- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canj ne yapmak istiyorsa gidiyor yapıyor. Hatta aktivitelere katılıyor ben de onunla katıldığımda herkesin içinde sen bunuboybamayı biliyosun değil mi diye soruyor gerizekalı beni küçük düşürüyorher işine karışma konusunu bilemem ama diğer hareketler bnm eşimdede var az daha sabret onun sevdiği yönden gir olaya ne bileyim maç mı sevio playstation mu yatak da ilgiyimi daha çok seviyor istedinin öle yaptırmaya çalış ev hanımı olmanda etki sanırım herşeyi gectimde tatilde otelde neden tek vakit gecirir ki adam kendine doğru çekmiyor musun nn adamı
Sen bunun boyama kitabı olduğunu çözdüğüne göre ben gayet kolay boyarım de, terbiyesiz adamCanj ne yapmak istiyorsa gidiyor yapıyor. Hatta aktivitelere katılıyor ben de onunla katıldığımda herkesin içinde sen bunuboybamayı biliyosun değil mi diye soruyor gerizekalı beni küçük düşürüyor
Sürekli söylüyorum artık ağzımda sakız oldu iyi git filan diyor
her dediğine evet diyip uyumlu olduğum için hep kaybediyorum.Eve arkadaşını getirir yemeğe tamam derim bir dediğini iki etmem anası babası yok diye hiç kıyamam
Ne isterse o oluyor her işime karışıyor ay patladım artık dayanamicam ailemde cahil ya yanlarına dönsem ne olacak istemezler ki evde
Otel aktivitelerinde oyun oynayacağımız zaman öyle demiştiSen bunun boyama kitabı olduğunu çözdüğüne göre ben gayet kolay boyarım de, terbiyesiz adam
Yabancı bir ülkedeyim henğz dilini bilmiyorum bi de buna güvndik ta buralara geldikÇalışıp hayatını kurmakta bir seçenek ama
Her neyse işteOtel aktivitelerinde oyun oynayacağımız zaman öyle demişti
Yabancı bir ülkedeyim henğz dilini bilmiyorum bi de buna güvndik ta buralara geldik
28 evet fakülte mezunuyuYaşın kaç, eğitimin var mı ?
Amin teşekkür ederimAllah yardımcın olsun...