Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

Benide dama çıkanların arasına yazar mısınızzzzzzzzzzzzzzzz

yaaaaaaaa...........................İnecem de önce bişilerin kalkması lazım hehehe...............

El atmadığın bi yer kaldımı desene bakimm sen önce..Kabahatli bizmi olduk şimdi.................

El atmadığın bi yer kaldımı desene bakimm sen önce..Kabahatli bizmi olduk şimdi.................

ayol ne bilim ..sengözlerimebaksanab
ben her ihtimali gözden geciriyorum da..
o zaman.. e daha ne diyeyim.. yaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
:teselli: sırnaşık şey

Evet yazıkkkkkkkkkkkkkk....Kızmıcam sana hiçç....Biliyom acınacak haldeyim.................Benimki pek bi duygusal çıktı..Bide beni azarlıyo sen ne biçim annesin hiç düşünmüyosun kızımızı diye kafayı yiyecem yaa.....

ay benim kocis daha degisik yaklasiyo bu konuya..
ayiptir söylemesi kizim cagiriyor beni diyor
:roflol::roflol:

Bizimkide çağırıyo ama sesi cılızmı ne duyuramıyo yavrucakkk

anam ya valla hee bizim herifler ne duyarlıymış meğeeer ayıp olurmuş oğluna hareketliymiş falan. çerez mts doğru söylüyor el at ne atarsan at. ayıpmış ulen onu yaparken ayıp olmuyomuydu hehehehehe

ben 19uncu haftadıyım , bizde haftada iki kere falan oluyor , çok mu kızlar sizce ,olmaz oğluma bişey dimi??

:lepi: elimden kaçış yok hehehehehhehe zafer benimdirrrr:içelim: yok ayıpmışmış da yok oğlu hareketliymişmişde, yok ben niye korkmuyormuşmuşumda Şeniz elimden kaçamadı ama :roflol::asigim:

:lepi: elimden kaçış yok hehehehehhehe zafer benimdirrrr:içelim: yok ayıpmışmış da yok oğlu hareketliymişmişde, yok ben niye korkmuyormuşmuşumda Şeniz elimden kaçamadı ama :roflol::asigim:

kutlarim seni
kaydirigubbakcemile5
kacan kovalanir.. kocisin bunu anlamistir artik :icecream:

yavrum bu cüsseyle tabi aklım fikrim yemekte olur hihihihiih seviyorum kendimi beeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…