Yaa akşam akşam koltuktan düştüm gülerken, çok yaşaBacagina bagla diye yemin ettirseydin geneleve gitmez bu sefer de normal birisiyle yatar
Amin canimYaa akşam akşam koltuktan düştüm gülerken, çok yaşa
Başkanım çok tatlısın : ))Geyikten banı yürüyüşümden önce mi alırsınız yoksa yürüyüş sonrası mı? Az sonra yürüyüşe çıkacağımda, hemen kararınızı verin ki işlemleri sıcak sıcak yapalım.
Merak etmeyin. Onlara orada oyle bir terbiye ve disiplin veriliyor ki. Asla oyle bir sey yapmak akillarina bile gelmez. Cesaret edemezler duyulur diye. Baska bir sehirde calismaya gitse kafayi yersiniz herhalde. Boyle sacma kuruntularla huzurunu kacirmayin ki adam okusun meslegini eline alsin.3 yıllık bi iliskim var.Askeriyeyi kazandi astsubayligi.Orda geneleve gitmiycegine dair yemin et dedim.Yemin etti.Hakkimi helal etmem yoksa sana dedim.Ama icim icimi yiyo.ya giderse diye.Ya ne kadar güvensemde ya yaparsa diye aklima takiliyo.Bi kaniti yok emin olamam bundan asla ama baskasina dokuncak olma ihtimaline katlanamiyorum.Benim gibi boyle seylerden korkanlar var mi
Kucuk hanim askeri okulun nasil bir sey oldugunu bilmiyor henuz..hahahahahahagenel ev mi ay bi daha güleyim hahahahaha yahu kızım askeri okul- hastalık kaparsa ne olur biliyor musun hahahahahahahaha sacmalamışsın...
Supersiniz tek kelimeyle..Geyikten banı yürüyüşümden önce mi alırsınız yoksa yürüyüş sonrası mı? Az sonra yürüyüşe çıkacağımda, hemen kararınızı verin ki işlemleri sıcak sıcak yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?