ya tutarsa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza burda mesajlaşmak insanı rahatlatıyor.birbirimize destek olmamız bişeyler paylaşmamız çok güzel.mesajlarınızı bekliyorum.a.s.

SELDA7979
evet canım yakınlarımızla paylaşamadıklarımızı yüzünü bile görmediğimiz ama kalbinin sıcaklıgıyla katkısız paylaşım bu olsa gerek (düşündüklerımı bide yazabilsem) yerimseniben

hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza evet burada dertlerimizi paylaşmak gerçekten çok güzel en azından yanlız olmadığımızı anlıyoruz

selam canim hos geldin senin sorun ne su an nasil bi tedavi uygulaniyor

canım merhaba.tahlillerim normal çıktı.aşılama önerdiler.haftaya çağırdılar ilaç kullanıp aşılama yapılıcam inşallah bir seferde tutar

selda7979 nerelerdesin? tedavi nasıl gidiyor? hadi bakalım hayırlısı hakkında ama meraklandırma bizi.

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza benmde konuşmaya paylaşmay çok ihtiyacım var...ilk tüp bebek denemem ama 11.gün beta 24.6 14.gün beta 49 çıktı bu çarşamba tekrar gitcem dr. şans vermiyo kimyasal diyo biide transferin 7.gününden beri kanamam var bugün bitti gibi yani tam 9 gün sürdü kan tahlillerim yapıldığındada kanamam vardı anlıycağınız bnm iş biraz karışık korku sıkıntı endişe hepsi bende canlar...

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza benmde konuşmaya paylaşmay çok ihtiyacım var...ilk tüp bebek denemem ama 11.gün beta 24.6 14.gün beta 49 çıktı bu çarşamba tekrar gitcem dr. şans vermiyo kimyasal diyo biide transferin 7.gününden beri kanamam var bugün bitti gibi yani tam 9 gün sürdü kan tahlillerim yapıldığındada kanamam vardı anlıycağınız bnm iş biraz karışık korku sıkıntı endişe hepsi bende canlar...

canım değerin iki katına katlanmış ama kanaman nasıl kahverengi mi, siyah mı, kırmızı mı çünkü bende 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim kahverngi bi kanamam vardı 1 hafta sonra adet kanaması oldu ve hala az az devam ediyor...:43:

cnm cevap verdiğin için çokkk saol...kanamam transferin 7.ve8.günü kahveydi ama sonra kırmızı oldu yani adet kanaması gibiydi açıkçası bende anlamadım.dış gebelikten korktum önce ama hemşire dış gebelik için değer düşük dedi.biraz rahatladım.senin değerler nsldı bide zaten dünkü kanamamda parça parça geldi büyük ihtimalle değer düşmüştür.

cnm cevap verdiğin için çokkk saol...kanamam transferin 7.ve8.günü kahveydi ama sonra kırmızı oldu yani adet kanaması gibiydi açıkçası bende anlamadım.dış gebelikten korktum önce ama hemşire dış gebelik için değer düşük dedi.biraz rahatladım.senin değerler nsldı bide zaten dünkü kanamamda parça parça geldi büyük ihtimalle değer düşmüştür.

Benimde yumurtlama günümden 6 gün sonra kahverengi kanamam oldu 3 gün devam etti 2 gün olmadı ben adetime 6 gün varken test yaptım 29,5 çıktı ertesi gün kanamam az az başladı 2 gün sonra testi tekrarladım 38 çıktı 2gün sonra tekrar 29 çıktı ve kanamam en son testden 2 gün sonra şiddetlendi parça çiğer gibi düştü cuma günü test yaptım 0,812 çıktı yani bebek düştü kimyasal gebelik geçirmişim sana tavsiyem hemen hcg testini tekrarla eğer normal olarak artıyosa belki bebek daha düşmediyse progestoron verir.ALLAH yardımcın olsun...:43:

çok tşkkür ederim.bu çrşba dr. testi yeniden yapıcak ama dr. göre değer kesin düşermiş.gerçekten çok zor bii durum beklemek muallakta kalmak çok zor...allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.en kısa zamanda rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin:))))

çok tşkkür ederim.bu çrşba dr. testi yeniden yapıcak ama dr. göre değer kesin düşermiş.gerçekten çok zor bii durum beklemek muallakta kalmak çok zor...allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.en kısa zamanda rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin:))))

yakamoz canım ne oldu durumun merak ettim işallah bebek düşmemiştir...:59:

Back
X