Ya Sabır...

her işine karışma konusunu bilemem ama diğer hareketler bnm eşimdede var az daha sabret onun sevdiği yönden gir olaya ne bileyim maç mı sevio playstation mu yatak da ilgiyimi daha çok seviyor istedinin öle yaptırmaya çalış ev hanımı olmanda etki sanırım herşeyi gectimde tatilde otelde neden tek vakit gecirir ki adam kendine doğru çekmiyor musun nn adamı
Canj ne yapmak istiyorsa gidiyor yapıyor. Hatta aktivitelere katılıyor ben de onunla katıldığımda herkesin içinde sen bunuboybamayı biliyosun değil mi diye soruyor gerizekalı beni küçük düşürüyor

Bunu oynamayı biliyorsub değil mi diyip beni milletin içinde küçük düşürüyor çok kaba bana karşı ama başkalarına karşı öyle bir nazik ki. Mesela bi prtağı var onun yanında çalışan genç bir kız var mesajlarında gördüm güzelim yazmış sorduğunda da bu kız işimizi hallediyor kücücük bir kız kıskanmana gerek yok sevinsin diye öyle diyorum diyo

Millete kendini öyle bir ağırdan satıor ki etrafımdaki herkes onu çok seviyor ama bana gelince odun

Canj ne yapmak istiyorsa gidiyor yapıyor. Hatta aktivitelere katılıyor ben de onunla katıldığımda herkesin içinde sen bunuboybamayı biliyosun değil mi diye soruyor gerizekalı beni küçük düşürüyor
Sen bunun boyama kitabı olduğunu çözdüğüne göre ben gayet kolay boyarım de, terbiyesiz adam

Ne isterse o oluyor her işime karışıyor ay patladım artık dayanamicam ailemde cahil ya yanlarına dönsem ne olacak istemezler ki evde

her dediğine evet diyip uyumlu olduğum için hep kaybediyorum.Eve arkadaşını getirir yemeğe tamam derim bir dediğini iki etmem anası babası yok diye hiç kıyamam

işte en büyük hata bu. kendini bi halt zannetmeye başlamış. biraz da siz sesinizi çıkarın dilinizi geçirin. her dediğine he demeyin.

Bu tramvayı nasıl atlatıcam ben ailemden uzaklaşmak için bu adamı seçtim zaten ailem bana hayatı zehir etti kaçış değildi ama mutlu olurum sandım

Back
X