Ya Sabır...

Sizi cahil, görmemiş filan mı zannediyor.
Para konusunda yönlendirmek, arabasına iniş biniş hareketlerinize karışmak.

Öyle olmadığınızı gösterin.
Aslında bir yerde yazmışsınız.
Her dediğine evet diyorum diye.. İşte sorun bu bence.
Elbette uyumlu olmak güzel ama sizin de fikirleriniz, düşünceleriniz olmalı, karşılıklı istişare etmelisiniz filan.
Saygı sevgi azlığı var gibi..
Bir süre daha çocuk düşünmeyin bence.
Ve iletişime geçin, rahatsızlıklarınızı beklentilerinizi belli edin.. Ortak noktalarda buluşabilirsiniz belki.. Olmazsa da zorlamazsınız.
Ama boşanmayacaksanız "boşanırım" vs gibi söylemlerde bulunmayın, boş konuşmaktan öte değil bu.

Kızlar eşime karşı sabrım tükendi bana ne tavsiye edersiniz 0 araba aldı benim kullanmama izin vermiyor arabanın torpido gözüme eşya koumamdan tutun da kapıyı açma şeklime kadar her halta karışıyor evde de bu şekilde ev sahibimiz titiz biri diye daha doğrusu depozitodan kesmesin diye her şeye karışıyor süpürgeyi nasıl yapacağımdan turun da herşeye herşeyee... Bi yerden ses gelse hemen duvara mı vurdun çizildi mi falan filan bir de çok cimri ben geçenlerde 4 liraya boyama kitabı almak istedim 2 tane tanesi 2 lira bırakmak istiyor sen çocukmusun bilmem ne ay bana hiç saygısı yok görücü usulü evlendiğimiz için beni sevmiyor sanırım ve her dediğine evet diyip uyumlu olduğum için hep kaybediyorum.Eve arkadaşını getirir yemeğe tamam derim bir dediğini iki etmem anası babası yok diye hiç kıyamam ama afedersiniz bokunu çıkardı yani bana karşı hep cimri sıkıntı veriyor. Gezmeye gidiyoruz misafirliğe ordaki adamla takılıyorlar ben kadı la tek kalıyorum. Yani şöyle ne romantiklik gördüm ne de bişey canıma tak dedi ya Oteşe gideriz kendi vakit geçirir ben de yanında çanta ruhum daraldı inanın ki çekmek istemiyorum. Şu an içerde oturduğu yerde uyumuş yanıma gelmeye tenezzzül bile etmiyo ben de ışığı kapattım yatağıma geri geldim bıktım bunaldım ya sorunlu bir tip bana karşı

Cocuk yoksa yapma. Parlak değil adamin hali...

Sizi cahil, görmemiş filan mı zannediyor.
Para konusunda yönlendirmek, arabasına iniş biniş hareketlerinize karışmak.

Öyle olmadığınızı gösterin.
Aslında bir yerde yazmışsınız.
Her dediğine evet diyorum diye.. İşte sorun bu bence.
Elbette uyumlu olmak güzel ama sizin de fikirleriniz, düşünceleriniz olmalı, karşılıklı istişare etmelisiniz filan.
Saygı sevgi azlığı var gibi..
Bir süre daha çocuk düşünmeyin bence.
Ve iletişime geçin, rahatsızlıklarınızı beklentilerinizi belli edin.. Ortak noktalarda buluşabilirsiniz belki.. Olmazsa da zorlamazsınız.
Ama boşanmayacaksanız "boşanırım" vs gibi söylemlerde bulunmayın, boş konuşmaktan öte değil bu.
Evet biraz daha sabretcem bakalım inşallah düzeliriz daha 1 yıllık evliyiz evlilik 3 yılda oturuyor diyorlar

Neden?
Yaşamadığım için konuşmak kolay belki ama size "çanta" muamelesi yaptığını bildiğiniz birine neden sabrediyorsunuz?
O dar hayatın dışına çıkın bir bakın başka bir hayat var.
Değer gören,mutlu edilen kadınlar sizden daha mı güzel?Daha mı zeki?
Size de değer verecek biri olur.
Eminim sinyalleri evlilik öncesinde almışsınızdır.Lütfen kendinize saygınız olsun.
Okudukça üzülüyorum çünkü haketmiyorsunuz bu muameleyi.
Eksileri artıları tartın kararınızı verin.
Şunu da unutmayın.Kadınlar çok güçlüdür.Gücünüzün farkına varın,ezilmeyin.

Doğru söylüyorsunuz ama ben bir süre daha sabretmeye karar verdim belki düzelir diye umut ediyorum bir an önce çalışıp hayatımı kazansam sanırım karşı tarafa bağımlılık hissini eşimde azaltıcam diye düşünüyorum ve bu bağımlılık hissi azalında onda belki bana daha saygılı olacak ve ben de daha bakımlı kendime karşı özverili ve daha saygılı biri olucam en azından bir de bu durumu görmek istiyorum eğer ayaklarımın üzerinde durduktan sonra hala bu şekilde devam ediyorsa o zaman gerçekten umrumda olmicak ve ben de bu kadar umursamayıp kendi hayatıma bakıcam. Bugün bana hiçbişey için çabalamadığımdan bahsetti evet haklı çabalamıyorum çünkü biraz pamuk prenses olmak değer görmek istiyorum dolayısıyla hayata karşı tembelim şu sıralar tek sebebi beni sevsin ilgilensin boşver hayatım herşeyi iyi ki benimlesin desin ama istediğim gibi bir türlü olamıyor ya iş problemi oluyor ya da kendi kişisel takıntılarını bana karşı problem ediyor velhasıl içimde fokurdayan bir yanardağ var ama harekete geçmesi için zoru görmem gerekiyor çünküa ben zoru görmeden bişey başaramıyorum

Back
X