ilgisiz eşim var kendimi değersiz hissediyorum

7 yas cok degilki.bence adamin yapisi bu.35 degil de 25 olsaydi yine ayni karekter

Adamin yapisi bu evet. Yasindan cok daha olgun, asiri olgun hatta. Tamam olabilir. Ama bunun uzerine bide yas farkini eklersen bu ucurumlara sebep oluyor demekki bu ciftte. Bunu anlatmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Saat gecenin kaçı olmuş oturma odasına geldim açtım Sezen Aksuyu. Hani filmlerde muhakkak bir tarafından tutunursun ya hayata... Benim de umudum ve isteğim var halen. Başka bir ülkede yaşıyorum eşim uzun zamandır çalıştığı işinden ayrıldı ve daha yoğun olan bir işe başladı. Sorunum şu ki evlilik hayatımız çok da tutkulu değil sabah kalk kahvaltı hazırla bazen kalkamıyorum yalan yok eşim bişey demiyor ama yine de hissettiriyor herneyse akşam yemek faslı sonra eline kumandayı alıyor haber faslı tv de bir şey yoksa telefonu alıyor ve sıfır muhabbet. Ayrıca şunun ezikliğini de yaşıyorum çalışmıyorum ve o da zor durumlarda kalmış bu gurbet ellerinde beni pek şımartmıyor yani avm ye gittiğimizde 1 liranın bile hesabını yapıyor beni çok bunaltıyor yine de sesimi çıkartmıyordum ama artık dayanamıyorum çalışmaya başlicam ama önce kursa gitmek istiyorum türkiyeye ziyarete gelip gittikten sonra başlicaksın diyor herneyse arkadaşlar bu adamla görücü usulü evlendik biz 1 haftada nişanşandık çok beyefendi biriydi bana karşı şimdi herkese karşı yine öyle ama beni pek ciddiye almıyor yani çok bunaldım ne diyebilirim ki bana pek saygısı da yok kiloluyum biraz ilk zamanşar çok baskı yapıyordu bana herneyse şimdi ona da takılmıyor yatarkende dönüp arkasını yatıyor evet belki yoruluyor anlıyorum lakin hep ilgiyi kendine bekliyor peki bana neden göstermiyor kendşmi çok değersiz hissediyorum beni ben olduğum için seven bir kaç kişi vardı ama ben eşimi tercih ettim ne cesaretse... Acaba diyorum bizim ilişkimiz nereye kadar böyle sürer. Ha bir de sabrım da tükendi seni bırakıp gidicem diyorum hep tartışma olunca o da ne dersem diyim hep sessiz kalıyor bence beni sevmiyor elinin altında da olunca nasıl olsa yanımda diyor ve tınlamıyor benim hayallerim var ve hala da var ama bilemiyorum çok iyi nir evlilik yapamadım ne dersiniz
Sorun büyük, öncelikle evlilik bu yönde ilerlediği sürece sakın çocuk yapma.. İkincisi mutlaka bir işe gir; maddi özgürlüğünü kazan. Hem eşinin lira hesabına tamah etmemiş olursun hem de emin ol sana karşı saygı da duymaya başlar. Aynı zamanda zayıfla, kendine özen göster. Bu sadece eşin için değil kendi öz saygın içinde gerekli... Ama böyle bir adamla bilemiyorum, ne kadar mutlu olunur.. Bir aile terapistine gidin derim..

Çok yoğun çalışıyormuş belki enerjisi kalmıyor dur önce sen kendine değer ver kendini değersiz hissetme.aranızda çözülemeyecek bir sorun görmedim ben.belki yurt dışında olduğun için cevren yoktur ondan bunalmissin.ise girer sen hem maddi hem manevi rahat karsin.

Yaşlarınız küçükte değil.Kendini toparla mesela çık yürüyüş yap Kilo ver kendine güvenin gelsin sosyalleş Türk her yerde var fazla ilgilenme onunla.Israrla çalışmak istediğini söyle bu durumun rahatsız ettiğini seni belirt.Buraya Nasıl yazıyorsan eşine tartışmadan bahset

Ya aslında çok iyi bi insan iyi de anlaşıyoruz ama bu şekilde davranışlar olunca ortada ben de çok bunaldığımı düşünüyorum açıkcası herkes yuvasında mutlu olmak istiyor işte. Konuştuğum zaman beni anlıyor ve kendini düzeltmeye de çalışıyor evet ama illa hep ben söylemek istemiyorum bazı şeylerde daha doğrusu her zaman empati kurmak da önemli evlilikte. Gece çok bunalmıştım Allah hepinizden razı olsun canlar vakit ayırıp benim derdime ortak oldunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bir yandan da dedim ki kendi kendime insanların büyük alimlerin evliyaların peygamberlerin ne sorunları olmuş da şikayet etmemiş ben onların yanında kimim ki şikayette bulunuyorum diye düşünüp vicdan azabı çektim Allah affetsin

Bacım benimki de öyle bende baska ülkedeyim.ailemiz olmayınca iyice bunalıyoruz herseyimiz eşimiz oluyor onlarda gereken ilgiyi göstermiyor.benimki de telefondan cıkarmaz kafasını bi soru sorsam üçüncü de cevap verir.herseyi benden bekler öpmedin ilgilenmedin diye.ben artık bosverdim ne öpme ne ilgi.arada o peşimden koşturur oldu.sana tavsiyem sessiz kalan bi adam tınlamıyo demektir seni hala umursamıyor demek.içini dök bu adama bagır cagır ondan da bağırmasını bekle.ondan sonra içinde ne varsa dök.degilse bunlara tatlı dil yaramaz kendi kendine konuşup konuşup susunca aptal gibi oluyor insan.daha cok içini kemiriyor üzülüyor patla gitsin

Ben de öyle yapıyorum zaten arkadaşım hatasını anlıyor iyi oluyoruz sonra benim sinirimin geçtiğini anlayınca aynı şeyleri yapmaya devam ediyor benim de sana bir tavsiyem var dikkatini çek eşinin sana saygı duymasını sağla bu önemli yoksa hepten bunalıyor insan

Bacı ben calısıyorum evde para konusunda söz sahibi benim.gezdiğime ettiğime de karışmaz.bende kilo aldım bugün laf dedi diye evi birbirine kattım.ama velakin seninki kadar ilgisiz de degil de benimki de genc oldugundan inancı kavgacı.ben sessiz bi insandım beni çıldırttı sorma.herkesin derdi baska ama ikimizinki benziyor. Bana saygı duyar da avazım cıkana kadar bagırırım ondan sonra da sakin konuşurum öyle..bende sesimle korkuturum :KK53::KK11::KK11: bugün kafasına fondöteni fırlattım o oldu yani.yanlıs anlama ama senin sonun bana cok benziyor bu arada hangı ülkeden sin belki aynıdır

Kadın olan sensin yani zaten 1.0 ondesin ondan,madem evlendin oyunu kurallarına gore oyna ,halen hayallerim var diyorsun hayaller umudunu kaybederek kazanılamaz.Alttan almak kadını sadece erkeğin karşısında ezik yapar,kavga etmek terk edeceğini söylemek ise seni sadece başarısız bir kadın yapar .yenilgiyi kabul etmek yerine en büyük silahın olan kadınlığını kullan .Tatlı dilli güler yüzlü bir o kadar dik hanımefendi ayakları yere basan ne istediğini bilen ve istediğini ne pahasına olursa olsun alan bir kadın her zaman mutlu ve basarili kadındır .Unutma vaz geçmek ve hedefe gidemeyen kadınlar başarısız kadınlardır .

Kadın olan sensin yani zaten 1.0 ondesin ondan,madem evlendin oyunu kurallarına gore oyna ,halen hayallerim var diyorsun hayaller umudunu kaybederek kazanılamaz.Alttan almak kadını sadece erkeğin karşısında ezik yapar,kavga etmek terk edeceğini söylemek ise seni sadece başarısız bir kadın yapar .yenilgiyi kabul etmek yerine en büyük silahın olan kadınlığını kullan .Tatlı dilli güler yüzlü bir o kadar dik hanımefendi ayakları yere basan ne istediğini bilen ve istediğini ne pahasına olursa olsun alan bir kadın her zaman mutlu ve basarili kadındır .Unutma vaz geçmek ve hedefe gidemeyen kadınlar başarısız kadınlardır .
Yani arkadasim sen diyorsun ki kadınlıgını kullan tatlı dil güler yüz kullan.bu durumda olan kadın nasıl gelebilecek.hadi güldü etti diyelim zorla adam diyecek bu defa ha gülüyor bu demekki sıkıntı problem yok.aynı tas aynı hamamdan devam edecek.onlara güler yüz tatlı dil demek onları tepene cikarmak demek.sonra indir indirebilirsen.ben melek gibiydim tatlı dil güler yüz romantik yemekler sınırsız sevgi gecelikler bakımlar makyajlar.olmayınca olmuyor şimdi heyt höyyyttt ondan anlıyo.herkesin fikri kendine ama bu kadında kendimi gördüm yarın bi gün benim gibi kalacak

Yani bunalımdayım şu sıralar 3 ü 5 i de araması cabası ya söyleniyorum o da kâr etmiyor ben de azıma geleni söylüyorum baya yıprandığımı düşünüyorum parayı ben kazanıyorum diyor gerekçe olarak acayip sinirlerim zıpladı ya kendimi iyi hissedemiyorum

Genel olarak evlilik boyle bir sey ya, o cok ilgili sevgili romantik adamlar dizilerde

Bir an once kursa basla sosyal cevre yap gez toz

Evli değilim ama bende böyle düşünüyorum.Bencede evlilikler zaten böyle.Düz normal standart düzeyde.Bu yüzden bazen diyorumki ilerideki evlilik hayatım için, sakinlik huzur ne güzel umarım tek derdim eşimin işten yorgun gelip tv karşısına geçip tv izlemesi filan olur. O kadar pislik insanlar duyuyorum gerek kadın gerek erkek eşlerde.Normallik bana mütemadiyen huzur veriyor o yüzden. Yani eşim yorgun gelince yemek yiyip tv karşısına geçse, bende yanına uzansam öyle uzanıp tv izlesek,birlikte izlemekten keyif aldığımız şeyler olsa, yemek yerken bütün gün ne yaptığımızı öyle standart konuşsak. Su bardağı neden koymadın ekmek eksik tuzu yok bu yemeğin diye gerginlik yaratan pislik heriflerdense düz bir hayatı tercih ediyorum.Acaba ben mi çok beklentisizim nedir anlamadımki.Bu tarz dertleri bdv'de çok okuyorum çünkü.Bu dert edilmesi gereken bişeyde haberimmi yok nedir.

Güzel arkadaşım heyt hoyt her erkeğe işlemez tam tersi bırak işlemeyi bunun sonucu Allah korusun şiddete kadar gider .Erkek egemenliğinin baskın olduğu bir dünyada yaşıyoruz,arkadaşımız hem kendine örf ve adetlerine yabancı bir ulkede hemde değişken bir yapiya sahip bir adamla birlikte,tabiki bende herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama kadına naiflik hanimlik ve zekası ile savaşmak daha yakisiyor,zaten evliliklerde her iki taraf içinde söylüyorum heyt hoyt diye bagirmalar ile karşı taraf sindirilmeye geri çekilmeye mecbur birakiliyorsa maalesefki o evliliklerde sadece bir takim mecburiyetler için uzatmalar oynanıyor ,saygının karşılıklı anlayisin sevginin bittiği evlilikler ya bitmeye yada insana evliliği zehir etmeye mahkumdur .

Kızlar çok çıkmazlardayım ya bu ilişki bitecek galiba gergün tartışıyoruz en ufak şey yüzüne bana para konusunda baskı yaptı mı gözümde çok aşağılanmış hissediyorum onu

Misal ben bi şey alıcam evime yiyecek 2 ciyi de alsam pahalı olmayan bişeye bile karışıyor ben de bu siniri sürdürüyorum zaten ailem de yıllarca para konusunda eziyet çektşm bi de bu böyle yapınca hayattan soğudum nefret ettim herşeyden

Canım okuyunca çok şaşırdım hikâyemiz yüzde 90 aynı diyebilirim ben de önce telde konuşup yüzyüze bi hafta görüşüp evlendim görücü usulü ben 28 eşim 35 yaşında. Ben de eşimin ilgisizligi den yakinirim hep.hatta şu an yine canım sıkkın buraya takılıyorum. Benim eşim de AVM den 3 4 liraya su alınca tan tana eder bi sürü. Ben çalışıyorum memurum ama öğlen geliyorum o akşam. Çoğu zaman maça gider daha da geç gelir.yani ben de sıkılıyorum bunalıyorum farklı bi sehirdeyiz kimsem yok burda çok yalnızım.bazen çok pişman oluyorum onla evlendigim için. Buraya kadar ayniyiz. Ama benim dünyalar güzeli hayatımın anlamı bi kızım var.bu adam nisanliyken de böyleydi aynı senin eşin gibi çok da kibar davranır dışarda özellikle ama evde de çok yardımcı olur et yemeklerini o yapar çocuğa da evde olduğu sürede bakar ilgilenir.istediğim şeyi de alır sorun etmez. Şimdi buraya kadar ne düşündün. Belki yaşlarından dolayı bizim heyecan ve heveslerimiz yoktur onlarda.ama çocuk yokken çok daha yalnızdım kızım gelince daha mutlu bi aile olduk.ama huyu değişmiyor tabi.sen kararını ver ben boşanmayı hiç düşünmedim çocuk yaptım.

Sen çalışıyorsun arkadaşım o yüzden sana karışamıyor benim eşimin kimsesi yok buralarda hep kendi başına mücadele etmiş hayatla.Bugün spor salonuna gittik yazılmak için kararımı verdim başlicam inşallah ve sonra da eğitimime özen gösterip hemen bir işe giricem ben de boşuktayım biraz da o yüzden sanırım tabi onun bu halleri de beni çileden çıkarıyor da ya başka insanlara bakıyorum illa sorunları vardır ama eşleri böyle görgülü yani 3 ü 5i takmıyorlar ama belki aşık oldukları içindir. Eşim beni seviyormuş ve beni hiç bırakmak istemiyor ama bu davranışlarından da geri kalmıyor beni çok bunaltıyor avm ye gidince daha ucuzunu alabiliriz diyor herşeye karışıyor ay işte buna bunalıyorum ekonomik özgğrlüğüm olursa seni hiç takmam diyorum ben de sinir olunca napiyim bugün de baya tartıştık bunaldım ve de bunalımdayım açıkcası beni seviyor ama neden bu kısıtlama neden bu en ufak şeyleri büyütmesi maddi olarak nibi kere dedi ki ben nerde olsa yaparım ama şimdi iki kişiyiz ve seni düşünmek zorundayım bunları paikoojik olarak yapıyor biliyorum daha önceki işinden ayrılınca da baya etkilenmişti. Bu işini seviyor ama en ufak şeyleri niye takıp hayatı bana zehrediyor ki anlamıyorum ve ben baya soğudum bişey hissedemiyorum eskisi kadar

Iyi olur spora gidersin calisorsin arkadaş edinirsin sen daha mutlu olursan onu çok takmazsin sana batmaz hersey I. Ben hayatta şunu gördüm kimse dört dörtlük değil ve kimse çok da mutlu değil yani mutlu görülenlerin de içlerine girsen neler vardir

Back
X