadar her halta karışıyor evde de bu şekilde ev sahibimiz titiz biri diye daha doğrusu depozitodan kesmesin diye her şeye karışıyor süpürgeyi nasıl yapacağımdan turun da herşeye herşeyee... Bi yerden ses gelse hemen duvara mı vurdun çizildi mi falan filan bir de çok cimri ben geçenlerde 4 liraya boyama kitabı almak istedim 2 tane tanesi 2 lira bırakmak istiyor sen çocukmusun bilmem ne ay bana hiç saygısı yok görücü usulü evlendiğimiz için beni sevmiyor sanırım ve her dediğine evet diyip uyumlu olduğum için hep kaybediyorum.Eve arkadaşını getirir yemeğe tamam derim bir dediğini iki etmem anası babası yok diye hiç kıyamam ama afedersiniz bokunu çıkardı yani bana karşı hep cimri sıkıntı veriyor. Gezmeye gidiyoruz misafirliğe ordaki adamla takılıyorlar ben kadı la tek kalıyorum. Yani şöyle ne romantiklik gördüm ne de bişey canıma tak dedi ya Oteşe gideriz kendi vakit geçirir ben de yanında çanta ruhum daraldı inanın ki çekmek istemiyorum. Şu an içerde oturduğu yerde uyumuş yanıma gelmeye tenezzzül bile etmiyo ben de ışığı kapattım yatağıma geri geldim bıktım bunaldım ya sorunlu bir tip bana karşı
Evet biraz daha sabretcem bakalım inşallah düzeliriz daha 1 yıllık evliyiz evlilik 3 yılda oturuyor diyorlarSizi cahil, görmemiş filan mı zannediyor.
Para konusunda yönlendirmek, arabasına iniş biniş hareketlerinize karışmak.
Öyle olmadığınızı gösterin.
Aslında bir yerde yazmışsınız.
Her dediğine evet diyorum diye.. İşte sorun bu bence.
Elbette uyumlu olmak güzel ama sizin de fikirleriniz, düşünceleriniz olmalı, karşılıklı istişare etmelisiniz filan.
Saygı sevgi azlığı var gibi..
Bir süre daha çocuk düşünmeyin bence.
Ve iletişime geçin, rahatsızlıklarınızı beklentilerinizi belli edin.. Ortak noktalarda buluşabilirsiniz belki.. Olmazsa da zorlamazsınız.
Ama boşanmayacaksanız "boşanırım" vs gibi söylemlerde bulunmayın, boş konuşmaktan öte değil bu.