Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

boşver güllüşahım bizi bizden başkası anlamaz:içelim: bundan sonra böyle mart anneleri olarak ikiye ayrılıyoruz vuslata erenler ve hasretle bekleyenler olarak euheueheuhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 konuşmayalım vuslata erenlerle:çok üzgünüm::1no2:

vay be bide mart annesiniz ğecermi o günler :teselli: valla yazıları okuyunca sizin sesleriniz mart kedilerini bastıracak gibi görünüyor Şeniz
ben sizin yasadıgınız seyi 3 defa yasadım biri 7 biri sekiz biride 9 bide üstüne kırkı ekleyin
ama tecrübe bu günlerde geciyor ha sabredin bacılarım bu yolun kaydirigubbakcemile4sonu güzel bir sey icin:emir_bebek:

yok hayatım kız ondan değil inat edip korkuyosa diye şey etmişdim ben lohusayken kocişdende şüphelenirim ben 10 dak geç kalsa nerde kaldın naptın diye artık :)))

vay be bide mart annesiniz ğecermi o günler :teselli: valla yazıları okuyunca sizin sesleriniz mart kedilerini bastıracak gibi görünüyor Şeniz
ben sizin yasadıgınız seyi 3 defa yasadım biri 7 biri sekiz biride 9 bide üstüne kırkı ekleyin
ama tecrübe bu günlerde geciyor ha sabredin bacılarım bu yolun kaydirigubbakcemile4sonu güzel bir sey icin:emir_bebek:

hasretle bekleyenler duyun duyun
:roflol:

vuslata ermek ne kelime evlindiğimden beri vuslattayım ben ara vermeden haaahaah
ama siz mart kedisi oldunuz harbiden konuşmayacaklarmış bizle hacer:dilcikar::dilcikar:

hani benim lazanyam,nazanım..CADIARZU
sizsiniz vahim durumda olan ayol..
durdurak demeden devam ediniiiizz...lülülülülülü
reziller,kepazeler....:mymeka:-tatlicadiarzu-
tüüüüüüüüüüü(balgamlısından):dilcikar:

burdayiz canim, kendileri adamlari rahat birakmiyolar, bize laf atiyolar sekerim sizin kocislerinizin durumlari vahim asil:dilcikar:

ayy sabahtan beri okuyup okuyup çıkıyom..acaba konuya girsemmi girmesemmi karar veremedim...:1shok: ne taraftan darbe yerim anlayamadım....:bbo: ama bende vuslata erenler arasındayım...haftada birde olsa...oda benim zorumla...anam neden kaçıyo bu adamlar....CADIARZU :jeyyar::jeyyar:

şehnazcım sizde bizdensiniz bizde 2 günde bir yani hamilelikten önceki gibi aynen devam kocişe diyorum diyorum bunlar son turlar 7. aydan sonra yanıma bile gelemezsin o da bu son fırsatları değerlendiriyor kaydirigubbakcemile3

aynn canım... kacıncı aydan sonra yapmamamız gerekıo acaba

benim bildiğim doktor bişey demekdikden sonra son ay akıllı durmamız gerekiyo ayşin gel hayatım yanımıza şimdi senide bombardımana tutar bu azgın karılar

benim bildiğim doktor bişey demekdikden sonra son ay akıllı durmamız gerekiyo ayşin gel hayatım yanımıza şimdi senide bombardımana tutar bu azgın karılar

hakikaten gel aysin sen gel..
kimilerinin üzerinde fazla enerji var.. satascak yer ariyorlar.. desarj olmalari lazim
kaydirigubbakcemile2

geldim kızlar....kaydirigubbakcemile5 ama dr. sorun olmaz devam demişti...tabiii son sınırı son günleri bizde biliyoruz ne yazıkki...senağlama hatta ilk dr.um daha iyi kan akışını hızlandırır demişti...ahh dr.um herşeyi serbest bırakmıştı..ama bırakıp gitti bizi...

eeee azgın karılar ne oldunuz akşama plan proje olayınamı girdiniz :)))

geldim geldim..kaydirigubbakcemile4
babam geldiği için çok giremiyorum akşama evden devam ediciiiim..
meydanı size bırakır mıyım beeee...
adamlara bi rahat vermiyonuz..az şöyle usul durun..:1ninca:
anne olacaksınız bide...:mymeka:

janet bacım..güzel bacım...
elbette güzel bişe için ama bu da can daha...:çok üzgünüm:
sabır sabır nere kadar..fisfisfis
dişimi sıkmaktan dişlerim kırılacak sonunda..:bbo:

lazanyam aslım...
nazanım canım..
aslında olaya birde şölle bakmak gerekki...CADIARZU
şimdi biz daha taze konumundayız...ama gel gör bu azgınlar falofoş durumundalar...
hihohhoyyyyyyyy....:roflol::roflol::roflol:

geldim geldim..kaydirigubbakcemile4
babam geldiği için çok giremiyorum akşama evden devam ediciiiim..
meydanı size bırakır mıyım beeee...
adamlara bi rahat vermiyonuz..az şöyle usul durun..:1ninca:
anne olacaksınız bide...:mymeka:

janet bacım..güzel bacım...
elbette güzel bişe için ama bu da can daha...:çok üzgünüm:
sabır sabır nere kadar..fisfisfis
dişimi sıkmaktan dişlerim kırılacak sonunda..:bbo:

ben usluyum valla kociş yaklaşmadan sulanmıyorum hiç nazlıyım ilk adımı ondan bekliyorum işimi biliyorum yani

lazanyam aslım...
nazanım canım..
aslında olaya birde şölle bakmak gerekki...CADIARZU
şimdi biz daha taze konumundayız...ama gel gör bu azgınlar falofoş durumundalar...
hihohhoyyyyyyyy....:roflol::roflol::roflol:

susayim dedim ama..
camur at izi kalsin.. ayip be ayip :mymeka:
kocalarimizin gönüllerini hos tutuyoruz biz :icecream:
siz ne anlarsiniz
:delphin:

Back
X