Ya yaparsa

-Geneleve gitmeyecegine yemin et?
-Yemin ederim.
-Allah carpsin de?
-Allah seni çarpsın ki gitmicem (!)

Ya aksam aksam iyi güldüm. Nasil muhabbetler bunlar boyle ya. Yaşlar kaç? Neyin kafasi bu

Geyikten banı yürüyüşümden önce mi alırsınız yoksa yürüyüş sonrası mı? Az sonra yürüyüşe çıkacağımda, hemen kararınızı verin ki işlemleri sıcak sıcak yapalım.

Nasıl bir muhabbet donmus aranizda boyle.. Esimle 8 yillik flort ve sonunda 4 yillik da evliyim boyle birsey asla sormadim soramam da zaten, yerin dibine girerim herhalde..Yapan yapmistir zaten engel olma gibi bir durum soz konusu olmaz.. o da onun vicdanina kalmis artik.. boyleleri zaten 10 metre oteden belli olur bana gore..
Az cok tanimissinizdir bu 3 yillik iliskinizde sevgilinizi..
ilginc...

Aranızda ki diyalog çok ilginç! Böyle güvenmediğiniz insanla neden devam edersiniz ki? Aranızda biraz seviye olsun,mesafe olsun saygınız bozulmasın.

Sizi seviyorsa başka kimseye dokunmak istemez. Üç yıllık sevgilinizi tanıyor olmalısınız. Karaktersiz insan (kadın da erkek de) sevgilisini her türlü aldatır, yemin etmiş olsa da. Bunu da sizin herhangi bir çabanız engelleyemez. Korkularınızın bilincinde olun ancak onlara teslim olmayın. Başkalarını kontrol edemez ve olacak olanı engelleyemezsiniz.

ınsanın aklına gelmez ya demek kı sende guvensızlık adam da o potansıyel var gecmısınde ogrendıgın durumları mı olmus? sevıyesı yerden toplanacak bır sevgı sadakat yemını bana göre sevgıde değil de sen onu sahıplenerek bır takım yasaklar koyarak onu duzgun adam halıne getirebilecegini yada duzgunlugunu koruyabılecegını sanıyorsun ama bunları aklına getirmeyecek biri olmalıydı o.

Geneleve gitme potansiyeli mi var bu sekilde yemin ettirdin.
Ayrica nasil gururun ve diline bunu yapabildin.
Genelev ne be akli basinda insan oralara gider mi.
Bu yemini ettirmeyi aklima getiren adamin yaninda yakininda 1 saniye durmam

Merak etmeyin. Onlara orada oyle bir terbiye ve disiplin veriliyor ki. Asla oyle bir sey yapmak akillarina bile gelmez. Cesaret edemezler duyulur diye. Baska bir sehirde calismaya gitse kafayi yersiniz herhalde. Boyle sacma kuruntularla huzurunu kacirmayin ki adam okusun meslegini eline alsin.

Yıl olmuş 2017 hala genel ev muhabbetimi yapıyosun oysaki dışarda onca hazır olda bekleyen kız varken sen genel eve gitme diye yemin ettiriyosun belkide eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyosun adamın yapmayacağı varsa da yapar bu kadar üstüne gitme derim,, ha o kapasite var diyosan da genel eve giden erkekten hayır gelmez ayrıl derim

Supersiniz tek kelimeyle..

Yaşın küçük anladığım kadarıyla böyle düşünüp kıskandığına göre o oraya askeri okula gidiyor gzmeye degılkı yapacak olan her yerde yapar guvenın yoksa ayrıl düşüncelerin yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…