- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
Telefonum ıphone pokemon go indirmek istiyorum ama bulamadım kuramdım aranızda indirip Oynayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet açtım Avusturya üzerinden ama devamını getiremedimBaşka bir ülke üzerinden itunes hesabı açmak gerekiyor sanırım. Erkek arkadaşım öyle bir şeyler yapıyordu tam bilmiyorum. Ama Türkiye hesabı üzerinden indirilemiyor oyun bildiğim kadarıyla.
:) aynen ben adını çok önceden duydum bir ara yine denedim yapamadım şimdi arkdaşta gördüm de bir yardımcı olursunuz diye buraya yazayım dedimSiz indirene kadar oyun populerliğini yitirmiş geçen bir haber başlığında yazıyordu.Başka oyuna artık![]()
Niye
NedenBu konuya yardımcı olacak bir cevabın vatana millete hayırsız bi adım olacağını düşünüyorum...
Önce ülkemi sonra seni düşündüğüm için sessizce çıkıyom topikten...
Ben de bilmiyorum yasa dışı yollardan iniyor diye duydum denemedim de hiç oyun ilgimi de çekmedi çünkü.:) aynen ben adını çok önceden duydum bir ara yine denedim yapamadım şimdi arkdaşta gördüm de bir yardımcı olursunuz diye buraya yazayım dedim
Evet şuan bana bir durum dert oldu benim buraya bu konuyu açmam sizede dert olursa sizde kendinize bununla ilgili bir konu açabilirsinizBdv konusu mu bu şimdi?
vuuuuuu ablamız ne güzel konuştuEvet şuan bana bir durum dert oldu benim buraya bu konuyu açmam sizede dert olursa sizde kendinize bununla ilgili bir konu açabilirsiniz
Gerçek dert illaki aldatmak aldatılmak boşanmak şiddet mi ?evet bana göre dert ama benim derdim de şuan bu saygı duymayı öğrenmelisiniz müsaade et derken de ben bu konuyu açtım diye burdaki bayanlar dertlerini paylaşmaktan geri kalmıyor herkes istediği şeyi yazıp çizebilir engel olan yokvuuuuuu ablamız ne güzel konuştuderdine derman olayım gel. Google amcaya yaz özendiğin oyunu nasıl kuracağını öğretsin sana. Millet burda gerçekten dert olan konuları paylaşsın müsade et de.
Yürüyün kim tutar siziEvet şuan bana bir durum dert oldu benim buraya bu konuyu açmam sizede dert olursa sizde kendinize bununla ilgili bir konu açabilirsiniz