E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza burda mesajlaşmak insanı rahatlatıyor.birbirimize destek olmamız bişeyler paylaşmamız çok güzel.mesajlarınızı bekliyorum.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza benmde konuşmaya paylaşmay çok ihtiyacım var...ilk tüp bebek denemem ama 11.gün beta 24.6 14.gün beta 49 çıktı bu çarşamba tekrar gitcem dr. şans vermiyo kimyasal diyo biide transferin 7.gününden beri kanamam var bugün bitti gibi yani tam 9 gün sürdü kan tahlillerim yapıldığındada kanamam vardı anlıycağınız bnm iş biraz karışık korku sıkıntı endişe hepsi bende canlar...
cnm cevap verdiğin için çokkk saol...kanamam transferin 7.ve8.günü kahveydi ama sonra kırmızı oldu yani adet kanaması gibiydi açıkçası bende anlamadım.dış gebelikten korktum önce ama hemşire dış gebelik için değer düşük dedi.biraz rahatladım.senin değerler nsldı bide zaten dünkü kanamamda parça parça geldi büyük ihtimalle değer düşmüştür.
çok tşkkür ederim.bu çrşba dr. testi yeniden yapıcak ama dr. göre değer kesin düşermiş.gerçekten çok zor bii durum beklemek muallakta kalmak çok zor...allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.en kısa zamanda rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin:))))