Yaaaa Nasıl indiririm

Başka bir ülke üzerinden itunes hesabı açmak gerekiyor sanırım. Erkek arkadaşım öyle bir şeyler yapıyordu tam bilmiyorum. Ama Türkiye hesabı üzerinden indirilemiyor oyun bildiğim kadarıyla.

Siz indirene kadar oyun populerliğini yitirmiş geçen bir haber başlığında yazıyordu.Başka oyuna artık
:) aynen ben adını çok önceden duydum bir ara yine denedim yapamadım şimdi arkdaşta gördüm de bir yardımcı olursunuz diye buraya yazayım dedim

Gecen tramvay a pokemon yakamak icin binen gencleri gordum. Acmislar ellerinde oturmuslar koltuklara millet itis kakis akraba olmus ayakta Siz oyle yapmayın lutfen sinir oluyorum o oyuna

:) aynen ben adını çok önceden duydum bir ara yine denedim yapamadım şimdi arkdaşta gördüm de bir yardımcı olursunuz diye buraya yazayım dedim
Ben de bilmiyorum yasa dışı yollardan iniyor diye duydum denemedim de hiç oyun ilgimi de çekmedi çünkü.

Evet şuan bana bir durum dert oldu benim buraya bu konuyu açmam sizede dert olursa sizde kendinize bununla ilgili bir konu açabilirsiniz
vuuuuuu ablamız ne güzel konuştu derdine derman olayım gel. Google amcaya yaz özendiğin oyunu nasıl kuracağını öğretsin sana. Millet burda gerçekten dert olan konuları paylaşsın müsade et de.

vuuuuuu ablamız ne güzel konuştu derdine derman olayım gel. Google amcaya yaz özendiğin oyunu nasıl kuracağını öğretsin sana. Millet burda gerçekten dert olan konuları paylaşsın müsade et de.
Gerçek dert illaki aldatmak aldatılmak boşanmak şiddet mi ?evet bana göre dert ama benim derdim de şuan bu saygı duymayı öğrenmelisiniz müsaade et derken de ben bu konuyu açtım diye burdaki bayanlar dertlerini paylaşmaktan geri kalmıyor herkes istediği şeyi yazıp çizebilir engel olan yok

Bir Derim Var bölümüne uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesi uyarı almaktadır.
Lütfen konuları uygun bölümlere açınız.

Bu konu için uygun bölüm Teknik Destek'tir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…