yaa ben çok kıskancım ama yaaaa:((

http://skorer.milliyet.com.tr/beth-...var-/-/galeridetay/1853562/default.htm?PAGE=1

alın işte milliyetten bi sayfa... buna bakan beni nasıl beğensin ama yaa(( nefret ediorum teknolojiden

ya ne biçim fikirlerin var senin ya
sende gram özgüven yok mu?
baktım resimlere tek tek ablamız memelerini açmış sadece
merak etme sende erotik çamaşırlar giy memişleride sal farkın olmaz
lütfen bu kafayı değiştir

seni sevmese beğenmese senle ne işi var allasen
evet ne işi var senle açıkla

ay sen harbi doktora gitmelisin,terapi gör gerçekten
sende yanlış anlama ama paranoya olmasın sakın
baksana psigolağa bile güvenmiyorsun
full makyaj giyimli halinle kırtasiyeye bile gidemiyosun kompleksten
gerçekten hayatı kendine zindan ediyorsun be canım

Yorumum sizi sakın ola ki incitmesin ya da yerme amaçlı olduğumu düşünmeyin lütfen
Ama bu durum sanırım Gizli Narsizm gibi :44:
Bir ara bir kaç makale okumuştum.
Bir doktora görünün mutlaka

bunlar okurken bir an bana bağırdığınızı hissettim:)) ama iyi oldu yani... demek ki cidden saçmalıyorum ben neyse ki her aklımdan geçeni sevgilime yansıtmıorum yoksa çoktan bırakırdı beni(( hayatı kendime zindan ettiğimin farkındayım..bazen çok kızıorum kendime... şükretmeliyim halime.. ama bende güzellik takıntı haline geldi sanırım...insanlara sürekli güzel mi değil mi? sevgilim beğenir mi ,aklı kalır mı vs.die bakıorum

Sirf kendine guvensizliginden kaynaklaniyo. Guzelsin belli ki. Guzel olmasan bile en guzel kadinlar kendini seven kadinlardir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumum sizi sakın ola ki incitmesin ya da yerme amaçlı olduğumu düşünmeyin lütfen
Ama bu durum sanırım Gizli Narsizm gibi :44:
Bir ara bir kaç makale okumuştum.
Bir doktora görünün mutlaka

. Mükemmellik arzusu derinde yatan, fantezilerde ortaya çıkan bir arzu olabilir. Yüzeyde mükemmellik ile ilgili açık bir arzu, gösteri, ifade bulunmayabilir. Hatta tam tersi kişiliğin tevazu maskesi ardına saklanma ihtiyacı duyduğu durumlar olabilir. Bu hali benliğin kırılganlığını, kırılganlığı tetikleyecek ortamlardan ve kişilerden uzak durma anlamında“sakınma-avoidance” ile açıklayabiliri
sanki beni, anlatıyor..... hımmm bu olayı ben biraz araştırayım... meğer ben kendimi beğenmiyorum derken..fazla beğenip de daha fazlasını isteyip tatminsizlik yaşıo da olabilirim(( ohaaaaaa kendime şaştım şuan...ve bişeyin daha farkına vardım..ben bu meseleyi cidden bi uzman yardımı olmadan çözemycem<.8 teşekkürler...bu farklı bakış açısı için

Sirf kendine guvensizliginden kaynaklaniyo. Guzelsin belli ki. Guzel olmasan bile en guzel kadinlar kendini seven kadinlardir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın sanırım...benim öyle çok arkadaşım var...yolda yürürken farkına varmayacağın ortalama bi insandır... ama kızda öyle bi kendine güven var ki..2 gün yanında takılsam kendimi yanında notre dame.ın kamburu gibi hissediorum o kadar karizmatik,özgüveni yüksek ki ister istemez sen de öyle görmeye başlıosun

cnm bence yanlış anlama ama senin ilk önce kendine güvenin yok karşındaki insana güvenin nasıl olsun ki.önce kendini beğenmelisin.neden kendini bu kadar sevmiyorsun ki anlamadım.arkadaşların da seni güzel buluyormuş işte ne güzel sen bununla övünmelisin.makyaj yapmıyor musun?mesela hoş gözükmek için bi kalem bi rimel allık sürsen bile yüzüne renk gelir.önce kendinle olan sıkıntını aşmalısın ki karşındaki insana da güvenin olsun.

rica ederim
yaşantımız, karşılaştıklarımız, acılarımız zaman zaman bizi normlardan uzaklaştırabiliyor. O zaman yapay kişilikler, duvar örmeler, aşırı uç yaşamalar veya tamamen içine kapanmalar, aşırı özgüven ya da çok ciddi güvensizlik gibi durumlar ortaya çıkabiliyor.

ben psikolog ya da psikiyatrist değilim ama knedimi kurtarma adına çok fazla daldım psikolojiye.
insanlar kelimeleriyle dahi kendilerini ele verebiliyorlar ki bunu hepimiz biliyoruz.

tekrar söylüyorum bunu kesin bir şey gibi algılamayın ama bende bu kanı oluştu (diğer konularınıza da baktım)
bir uzman muhakkak düzgün bir teşhis ve bunun üstesinden gelebileceğiniz bir tedavi sunacaktır.

çözümü varken yaşam kalitenizi düşürecek bu tarz şeylere saplanıp kalmanızı istemem. bir ömür mukayese ederek ya da onay bekleyerek geçmez çünkü.

sağlıcakla kalın

herkes zaman zaman kendini kotu hissedebilir atiyorum bazi gunler hepimiz o gun guzel olmadigimizi dusunebilirz. modumuza gore.
ama seninki paronaya olmus ki bi ara bende oyleydim herkes benden guzel en cirkin ben. herkes bana ne kadar cirkinim diye bakiyo sanirdim ama ozguvenini tavan yaparsan bunlardan eser kalmaz. etrafina bak eminim senden guzeller disinda senden guzel olmayanlarda vardir

valla bağırır gibi yazdım açıkçası kusura bakma
ama gerçekten kızdım sana

ya gencecik güzel iyi bir kızsın neyini beğenmiyosun
niye hayatı kendine dar ediyosun
gazetede çıkan cıbıldak kadınlar yüzünden resmen kendini hırpalıyosun
lütfen güzelim yapma böyle

Uvvv sen asmissin kendini ablam ya napcan bizden ne istiyon gastedeki hatunlarin adresinimi naapcan kiz hatunlara,valla ben bilmiyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…