Doğuma Hazırlık yaaaa ogluma isim bulamıyorummm:((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

b3tul

Her anımıza sonsuz sükür ...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
59
1
86
arkadaşlar kısmetse 4 ay sonra oglum dogacak ama henüz tekbi isim bile bulamadık eşimle sadece tavsiyeler üzerine talha, ali tuna olabilir gibi gelio ama dahaaaa cok yardıma ihtiyacım varrr eyvahedigeldismile( kız olsaydı ismi halihazırdı ama kısmet böyleymişşş yağız ismide hoş ama eşim pek istemiyor o ismi ... ( naapcam yaa bu konuda herhangi bi fikri olan varmı

Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin...
isim sözlükleri var, anlamlarıyla birlikte yer alan siteler. bakmışsınızdır ama başka türlü zor...
benim oğlumun adı TAHA ÇAĞAN( bayram günü, mutlu gün anlamında)
fikir olarak KAYRA(unisex ama anlamı güzel: Allah'ın lütfu)...
ama acele etme daha 4 ay varmış çok fikir değiştirirsiniz...

Benım oĞlumun adı ahmet ÇaĞatay.ahmet mecburıyetden ama ÇaĞatayı Çoooook severek koydum.2.ÇoÇuĞum bÜyÜk ıhtımalle erkek olacak adıda muhammet tuĞra olcak

evet bizde kararsız kaldık ben 8 aya girdim yaser affan afdal arasında kaldık ben yaser istiyom kimse koyma diyo arafatmış napıcam bilmiyom arakadaşlar

bizde talha dedik talha kaldı gibi görünüyo şimddidenn herkezz alıştı talha diyolar:) erkek ismi bulmak kıza göre daha zorr sanki

bende 21 hafta 3 günlük hamileyim ve TUNÇ URAS düşünüyoruz. 3.5 yaşında bir oğlum daha var ve ismi MEHMET ARDA .

29 haftalıgım bızde MERT ısmını dusunuyoruz .anlamı soylenısı bılındık bırsey.ayrıca bız yurtdısa gırıs cıkıs yapıyoruz esımın adı ERCAN orda ona ERKAN dıyorlar .bu yasanmasın dıye cocugumun gelecegı ıcın mert dedık ordada mert olarak okunup yazılıyor.

fikirleriniz için saolun ama gercekten erkek isimleri cok zor oluyo ya isimler sözlüğüne defalarca baktım ama genede içime pek sineni olmadı...

yakut, akif, furkan, ensar, eymen, kayra... :ecrin_bebek: bunlar da benden.

(((((((((( offfffbaşka fikri olann??! (

bir arkadaşım taha berk koymuştu söylenişi çok kolay ve ikiside kullanılıyor..
eymen
sina
tuna
talha
haktan
noyan
tubertu
nogayhan

bende erkek bebek bekliyorum listemdeki isimlerden paylaşayım daha araştırıyorum bakalım 6 ay var önümde anlamlarını bulamadığın olursa yazayım ama hepsi anlamlı isimler
melih
umut
azad
bera
bertuğ
çınar
ecir
karin
reha
rüzgar
reva
semih
serdar
serhat
serkan
sina
turab
alemdar
seha

Medinem canım BERA ismi kız ismi benim görümcemin 7 yaşında kızı var ismi BERA . iyi düşün ve araştır bence

canim aslinda benim iki kizim var ve 4 yildir ENSAR cok hosuma gidiyor, insallah 3e oglum olursa koyacagim, MUHAMMED ENSAR , ESIMIN DE YASER HOSUNA GIDIYOR, ENSARIN ANLAMI, MEDINEDE PEYGAMBERIMIZE ILK YARDIMCI OLAN INSANLAR, MEDINE DE ILK MUSLUMANLAR.opuyorumnanaktan

ensarin kelime anlami ziyadesiyle yardimda bulunan dir. mekkeli muhacirlere, medineli muslumanlar yardim etmis ve medineli ensar, yani yardimcilar olmuslardir.
isim olarak benim de cok begendigim isimler arasinda tavsiye ederim.
bera ise aslinda erkek ismidir, bir erkek sahabe vardi bera adinda. ama kizlara da koyuyorlar demekki..
he bi de yaser yerine, yasir ismini tavsiye ediyorum ve artik yazima son veriyorum kizlar, cok oldum galiba!!

boshayallersmile
canim benim hosuma giden ismi tam acikladigin icin sagol, yasir, sanki yasin der gibi , ben sahsen yasir koyacagima yasin koyarim, yaser kulaga daha hos geliyor. canim neden cok olacanki, ayipsin, sen acikla tercume et biz okuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…