ilgisiz eşim var kendimi değersiz hissediyorum

Hep gitmek istediğimi söylüyorum boşanalım diyorum ama hiç ses etmiyor beni de bırakmıyor ya anlayamadım bu durumu arafta kaldım herşey görgü bilgi evlilkte

zorbı durum bı kadınn kendını degersız hıssttrmesı. bnde yasıyorm bazen ama bn kocamı anlamaya yanı davranslarınn sebebını cozmeye calısıpona ore davranmaya calısıyorm öle yapnca od degısıyo otomatıkmen. deneyn bnce tum hayatıızı bılemeyız soncta ne desek bs.. bunnn analızını en ıyı yapacak kısı sızsınz allah yardmcnz olsun... ama sunu deyım cok fzla ılgı gösterıyosanz bırazkendınızı gerı cekınn farkına varacaktr

Seni sen oldugun icin seven birileri de vardiysa, neden hic tanimadigin bir adamla 1 hafta icinde evlendin? Ustelik bu adam icin ulke bile degistirmissiniz.

Hayallerim vardi diyorsunuz, ama kim baska bir insani 1 haftada sevebilirki? Belliki adamin evlilige dair cok bir beklentisi yokmus, hayal ettikleriniz ayni degil yani.
Evet, calisin, kendinize iyi bakin, spor yspin,iyi hissedin. Sosyal bir yasaminiz olsun. Hayatinizin merkezinde olmasin.
Cimriligi harbi sinir bozucu. 1tl nin hesabini yapmasina izin vermeyin.

1 haftada nisanlanmakla hic iyi yapmamissin yurtdisi oldugu icinmi cazip gelmisti sana ilgisiz bi koca hergun olmek demek ilk esim oyleydi malesef ve ben ona asla bi cocuk vermedim cunku iliskimizden emin degildim benide sevdiginden emin degildim kurtuldum cok sukur. Hakkinda hayirlisi olsun.

Siz gurbette sıkıldığınız için ona tutunmak istiyorsunuz muhtemelen o da öyle yapınca üzülüyorsunuz. Bence kursa gidip işe başlayınca hem kendinize başka aktivite bulursunuz hem maddi bir özgürlük elinize alacağınız için daha özgüvenli olursunuz o zaman evliliğinizle ilgili bu kadar duygusal değil daha mantıklı düşünürsünüz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Siz gurbette sıkıldığınız için ona tutunmak istiyorsunuz muhtemelen o da öyle yapınca üzülüyorsunuz. Bence kursa gidip işe başlayınca hem kendinize başka aktivite bulursunuz hem maddi bir özgürlük elinize alacağınız için daha özgüvenli olursunuz o zaman evliliğinizle ilgili bu kadar duygusal değil daha mantıklı düşünürsünüz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sanırım bu yüzden de oluyor biraz da doğru geldi bu bana özgğvenim olunca zaten böyle yapması umrumda olmayacak ama kendşmi hep yalnız hissetmeyecekmiyim o zaman da

Kendinizde diyorsunuz yeni işi daha yoğun olduğunu.belki çok yoruluyordur gerçekten. Evliliğin hep aynı gitmemesi için biraz siz çapa gösterin derim canım. Ne biliyim eşiniz yorgunsa biraz masaj yapın. Güzel sözler soyleyin.yatak odanızı birazdaha renklendirin .erkekleri biraz pohpolayacan canım .baktın ki ayni şekilde devam ediyorsa eşinizde vardır bir problem o zaman güzelce konuşmalişiniz derdini sorun .sıkıldım diyin .bakalım tepkisi ne olacak....

her tartismada seni birakip gidicem dersen adam sana ne guvenir ne saygi duyar..hatta bikac ay sonra al kapi orda der.
yanlis davraniyosun.

her tartismada seni birakip gidicem dersen adam sana ne guvenir ne saygi duyar..hatta bikac ay sonra al kapi orda der.
yanlis davraniyosun.
Ben de bunu bekliyorum gerçekten de bunaldım git dese çıkıp gidicem ama demiyor ne zaman hatalarını söylesem sessiz kalıyor beni dinliyor hiç kızmıyor

Sanırım bu yüzden de oluyor biraz da doğru geldi bu bana özgğvenim olunca zaten böyle yapması umrumda olmayacak ama kendşmi hep yalnız hissetmeyecekmiyim o zaman da
Sosyal cevreniz kalabalıklaşacağı için daha az hissedersiniz. Kendinizi yalnız hissetmeye vaktiniz bile kalmaz bence:)

herkesin evliliği romantik filmlerdeki gibi muck muck değilki. cicim aylarından sonra evlilik yavaş yavaş monotonlaşmaya başlıyor ve yıllar geçtikçe ellerde telefon, tv izliyorsun muhabbet yok felan. yani senin yaşantın normal herkes gibi. kısaca bireyselleşmeye başlıyorsun ve burda yapman gereken şey mutlu olacağın bir dünya yaratmak oluyor. hobiler, filmler, kurslar, arkadaşlar falan...

Hep gitmek istediğimi söylüyorum boşanalım diyorum ama hiç ses etmiyor beni de bırakmıyor ya anlayamadım bu durumu arafta kaldım herşey görgü bilgi evlilkte

Evlenmeden önce yeterince vakit geçirememişsiniz. Uzun süre bekar hayatı yaşayıp belli yaşa gelen erkekler bazı şeyleri yaşamış ve doymuş olabiliyorlar.. Çocuk için sakın acele etmeyin güzel korunmaya bakın. Kendinizi geliştirin ayaklarınız yere bassın. VE HERŞEYDEN ÖNCE KENDİNİZ İÇİN BAKIMLI OLUN AYNAYA BAKTIĞINIZDA KENDİNİZİ İYİ HİSSEDİN..

Ama evlilikler böyleki maalesef :( yani kızlar beklentiyi yüksek tutmayın..Bide şöyle birşey var evlendin diye o adama bağlanma hayatın ondan ibaret değil çoğu insan evlenince arkadaş çevresini falan atıyor sonra noluyor adam kendini bişey sanıyor...Oturun bu durumu konuşun sonuçta gôrücüde olsa sevmiş,beğenmiş evlenmişsiniz:110:

sanırım kursa dil öğrenmek için gideceksiniz ardından da işe girip çalışacaksınız?
çok isabetli kararlar bunlar inşallah en kısa sürede gerçekleştirirsiniz..sonra herşey yoluna girer bence sonuçta görücü usulü tanışıp evlenmişsiniz yani birbirinizi tanımıyorsunuz sizi hırslı ve azimli görmesi bir tek eşiniz için söylemiyorum bunu her erkeği etkiler. bir taşla iki kuş dedikleri bu olsa gerek hem kendinizi geliştirirsiniz kendinize güveniniz gelir hem de evliliğiniz canlanır gönlünüzce olur inşallah :)

Bana böyle davranınca ilgisiz benim de içimden ona bişey yapmak gelmiyor açıkcası o kim oluyor ki öyle şeyler yapayım diyorum bana değer verseydi sonuna kadar ben de ona değer verirdim ama içimden gelmiyor gözümden düşüyor açıkcası bi yere gezmeye giderken bilr zevk alamayorum herşeye karışıyordu bir ara saçını böyle yapma çocuk gibi oluyorsun diyordu ben biraz minyonum o da benden baya büyük gösteriyor bunun kompleksini bana yaşatmaya çalışıyor sen çocuk gibi gösteriyorsun diyor eşim ne güzel gencecik gösteriyor diyeceğine aman bunaldım işin açıkcası keşke yabancı bir eş olsaydı en azından saygılı olurdu bana şans herşey arkadaşım

Bence sorun sizin aranizdaki 7 yas.
Bide bunun uzerine o 35 yasindan daha olgun davranislar sergiliyosa ve sende tam tersi daha cocuksu hareketlerin varsa. Iste tamda o an esin o yas farkini kapatmak icin " sacini oyle yapma" diyordur.
Belkide senin ondan cok daha genc gorunmene takiliyordur. Yasini komplex yapti belkide. Kendisini abin gibi hissediyor belkide etrafin bi kac sozlerinden dolayi. Belkide 30 lu yas sendromuna girdi. Olabilir.

Bence sorun sizin aranizdaki 7 yas.
Bide bunun uzerine o 35 yasindan daha olgun davranislar sergiliyosa ve sende tam tersi daha cocuksu hareketlerin varsa. Iste tamda o an esin o yas farkini kapatmak icin " sacini oyle yapma" diyordur.
Belkide senin ondan cok daha genc gorunmene takiliyordur. Yasini komplex yapti belkide. Kendisini abin gibi hissediyor belkide etrafin bi kac sozlerinden dolayi. Belkide 30 lu yas sendromuna girdi. Olabilir.
7 yas cok degilki.bence adamin yapisi bu.35 degil de 25 olsaydi yine ayni karekter

Evlenince nasil bir dunyaya girilecegi dusunulyor anlamiyorum.
Evlilik bir kurum gibidir,ayakta tutmaya calisan tek tarafsa zaten yurumez.
Evde oturup yorgun bikmis olan kadinlara sasiriyorum.Esiniz calisiyor,bazen sinirli bazen kafa dolu olabilir.Abzurt bir sorunu ahlaksizligi olmayan evi icin calisip didinen adamlara yuklenmeyin.kolaylastirin zorlastirmayin.

Back
X