kızlar yaa, ilşkiden vazgeçtim orgazm da yasak değil mi??
kızlar yaa, ilşkiden vazgeçtim orgazm da yasak değil mi??
bak gece gece nerelerı de gezıyor... hadı uykuyaa hadııı..
uykusu kacmiski ilham almaya gelmis..
bi ise kalkisacak besbelli.. gaza getirseydin ya sende :icecream:
canım bakayım dedim çerezimiz bizim için yeni tüyolar yazmış mı? azcık feyz alayım falan dedim malum çalışmalara son hız devam eden bi sen kaldın :roflol: .
kiz masallah de senden bilirim bak bisi olmazsaklava:
Allah çerezimden razı olsun topikimi ona armağan edyorum hahahahahahahha
unuttum..unuttum..unuttum...senağlamasenağlama
o nasıl bişeydi...CADIARZU:çok üzgünüm:
hemde 41 değil 41.000 kere. demem mi kkıııızzz
ana bu topik nasıl sessizleşmiş kızlar bir zamanlar neler yazardık vayyyy vaaayyy geçti artık bizden koca göbecikle hiç birşey olmuyo artık libodo tavan yaptı
hicde bilem..
bende tam gaz devam..da.. kimse yazmayinca tek kalmiyayim diye yazmadim bende :icecream:
helal sana be yürü kim tutar seni benim kocişde bende kuduruk olduk adam esma doğum yapsanda eski yaşantımıza geri dönsek diye çıldırıyooo bende aynen öle valla en son beraberlikde valla içerde bişeye değdi esma dedi ve bırakdı adam tık yok aklım oğlumdayken yapamıyrum diyo bir zamanlar aslıyla gülşaha gülüyordum şimdi ağlanacak haldeyim :çok üzgünüm:
kiz ne deysin be..
ona öyle gelmisdir o..
e ne demisler..gülme komsuna gelir basina..
ne bilem canim..bizde bi degisiklik yok.. hersey her zamanki gibi..
son ana kadar böyle devam etmedkde azimliyiz insallah :1rolleyes:
zaten şu topikde senin eline su döken çıksın ne karılar varmış diyecem
bu erkekler yokmu biz korkmuyoruzda onlara ne oluyo anlamıyorum yaaaa dur bakalım bugün kocişe gaz verem ne olacak gerçi bende zorlanıyorum artık ama olsun zor falan uğraşacağız ne yapalım son demlerimizi yaşayalım demi
kız hacer sana birşey soracağım siz bu 40 günlük lohusalık döneminizde ne yapacaksınız ben çok merak ediyorum sizi sen garanti gökdelene felan tırmanırsınnnndelikafadulden
kiz masallah de..daha yeni atlattim mantari zati..senden bilirim bisi olarsa kaydirigubbakcemile
hic sorma..hic bi fikrim yok..
kanama ne zaman kesilirse o zaman yapabilirmisiz..
insallah uzamaz -tatlicadiarzu-
allah nazarlardan saklasın inşallah durmak yok yola devam sonra 40 gün olmayacak zaten ondan sonra zeynep yaptırmayacak karnındayken siz bana rahat vermediniz şimdide ben siz e rahat vermeyeceğim diyeeeekaydirigubbakcemile3
zeynep degil zehra :asigim:
ben onu kandiririm .. yeterki niyet edeyim :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?