Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bu yüzden de oluyor biraz da doğru geldi bu bana özgğvenim olunca zaten böyle yapması umrumda olmayacak ama kendşmi hep yalnız hissetmeyecekmiyim o zaman daSiz gurbette sıkıldığınız için ona tutunmak istiyorsunuz muhtemelen o da öyle yapınca üzülüyorsunuz. Bence kursa gidip işe başlayınca hem kendinize başka aktivite bulursunuz hem maddi bir özgürlük elinize alacağınız için daha özgüvenli olursunuz o zaman evliliğinizle ilgili bu kadar duygusal değil daha mantıklı düşünürsünüz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben de bunu bekliyorum gerçekten de bunaldım git dese çıkıp gidicem ama demiyor ne zaman hatalarını söylesem sessiz kalıyor beni dinliyor hiç kızmıyorher tartismada seni birakip gidicem dersen adam sana ne guvenir ne saygi duyar..hatta bikac ay sonra al kapi orda der.
yanlis davraniyosun.
Sosyal cevreniz kalabalıklaşacağı için daha az hissedersiniz. Kendinizi yalnız hissetmeye vaktiniz bile kalmaz bence:)Sanırım bu yüzden de oluyor biraz da doğru geldi bu bana özgğvenim olunca zaten böyle yapması umrumda olmayacak ama kendşmi hep yalnız hissetmeyecekmiyim o zaman da
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim sağolun rahatladım birazSosyal cevreniz kalabalıklaşacağı için daha az hissedersiniz. Kendinizi yalnız hissetmeye vaktiniz bile kalmaz bence:)
Hep gitmek istediğimi söylüyorum boşanalım diyorum ama hiç ses etmiyor beni de bırakmıyor ya anlayamadım bu durumu arafta kaldım herşey görgü bilgi evlilkte
Eski sevgilini bulduk![]()
Bana böyle davranınca ilgisiz benim de içimden ona bişey yapmak gelmiyor açıkcası o kim oluyor ki öyle şeyler yapayım diyorum bana değer verseydi sonuna kadar ben de ona değer verirdim ama içimden gelmiyor gözümden düşüyor açıkcası bi yere gezmeye giderken bilr zevk alamayorum herşeye karışıyordu bir ara saçını böyle yapma çocuk gibi oluyorsun diyordu ben biraz minyonum o da benden baya büyük gösteriyor bunun kompleksini bana yaşatmaya çalışıyor sen çocuk gibi gösteriyorsun diyor eşim ne güzel gencecik gösteriyor diyeceğine aman bunaldım işin açıkcası keşke yabancı bir eş olsaydı en azından saygılı olurdu bana şans herşey arkadaşım
7 yas cok degilki.bence adamin yapisi bu.35 degil de 25 olsaydi yine ayni karekterBence sorun sizin aranizdaki 7 yas.
Bide bunun uzerine o 35 yasindan daha olgun davranislar sergiliyosa ve sende tam tersi daha cocuksu hareketlerin varsa. Iste tamda o an esin o yas farkini kapatmak icin " sacini oyle yapma" diyordur.
Belkide senin ondan cok daha genc gorunmene takiliyordur. Yasini komplex yapti belkide. Kendisini abin gibi hissediyor belkide etrafin bi kac sozlerinden dolayi. Belkide 30 lu yas sendromuna girdi. Olabilir.