Ya tüylenmenin sebebi hormon bozukluğuysa?

esmenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
184
0
arkadaşlar hormon bozukluğu nedeniyle tüylenme falan oluyomuş hatta bu saç dökülmesi sivilceye de neden oluyomuş bunun hakkında bilgisi olan tedavi olabilen var mı???
 
Canım benim tüylenmem hormon bozukluğu yüzünden.. Bayanlarda olmaması gereken yerlerde fazla fazla var ne yazık ki.. Test sonucunda böyle bir rahatsızlığın varsa doktor doğum kontrol hapı veriyor genelde.. Daha sonra da hormon ilacı..
Tabii ben bunları tam olarak kullanmadım hala aynıyım, o ayrı. :)
 
arkadaşlar bunu nasıl öğrencez benim de çok problemim var bu meretten :KK43:

hangi doktora gitmek gerekiyo
 
arkadaşlar bunu nasıl öğrencez benim de çok problemim var bu meretten :KK43:

hangi doktora gitmek gerekiyo
canım ben dermatolojiye sivilcelerim için gittim doktor baktı sende hormon bozukluğu da olabilr dedi endokrinolojiye gönderdi orda kan tahlili yaptılar sonuçlarım ankaraya gitcekmiş 10 gün sonra gel al sonucunu dediler.gittim.ünüversiteye git orda bakıyolar dedi inşallah yarın üniversiteye gitcem gelişmelerden haberdar ederim inş tüysüz günler:1rolleyes:
 
Son düzenleme:
arkadaşlar ben de hormon bozukluğundan tedavi oldum benim sorunum polikistik over sendromuydu doğum kontrol hapı tüylenmeyi yok etmiyor sadece ilerlemesini önlüyor
ancak sivilce ve saç dökülmesinde etkili
şu an da önlem olarak doğum kontrol hapına ara ara devam ediyorum
 
bende cok kullNdım dogum kontrol hpını bir fayda etmedi tüylenme için ... bunun için endokrinoloji bölümüne gideceksin boncok
 
X