mehaycım,esmabüyük canlarım kusura bakmayın c.tesi kayınvalidem şehir dışından geldiği için onunla ilgilendim o yüzden yazamadım anca vakit bulabildim.3 yumurtada hareket var en büyüğü 13,5 olmuş 18 olması gerekiyormuş iğneye devam edeceğiz salı tekrardan kontrol var bakalım artık hayırlısı.beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim.sağolun
inşallah :1hug:canım saolAcarboncuk Hadi Hayirlisi Bakalim Hiç Beklemediğin Bir Anda Oluverir Farkina Bile Varmazsin
arkadaşlar benimde ilaçlarım bitti yarın yumurta kontrolüne gidiyorum bakalım sonuç ne olacak. eğer bu ay hamile kalamazsam 3 ay tedaviye ara vermeyi düşünüyorum. çünkü bende guatr çıktı onun tedavisi de başladı. guatr da zaten adet düzensizliği yaparmış. belki de ondan çocuğum olmuyordur değil mi. artık bunları düşünmek istemiyorum. 3 ay kendi haline bırakmayı düşünüyorum bakalım ne olacak. zaten hava korkunç sıcak burda hastaneye git ğel insan iyice stres oluyor. iyice bıkıyor durumundan. offf off
canım benim bende 24 yaşındayım ve tüp bebek yaptırdık ilk denememizdi şu an3 aylık hamileyim doktorum gözünüz aydın dediğinde çıldıracaktım allah herkese göstersin sağsalim kucağımıza alalım anşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?