Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

Lazanya

ezik püsküvüt
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
2.931
2
641
Muğla
Hamileliğin getirdiği yüksek istekle enerjisini boşaltamayan biz gebişler rüyalarda buluşmaya mahkum muyuz???gelin paylaşalım acımız hafiflesin ehueheueheuhenaniknaniknaniknanik smiley bile erotik geliyor artık

ahh ahh en çok bu konuda muzdarip olan benim kanımca..
ilk 4 ay korkumuza yapamadık bir şey..
5.ayda 2 kere gooooooool oldu...:lepi:
o zaman bu zaman tık yok..bundan sonrada ı-ııhh..senağlamasenağlama
yandı gülüm keten helvam modunda geziyorum..:çok üzgünüm:
kocamla resmen kardeş gibi olduk be yaaa...naniknanik

ya valla dr bize yasak vermediiii haftada olmadı 2 haftada bir kardeşlik ilkerini bozoyuruz enb son yaptığım şey oğlumdan özür dilemek oluyo:)))

hamile kaldığımda yasaktı sonra yasak geçti ama benim kocam yapmak istemiyor ben kendimi kaybedince kendine gel sakin ool diyor sizce sakin olabilir miyim??son tarih 20temmuz o gün bugündür ciğercinin önünde bekleyen kedi gibiyimmsenağlamaklava:kötükedihüso

sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: çok hoşsunuz ya, valla billa...

aynen geçen haftalarda hep aksilik oldu. artık rüyama girdi bu durum. eşim benden kaçıyodu, hani bizim bahanelerimiz vardırya "başım ağrıyo" "yorgunum" vs vs.

aynılarını bana yapıyodu. sabah çok sinirli uyandımÇok üzgünüm çoook

hafta sonu telafi edildi tabiŞeniz :hooray:

sanırım düşük tehlikesi falan yoksa 8. aya kadar yapılabiliyomuş. kuzenlerim yapmış yani

koptummmmmmmmmmm:roflol::roflol:
sen yine iyisin..diyorum ya ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç bir şey yok..
o iki kere de rahim yukarı çıkmasından dolayı hiç bişe anlamadım..
30 mayıs benimde öldüğüm gündür..kaydirigubbakcemile3

Kızlar ya kusura bakmayın ama gülüyorm kendi kendime ve halinize vallai kötülükten değil...Kendi geleceğimi gördüğüm için bizde isiyoruz ya hani diyoruz olursa olur olmazsa olmaz diye ..kesin benimde böyle bir derdim olur ve oturduğuım yerde kendime gülerim -kızım sen istedin diye..
Sizde accık kaçamaklar yapı verin ileri gitmeden ne var yani olmazmı ?? :jeyyar::jeyyar:

Biz sadece sayıyı azalttık haftada iki oldu o kadar diğer türlüde vakit geçmezki :))))
Hem adama da hak vermeden edemiyorum daha bana doymadan hamile kaldım.Düğün tarihi 27 haziran SAT 28 haziran nasıl ama :))))

ya ciddimisin lazanya?????
bunu düşünemyiorum bile. bi şekilde ona gazoz içirmelisin bence:jeyyar::içelim:

zakkumcum yapılıyorda rahim mahim yokki..
ne anlıcam ne etcem..kafamçokkarıştı
aslı aynı durumda benim bacım..sen gene kendi gibisin..kaydirigubbakcemile
bende her an yırtmaya hazır panter gibi..:roflol:

benim kocişde korkuyo bende korkuyorum ama adamada hak vermek lazım 1 haftayı doldurdumu duramıyo bide artık bişeycik olmadığını gördüya (ilk başlarda çok tereddüt ediyorduk) haftada 1 sokuluyo yamacıma dedim bide bak son 1 ayla doğumdan sonra 40ım çıkana kadar bişeycik olmayacak fırsatları değelendir bence diye oda fırsat bu fırsat diyo:)))

ah ahh bugünlerinin kıymetini bil güzel kardeşimsırnaşık şey
inan bu durumda oluyorsun..
hayır görmesem iyi..görüp de yapamamak zaten koyanı ya..:çok üzgünüm:

Biz sadece sayıyı azalttık haftada iki oldu o kadar diğer türlüde vakit geçmezki :))))
Hem adama da hak vermeden edemiyorum daha bana doymadan hamile kaldım.Düğün tarihi 27 haziran SAT 28 haziran nasıl ama :))))

senin kocanın durumu vahimmiş..kafamçokkarıştı:roflol:

hayalist canım senin kociş çok haklı o zaman hafta2 güne ilk evlendiğimiz günler geldi birden aklımada

ya bişey hissedilmez mi ki bu dönemde:S ben mi kendimi kandırıyorum ki acaba.. benim hoşuma gidiyo, gülşah bu durum nedir? benim 2 kuzenim de doğum yaptı ama ikisi de çok saldırgan almuş hamilelikte. hatta biri " eşim bıktı artık isteklerimden" diyodu...

bi arkadaşım da bana şaşırıyo haftada 1 oluyo falan dediğimde. onlar baya sık yapıyomuş:S

alla alla herkeste farklı oluyo demekki...

Annemde diyor zavallı damadım diye de ne yapayım çocuğu da o çok istedi ondan korunmadık.
Ama iyiki de korumamışız.Bizimki daha şimdidn babasının sesini duyunca tekme atmaya başlıyor.
Gerçi iş üstündeyke atınca insan utamıyor değil.Hatta eşim geçen gün sessiz yapalım çocuk duymasın dedi.Koptuk bir anda :))))

valla benim hoşuma gidiyo kendimi frenliyorum ilk o gelsin diye bide böleyim istesemde yaklaşmıyorum adama ilk adımı ondan bekliyorum oda ben istemiyorum onun için yapıyorum sanıyo garibim

:1shok:Aboooo, tirbiyesiz, edepsizler. Başınızamı vurdu len.:mymeka:

:lepi:lülülülülülü

:1shok:Aboooo, tirbiyesiz, edepsizler. Başınızamı vurdu len.:mymeka:

:lepi:lülülülülülü

ahh canımm..sende unutalı yıllar var demü:icecream:
bizimki gene geçici..bu karı menepoza girdi kızlar söylemesi ayıp..:çok üzgünüm:
ondan cinsellik nerde o orda..:teselli:
e yaşda 40 olunca...:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…