Ya Sinirr Oldum Kızlarr Yardımmm

Sumeyye_57

İman varsa imkan da vardır.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
482
4
66
Kızlar hani profil düzenlemelerinden mesaj sayısına göre verilen rütbe kısmı var ya papatya,nergis,gül vs. Bunları sıfırlayıp kendi istediğimizi yazabiliyoruz diye biliyorum ama ne kadar kısa yazsam da bir türlü kabul etmiyor.Yazıp değişiklikleri kaydet dediğim zaman üst taraftaki yasadıgın yer,eğitim durumu vs. yerleri çok önceden doldurmama ragmen altlarında zorunlu alan diye bir yazı çıkıyor.Ben neden yapamıyorum bir yardım edin kızlar bir yerde yanlıs mı yapıyorum ?

bende şeyi çok merak ediyorum. BU Aşkımla kavuşmamıza ya da umutlarımıza yazan küçük alt resimi nasıl yapıyorsunuzz lütfen bana da anlatır mısınız?:69:

çizelgeyi anlatyorum:önce sitesine gireceksiniz ben daisypathe girdim ama googledan aratınca ticker diye başka yerler de çıkıyor.daisypath bu forumda sorunsuz çalışıyor.neyse sitede zevkinize göre tickerı yapıyosunuz sonra orda size forumlar için bir adres veriyo.sizde kontrol panelinden profili düzenle sekmesine girip ordaki çizelge kısmına yapıştırıyorsunuz vee tickerınız görünüyor:10:

Back
X