Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay be bide mart annesiniz ğecermi o günler :teselli: valla yazıları okuyunca sizin sesleriniz mart kedilerini bastıracak gibi görünüyor Şeniz
ben sizin yasadıgınız seyi 3 defa yasadım biri 7 biri sekiz biride 9 bide üstüne kırkı ekleyin
ama tecrübe bu günlerde geciyor ha sabredin bacılarım bu yolunsonu güzel bir sey icin
![]()
vuslata ermek ne kelime evlindiğimden beri vuslattayım ben ara vermeden haaahaah
ama siz mart kedisi oldunuz harbiden konuşmayacaklarmış bizle hacer:dilcikar::dilcikar:
hani benim lazanyam,nazanım..CADIARZU
sizsiniz vahim durumda olan ayol..
durdurak demeden devam ediniiiizz...lülülülülülü
reziller,kepazeler....:mymeka:-tatlicadiarzu-
tüüüüüüüüüüü(balgamlısından):dilcikar:
burdayiz canim, kendileri adamlari rahat birakmiyolar, bize laf atiyolar sekerim sizin kocislerinizin durumlari vahim asil:dilcikar:
şehnazcım sizde bizdensiniz bizde 2 günde bir yani hamilelikten önceki gibi aynen devam kocişe diyorum diyorum bunlar son turlar 7. aydan sonra yanıma bile gelemezsin o da bu son fırsatları değerlendiriyor kaydirigubbakcemile3
benim bildiğim doktor bişey demekdikden sonra son ay akıllı durmamız gerekiyo ayşin gel hayatım yanımıza şimdi senide bombardımana tutar bu azgın karılar
geldim geldim..
babam geldiği için çok giremiyorum akşama evden devam ediciiiim..
meydanı size bırakır mıyım beeee...
adamlara bi rahat vermiyonuz..az şöyle usul durun..:1ninca:
anne olacaksınız bide...:mymeka:
janet bacım..güzel bacım...
elbette güzel bişe için ama bu da can daha...:çok üzgünüm:
sabır sabır nere kadar..fisfisfis
dişimi sıkmaktan dişlerim kırılacak sonunda..:bbo:
eeee azgın karılar ne oldunuz akşama plan proje olayınamı girdiniz :)))
ben usluyum valla kociş yaklaşmadan sulanmıyorum hiç nazlıyım ilk adımı ondan bekliyorum işimi biliyorum yani
lazanyam aslım...
nazanım canım..
aslında olaya birde şölle bakmak gerekki...CADIARZU
şimdi biz daha taze konumundayız...ama gel gör bu azgınlar falofoş durumundalar...
hihohhoyyyyyyyy....:roflol::roflol::roflol: